Aslinda buyuk koltuklar ayni sadece kapladilar sungerleri degisti cunku kumasi ve sungeri kotuytu. Tesekkur ederimhatocum eskiden beri bilirsin ben senin eski salonunu daha çok seviyordum... acı kahve tonunda koltukların, altın sarısı kırlentlerin hala gözümün önünde.. o zamanda demiştim hatta yastıkların ne kadar hoş diye.. ben kahveyi çok sevdiğimden dolayı kahve salonlara ilgim kaymıştır hep...
renk katmak istemişsin sanırım gayet saygı duyarım ama ben hala kahve koltuklarını , gün batımı parçalı tablonu hayalimde canlandırıyorum.. bayılmıştım...:)
Yok kaldirmiycam ..teşekkurlerbence tablon kalsın canım kaldırim deme :)
canım sana özel mesaj atmıştım görmedin mi?Yok kaldirmiycam ..teşekkurler
Tamamcanım sana özel mesaj atmıştım görmedin mi?
Merhabalar;
Kırlentleriniz salonunuza çok uyumlu olmuş.Güle güle kullanın.Bende hardal rengi kırlentlerden almak istiyorum.Kırlentlerinizi nerden aldınız acaba?
almadim koltuk döşeme yerlerinde kumas katologundan begenip yaptirdım. Yakin civarinuzda koltukcu varsa kumas rengi begenip yaptırabilirsiniz.
Teşekkürker anneperi begendiğine sevindim...her yer beyaz mobilya doluyken...salonun çok şık ve hoş rahatlatıcı geldi bana
eline emeğine sağlık
Benimki aci kahve kenari kirik beyazdı. Sungeri eskidi diye dosemeciye verdim. Sonradan sirf bej kahve kasvetli durdu. Burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile turkuaz kirlent ve aksesuarla renklendirdim..Salonunuz çok şık, rahat olmuş.benim koltuklarim da aynı renk olduğundan bi hayli dikkatimi cekti:) benimkinin yanları deri sadece. Ben de bu tarz degisiklik yapmak istiyorum. Bu yüzden salonunun eski halini çok merak ettim ve ne gibi değişiklikler yaptınız. Sadece aksesuar kirlent vs değişikliği mi yoksa yüzler ini falan değiştiriniz mi çok konforlu ve güzel görünüyo Güle güle oturun.
Teşekkürker anneperi begendiğine sevindim...
Marka değil bir mağazada görup 4 sene önce almistimben mobilyana da bayıldım
markası neydi?
Siz koltugu mu yoksa tv unite ve sephayı mi sordunuz..ben mobilyana da bayıldım
markası neydi?
Kaftan nerde ???kaftana bayıldım nerden ve kaça aldın canımm?
Giriste asili olan burda istanbulda bir magazadan almıstim..kaftana bayıldım nerden ve kaça aldın canımm?
Marka degilfi ama dogtastada varmis aynisi 4 sene oldu alalıben tv ünitesi ve konsolu sormuştum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?