tavsiyelerinize uydum nasıl olmuş -salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslinda buyuk koltuklar ayni sadece kapladilar sungerleri degisti cunku kumasi ve sungeri kotuytu. Tesekkur ederim

Merhabalar;
Kırlentleriniz salonunuza çok uyumlu olmuş.Güle güle kullanın.Bende hardal rengi kırlentlerden almak istiyorum.Kırlentlerinizi nerden aldınız acaba?

Sevgiler

her yer beyaz mobilya doluyken...salonun çok şık ve hoş rahatlatıcı geldi bana
eline emeğine sağlık

Salonunuz çok şık, rahat olmuş.benim koltuklarim da aynı renk olduğundan bi hayli dikkatimi cekti:) benimkinin yanları deri sadece. Ben de bu tarz degisiklik yapmak istiyorum. Bu yüzden salonunun eski halini çok merak ettim ve ne gibi değişiklikler yaptınız. Sadece aksesuar kirlent vs değişikliği mi yoksa yüzler ini falan değiştiriniz mi çok konforlu ve güzel görünüyo Güle güle oturun.

Benimki aci kahve kenari kirik beyazdı. Sungeri eskidi diye dosemeciye verdim. Sonradan sirf bej kahve kasvetli durdu. Burdaki arkadaslarin tavsiyesi ile turkuaz kirlent ve aksesuarla renklendirdim..

çok yakışmış ablam bayıldım, kumaşı ne bunun? şu kaftanları da çok seviyorum ayrıca :)

pardon deri olduğunu yazmışsın suni deri heralde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…