tavsiyelerinize uydum nasıl olmuş -salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle lambader fikrine katılıyorum bi de mumlar eksik yaaa...muhteşem bi salon huzurla otur inşallah canım...

AAAA !!!mumlarım var çok.. konsol ustunde turkuaz olanlar ve cıcegın yanındakı sepha ustunde .. bende cok diye garipsiyordum ))
canım ben bu son turkuazlı halini çok sevdim, çiçekleri eklemişsin sanırım, o da çok yakışmış aksesuarların da kararında fazlası salonu boğar, ben halına bayıldım koltukların açık renk olduğu için kaldırmış mobilyalarının koyu rengiyle çok uyumlu durmuş, tv üniten de derli toplu çok şık, valla tatlım mobilyalarında koltuklarında salonunda çok şık hatta burada gördüğüm evler arasında en iyiler sıralamasına girer tabi belirtmek isterim bu benim zevk anlayışıma göre

Tesekkur ederim.. koltuklarimi daha tatli krem istemistim ama rengi boyle oldu maalesef .Berjerler farkli renk farkindasindir.cicekler vardi cicekle sephanin yerini degistirdim

Son düzenleme:
Çok güzel olmuş gerçekten. Buradaki bir çok eve de örnek olsun. İlk halini de görmüştüm kesinlikle bambaşka olmuş:) Tebrikler:)

Cnm salonun çok güzel ve ferah..beni rahatsız eden şey tablon ve yeşil bitkiler..tablon odanın enerjisini dusuruyor ..manzara yerine başka tablo olsa daha güzel olur..Bitkilerin odayı demodelestiriyor gibi

Cnm salonun çok güzel ve ferah..beni rahatsız eden şey tablon ve yeşil bitkiler..tablon odanın enerjisini dusuruyor ..manzara yerine başka tablo olsa daha güzel olur..Bitkilerin odayı demodelestiriyor gibi
Yaşımdan dolayı belki çicekleri cok seviyorum . Tablom bilmiyorum gercektenmi enerjiyi düşuruyor guzel diyolar görenler ama ...

Odaniz cok guzel ferah duruyor ama masanin arkasina guzel bir ayna mukemmel durur boylede kotu degil tabiki eksigi yok fazlasi var gule gule oturun :)

Odaniz cok guzel ferah duruyor ama masanin arkasina guzel bir ayna mukemmel durur boylede kotu degil tabiki eksigi yok fazlasi var gule gule oturun :)
Tesekkur ediyorum konsolun ustune mi yoksa masanin arkasina tablolarin oldugu yere mi ayna guzel olur... fazlasi var demekle çokmu doldurmuşum demek istediniz .tesekkürler o uc tablomu kaldırayım mi ayna alirsam

Salonuma buyuk ayna almak istiyorum konsol ustune mi yoksa masanın arkasina mi yada buyuk koltuğun ustunemi koyiyim ..nasil bir ayna almaliyim resimle tavsiye eden olursa memnun olurum..

Salonuma buyuk ayna almak istiyorum konsol ustune mi yoksa masanın arkasina mi yada buyuk koltuğun ustunemi koyiyim ..nasil bir ayna almaliyim resimle tavsiye eden olursa memnun olurum..
bence tablon kalsın canım kaldırim deme :)

tabloların da varlığından ötürü ancak yuvarlak bir ayna olur bence ya da oval ama aşırı büyük alma tablolarla beraber çok kalabalık olmasın büfenin üstüne olsun masanın oraya yapma ordaki tablolar güzel.

hatocum eskiden beri bilirsin ben senin eski salonunu daha çok seviyordum... acı kahve tonunda koltukların, altın sarısı kırlentlerin hala gözümün önünde.. o zamanda demiştim hatta yastıkların ne kadar hoş diye.. ben kahveyi çok sevdiğimden dolayı kahve salonlara ilgim kaymıştır hep...
renk katmak istemişsin sanırım gayet saygı duyarım ama ben hala kahve koltuklarını , gün batımı parçalı tablonu hayalimde canlandırıyorum.. bayılmıştım...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…