Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Slm tavukcuk nasıl gidiyor şu an kaç kilosun merak ediyorum geçmişi okumadım

Slm tavukcuk nasıl gidiyor şu an kaç kilosun merak ediyorum geçmişi okumadım

Merhaba :)İyi gidiyor Allaha şükür.Kendimi kasmıyorum.Mesela bi mevlüte gittiğimde diyetteyim deyip tavuk pilavı yememezlik yapmıyorum, hatta tatlımı da yiyorumSonuçta her gün olmuyor. Şuan tam kilomu bilmiyorum en son 72.5 tim. Ayın 1 inde bildiricem kilomu.

Masallah 80 kilodan 72 kiloya ha çok hizlisn beni geçtin iyi eksiler inşallah

Yav ne oldu hepimize??? 70-79 topiği böyle ben böyle başka bi arkadaşın günlüğü var o da ve bendeeee
Buaralar yıldızlar mı yaklaştı ne oldu milletçe iştahımız arttı

:)

Bilemedimki yahuu :26: Ama ben toparladım bugün bomba gibi başladım verdiklerimi almaya niyetim yok bu kez :)

Merhabaa Cıslarla dolu geçen 3 günden sonra eski düzene dönmenin haklı gururunu yaşıyorum
sabah: yumurta,domates,2 dilim ekmek
ara: 200 ml süt, 3 form limonlu
öğle: tavuk,ayran 1 dilim ekmek
uyuyordum ara yapamadım :26:
akşam:1 tabak pirinçli ıspanak yemeği
ara: 5 çilek yeşil çay

Bugün her zamankinden az yemişim.Bu iyi bi şey değil tabii, dengeli beslenmek lazım.İnanın hızlı kilo vermekten korkuyorum geri dönüşünün hızlı olduğunu bildiğimden..

Şükür kavuşturana
Ama öğrencisin ve sınav haftaların olmalı :) sen derslerine çalış tımam mı? Haber edersin dersten bunalınca son durumları

Merhabaaa
sabah: 2 yumurtadan maydanozlu omlet,2 dilim ekmek
öğle çeyrek simit arası kaşar domates salatalık, ayran
ara:4 form bisküvi
akşam: tavuk,salata,yoğurt,2 dilim ekmek

Merhaba.İyice öksüz kaldı günlüğüm
Metabolizmamı şaşrtmak adına son 2 gündür diyet yapmıyorum.Yarın inşallah tam gaz devam.Bu arada tartıda 70.3 ü görmüştüm 2 gün önce şimdi ne haldeyim bilemiyorum

Sınavların haftaya biter sonra yine bekleriz canım
Yoksa yoksa bozdun utanıyor musun girmye ama bence sakın bozduysan bile kaldığın yerden devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…