Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Merhabalaar menülerimi aylaşmaya geldim hanımlaaaar :II

Omletim sizcede ağaca benzememiş mi?

ara

Bugün dışardaydım,hiç cıs yok :)))

Yeşil çay kupam kocaman amanıııın :))

Çorbamda hiç yağ yok hani bana alkış

Başka menülerle görüşmek üzere hanımlarr

9 da karpuz mu yoksa elma mı yesem bilemedim.Karpuz konusunda çekincelerim var kimisi çok ye zayıflatır kimisi şekeri fazla yeme diyor. :26:

Son düzenleme:

İçimden sana kocaman sarılmak geldi.

Bende yazmaya başladım günlük
Bugün en son annem 100 kiloluk bi kızı gösterip bak böylesin diyince (ki o sırada dışarıda tavuk ızgara salata yiyordum, bitirmiştim) ağlamamak için kendimi tuttum
1 cm daha inceldi bel çevrem 106 ama kilom aynı
Sen en son kaça düştün? Buarada ton balıklı salatanda sanırım patates var??? Bence koyma tutsun istiyorsan ayran iç ya da soda

:)

Merhaba :) En azından tavuklu salatanı bitirdikten sonra söylemiş ya o hamburger olsaydı? :) Önemli olan tartıdaki rakam değil, görüntün. Eğer spor yapıyorsan tartıda artı bile çıkabilirsin ama daha fit görünürsün.Sanrım sende spor yapıyorsun. Sabretmemiz lazım. Hep diyorlar ya biz bu kiloları bir günde almadıkki hemen verelim.Şuan kafamda diyet kelimesi hiç yok.Sadece sağlıklı besleniyorum.Kilo verememiş olursam bile(ki hayli veriyorum) en azından daha kilomun üstüne kilo koymam diyorum.Böyle daha kolay.
En son tartıldığımda 72.5 tim. Haziranın 1 ine kadar tartılmıycam, habire tartılınca stres oluyor :)

Ben menülerimde hepe ekmek yerim o öğün ekmek yemediğim için ufacık bi patates ekleme hakkımı kullandım.Arada değişiklik lazım sorun yok yani :)

Yalnız bugünkü menün 10 numara helal olsun��

Teşekkür ederim, hem sağlıklı hemde doyurucular valla :))

Son düzenleme:

tatlım ben 20 kilo verdim son dakka karariylka diyeyim rejim icin p.tesiyi beklemeyenlerdenim azimliydm canıma tak etmsiti herkesin dalga gecmesi beni sinir ediyordu.evet kocaman bir bardak yagli sut sana zararli .yarim yaglisut ve yanında bir sey yemmen sana yararli. cunku karnini tok tutar. kalori hesabi yap bence. yavas bri hayatin varsa..sen milleti takmadan yoluna devam et 3 hafta sonra insallar aaa kilo veriyorsun dedikce evet veriyorum su kadar verdim diceksin sadece motiveni ytusek tutu ck gencsin. sonra deki sen dede biaz artis var .uyuz etmek istedgin biri varsa.ilk 3 hafta sancili unutma sonra devami gelecek sadece hayatindan 3 hafta.yaptigim diyetki hc tavsiye etmem kemirarak gun gecirriyordum. ikinci haftada midem kuculdu bir poaca ile tum gunu geciriyordum ve evet acikmiyordum ama cidden tavsiye etmem sgliksiz bir beslenme.yapabiliyorsan bol bol hareket et yeme duzenininide kurduktan sonra hic zorlanmicaksin.eger cabuk kilo vermek istiyorsan kalori cetveli tut. ve ikame etmey yani yerine koymayi ogren besinlerin kalorisini bul oglen yemezsem eger bi poaca yiytebilrsin gibi.

Son düzenleme:

tatkım omletin harika yagsızsa eger ve yanında o ekmegin yarısını ye.
ara ogun bazi insanalara gore daha oncede defigim gbi eger surekliyemek isityorsan kemirerek ye.

20 kilo dile kolayy.Sağlam irade..
Sadece bir poğaçayla günü nasıl geçirdin:26:Aslında poğaçaya bayılan bi insanım ama kilo vermemi zorlaştırır diye uzak duruyorum. Tabi arada dengeleyecek bir şekilde yiyip nefsi tatmin etmek lazım.
Bu arada şimdiden zayıflamışsın diyenler çoğaldı zafere adım adım
tatkım omletin harika yagsızsa eger ve yanında o ekmegin yarısını ye.
ara ogun bazi insanalara gore daha oncede defigim gbi eger surekliyemek isityorsan kemirerek ye.
Omletim yağsız. Aslında omletin yanındaki 1 dilim ekmek gibi görünüyor ama aslında az kaşarlı tost Kemirerek yemeye başladım sayende, gerçekten yediklerimin tadını almaya başladım.
Gunlugunu coook begendim. Menulerin de cok iyi tebrik ederim :)

Teşekkür ederim canııım :)

Merhabaaa

Yumurtam neden parça pinçik oldu anlayamadım

Okulda süt içerken arkadaşlarım hayli takılıyor bana ama olsun sonunda zayıflamak var

Yemeğimi şimdi bitirdim,çok doydum. Fasülyeyi seviyoruuuz

Afiyet olsun nazar degmesin :) ya ben sade sut icemiyorum kakaolu icsem nolur kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afiyet olsun nazar degmesin :) ya ben sade sut icemiyorum kakaolu icsem nolur kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım.
Hiç bi şey olmaz, sadece fazladan şeker almış olursun Gittiğim diyetisyen özellikle süt kakaolu olmasın demişti.

Çok güzel yine menün
Ben de okulda tost falan yerken yanında meyveli süt içiyorum herkes burun kıvırıyordu

Teşekkür ederim :)Tostla meyveli süt enteresan olmuş sanki

Yediklerime gelirsek;

Tabakta bir elma var ama daha fazla görüünüyor

1 kabak yarım patlıcan ızgara yaptım.Bu menüyü seviyorum hemde çok hafif.

bence varya 2 aya saglam kilona kavusup bana akıl vermeye baslicaksin cunku artik benimde ihtiyacim varr:>:>keyfimden diyete hala gecemiyorum yani diyet demiimde spora yeme aliskanliigm hala aynı aksam yemegi yemedim mesel asabah activia bir adet. oglen sglam yedim oda arada bir oluyor.ama eminim sne bu azimle yakinda bize zayıfcık civcivcik fotounu koyardsin. dengeli git ve verdikelrini geri alma.ilk anda cok kilo verirsin keyfini cikar ve benim gibi metabolizman yavaslamadan kendini sabitle.harikasinn.keşke benimde sadece yeme problemim olsaydi(

Son düzenleme:

Ayy atıcam civcikcik fotoğraflarımı :)) Sende elini hızlı tut zaman geçiyor, ne kadar hızlı verirsen fazla kilolarını o kadar iyidir biliyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…