- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Geçmiş konularıma bakarsanız zaten son bir senedir üzerimde bu baskı. bir senedir canıma okuyor. dolayısıyla açmışımdır benzer bır konu geçmişte.Siz daha once böyle bir konu açmış mıydınız
Cnmm okurken kendimden şüphe ettim... Ne zaman açtım ben bu konuyu diye , korktum kendimden... Benim kocamda aynı şekilde bana sormadan tayin istemiş söz verdiği halde. Sana gel demiyecem ailen döve döve peşimden gönderecek zaten dedi. Tabi düşündüğü gibi olmadı. Sonra ya gelirsin ya boşanırız dedi. Zaten giderken herşeyi göze alıp, herşeyden vazgeçip gittim dedi. Boşan o zaman dedim. Ama içim yana yana . haketmedim bunları hiç. Kızımızı arayıp sormuyor bile ... Asıl niyeti ise kendi ailesinin yanına gitmek ben İst.dan ayrıldıktan sonra. Tayin istediği yer basamak yani kandırmak için. Kızıma kendime yapılan bu haksızlığı hazmedemiyorum. Ailesinin yaptığı çirkinlikleri... Çok zor Allah yardımcımız olsun... Yavrularımıza açısın babam bizi bırakıp gitti diye ağlıyor sessiz sessiz daha iki buçuk yasında. Allah yavrumun yardımcısı olsun, yüzünü güldğrsün inşallah. Ona kıyıp davayı açamıyorum bile. Bizim beyde ondan vazgeçemiyom sanıyo hint kumaşı ya ... Bir aydır hiçbirşekilde görüşmüyoruz. Ama artık kokusu, herşeyi yabancılaşmış bana.en son görüştüğümüzde söylemiştim artık eskisi gibi kokmuyorsun kokun değişmiş dedim... Sevdiğim adamın kokusunu çok özledim, kocamın kokusunu çok özledim ama o artık bambaşka biri olmuş. Onun düşmanıyım sanki
Cnm diğer konularına da baktım gerçekten çok ilginçmesleğimiz, evlenmeden önce verilen sözler, kocalarımızın beşpara etmeyişi , herşey aynı. Hamd olsun benim ailemde sağlık sıkıntısı yok. Ama kızım çok sıkıntılı büyüdü rahatsızlıklar yaşadı ve ben çalışırken annem bakıyordu kızıma. Ve nankör kocam şimdi diyor ki 2,5 yılın ardından, keşke annen bakmasaydı hiç iyi bakamıyor zaten. Gidip bakıcılık yapsalardı başkalarının çocuklarına. .. nasıl böyle nankör , alçak bir adam oldu anlamıyorum. Ama ailesi çok güzel işliyor, dolduruyor onu biliyorum.
İnş cnm ... Annemlerde kocanın psikolojisi bozuk diyorlar... Gerçekten bazen diyorum bu kadar merhametsizse psikopattır diye. .. Ailesi destek çıkıyor ona oğlumuza dön demeyiz, sen peşinden git diyorlar. KB boşanın herkes verdiğini alsın sinirlenirse cinnet geçirir sizi vurup intahar eder vs vs birsürü şey söylüyo. Görümcem kızınıza destek çıkmayın gönderin alışmazsa gelin alın diyo. Sanki köleyim ... İnşallah bana yarattıklarını yaşarlar... Benim de kızımında gözünden düşen her damla yaş bunlara sebep olanların evine huzursuzluk, dert olsun yağsın.. Onların çocukları da benim kızım gibi ağlasın hasret çeksinnn... İçleri benim yavrum için nasıl yanıyorsa içim öyle yansın.. İnşallah.... Beddua etmek yanlış biliyorum ama hak ediyorlar. Sebepsiz yere perişan ettiler bizi.. Okuyanlarda amin derse sevinirim ...Hem sevindim hem üzüldüm benzer seyleri yasayan bırını gördüğümde. yıne de keske yasamasaydınız bunları ;(
Allah ıslah etsin hepsini ne diyeyim. elını kolumu bağlayan kızım zaten benım. Bende evlenmeden bende aynı seyleri diyordum burdakılerle. Cocuk da olsa farketmez, çekemem duzelmıyorsa, hayatımı yolda bulmadım, tek boşanan ben degılm ben olmayacağım dıye. Ama oyle olmuyormuş. kızım olmasa bu kadar düşünmem bile. Gencim, mesleğim var atanamamış olsam da derim. Ama işte gözlerinin içi gülüyor güldüğünde, herkes öyle der, gözlerindeki ışık sönecek diye aklımı kaybedesim geliyor. canım cok acıyor ama sadece kızım için . ;(
Allah bize hayırlı bır kapı açsın Insallah.
Canım benım ya bet-dualarımız bıle bırbırıne benziyor. Bende bunları bana yasattığı ıcın aılesıne de çanak tuttuğu için hakkımı ne eşime ne aılesıne helal etmiyorum. Gün olur her sorunumuz hallolur sen neyin ne oldugunu anlar çekidüzen verirsin kendine ama asla bu yasattıklarını unutmayacağım ve bunları affetmeyecegım. Allah fıtıl fıtıl getirsin burnunuzdan ıkı dunyada da dıyorum.İnş cnm ... Annemlerde kocanın psikolojisi bozuk diyorlar... Gerçekten bazen diyorum bu kadar merhametsizse psikopattır diye. .. Ailesi destek çıkıyor ona oğlumuza dön demeyiz, sen peşinden git diyorlar. KB boşanın herkes verdiğini alsın sinirlenirse cinnet geçirir sizi vurup intahar eder vs vs birsürü şey söylüyo. Görümcem kızınıza destek çıkmayın gönderin alışmazsa gelin alın diyo. Sanki köleyim ... İnşallah bana yarattıklarını yaşarlar... Benim de kızımında gözünden düşen her damla yaş bunlara sebep olanların evine huzursuzluk, dert olsun yağsın.. Onların çocukları da benim kızım gibi ağlasın hasret çeksinnn... İçleri benim yavrum için nasıl yanıyorsa içim öyle yansın.. İnşallah.... Beddua etmek yanlış biliyorum ama hak ediyorlar. Sebepsiz yere perişan ettiler bizi.. Okuyanlarda amin derse sevinirim ...
Ben fazla ilgi alaka gösterdiğim için böyle oldu asıl. Ben aynı apartmanda oturmaya ragmen 8 ay boyunca eşim olmadan annemlere inmedim sırf aklına boyle seyler gelmesin dıye. Ama sımdı essekler kadar pastanın. bari gitseydim her fırsatta.. Şimdi hastalıkta yardımcı olamayacaksam eger nerde kalacak benım evlatlığım. bır metrobus ıcın ınsan bunu nasıl yapar. ayıptır ya. Onun bana demesi lazım en azından toparlanana kadar yardımcı ol ailene diye. ne kadar ayıp ne kadar acımasızca. gercekten böyle düşündüğünüze de inanmıyorumya kusura bakmayın ama siz devamlı annem babam diye tutturmuşsunuz biraz eşinize öncelik verseniz daha mantıklı olurdu ve eşiniz ailesini umursamazdı.her sabah eşiniz o kadar yolu çekerken sizde sırf ailenize ev temizliğine gitmek için çekin ne olacak.siz bir bütün olamamışsınız.ettiğinz beddualar boşuna bence.eşiniz ilginizi alakanızı bekliyor siz hala hint kumaşı gibi davranıyorsunuz
Cnm annemin bir bardağını bile yıkamışlığım yok. Onlar bize bakıyor. Onlar sayesinde çalışıp aldığımız evin kredisini ödüyorum. Annem ameliyatlı haliyle kızıma baktı hem de... Bende hakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Evlenmeden söz verdi , yalanlarla kurdu yuvasını. Şimdi de yalancıyım ne yapim bende böyleyim kabul et diyo. Gelirsen elimden geleni yaparım demiyo. Olmazsa ailenin gelir seni alır diyo. Koca dediğin böylemi olur. Bu ailesinin kuklası...ya kusura bakmayın ama siz devamlı annem babam diye tutturmuşsunuz biraz eşinize öncelik verseniz daha mantıklı olurdu ve eşiniz ailesini umursamazdı.her sabah eşiniz o kadar yolu çekerken sizde sırf ailenize ev temizliğine gitmek için çekin ne olacak.siz bir bütün olamamışsınız.ettiğinz beddualar boşuna bence.eşiniz ilginizi alakanızı bekliyor siz hala hint kumaşı gibi davranıyorsunuz
O zaman öyle gerekti öyle dedim şimdi de böyle ne olacak diyor degıl mı ay aynılar yaCnm annemin bir bardağını bile yıkamışlığım yok. Onlar bize bakıyor. Onlar sayesinde çalışıp aldığımız evin kredisini ödüyorum. Annem ameliyatlı haliyle kızıma baktı hem de... Bende hakkımı helal etmiyorum kesinlikle. Evlenmeden söz verdi , yalanlarla kurdu yuvasını. Şimdi de yalancıyım ne yapim bende böyleyim kabul et diyo. Gelirsen elimden geleni yaparım demiyo. Olmazsa ailenin gelir seni alır diyo. Koca dediğin böylemi olur. Bu ailesinin kuklası...
Evett . ağlıyim mi güleyim mi bilemedim. İnanılır gibi değil... Aynı kaderi yaşıyoruz sanki...O
O zaman öyle gerekti öyle dedim şimdi de böyle ne olacak diyor degıl mı ay aynılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?