Tayin... Gitmek İstemiyorum

doğru. evlat için her şeye katlanıyor insan.
eğer eşin de kızına karşı aynı şekilde ilgili ise gittiği yere kadar götüreceksin mecburen.

Konunu tamamını okumadım birkaç sayfayı okuyabildim.
Sorunun çözümü bu raddeye gelince değil, öncesinde olmalıydı.
Adam nasıl bu kadar cesurca kendi kafasına göre davranabiliyor? Üstelik söz vermiş İstanbuldan gitmeyeceğine dair.
Verilen sözü tutmayana namert denir bu memlekette. Birşeyi ya söylemezsin, söylersende tutarsın.
Babanın hastalığı umrumda bile değil demesi benim için yeterli bir sebep boşanmak için.
Kendi ailesi olsa onlara köle yapardı seni.
İnsan gibi biliyorum senin için önemli, ama iki haftada bir bile olsa geliriz vs dese anlarım.
Saçmalamış, vermeyin adamlara şu küstahlık cesaretini.

Bence eşinizle ilgili taşınıp taşınmamak dışında başka sorunlarınız var. Evliliğiniz artık iktidar savaşına dönüşmüş. Eşiniz size söz geçirmeye sizde aynı şekilde ona söz geçirmeye çalışıyorsunuz. Eşiniz yolu onu bunu bahane ediyor sizde kendi ailenizi.
İnanın benzer şeyler yaşadım yani Benimde babam rahatsız üstelik sizinkinden daha kötü tek başına hiç bi işini halledemiyor yani anlamışsınızdır. Konuşamıyor artık, ev içinde kendi ihtiyacı kadar yürüyebiliyor ve benim oğlumda ilk torunu inanılmaz düşkün. Ama eşim uzak bi yere taşınalım dese şehir dışı olmadığı sürece bu kadar sıkıntı yapmazdım herhalde. Heleki büyük şehirde iş için inip binmek çok sıkıntı.
Bence inatlaşmayı bırakıp orta yol bulmaya çalışın.
Aile meselesine gelince herkesin kendi ailesi kendisine kıymetlidir. İsteryardım etsin ister etmesin. Maalesef bu konuya yapacak bişey yok

balikesir küçük güzel bi şehir. merkezinde oturursaniz gayet rahat. heryere yürüyerek bile gidip gelebilirsiniz (pazar, hastane, çarşı vs). arabaniz varsa haftasonları gezme imkaninizda olur sonuçta bi cok güzel yere yakin. edremit, ayvalik, akçay, susurluk, bursa, izmir vs.

istanbulda yaşam cok zor eşiniz o konu da hakli ama babaniz iyilesene kadar bekleseydi bari. yada istanbula komşu illlere tayin isteseydi

Tayin konusunda belki esinize hak verilebilecek yerler bulunurdu ama son yaptiginiz aciklamadan sonra o adamin elle tutulur hicbir iyi yalni görünmüyor.
Sanki bosanmaya can atiyor da siz zorla elinizde tutuyorsunuz gibi.
Bir de kusura bakmayin kocaniz sonucta ama cok sahsiyetsiz bir insan. Degil evlilik, arkadaslik bile yapilmayacak turde biri.

Merhaba: öncelikle babana acil şifalar dilerim.

Hayatta başından kötü bir evlilik geçmiş biri olarak sana tecrübelerimi yazmanın, senin için yol gösterici olacağını düşünüyorum. Öncelikle eşinin tavrı çok yanlış. Evet yanlış ama buna rağmen sana boşan demiyorum. Sen eşini benden daha iyi tanıyorsun. Belki gerçekten kötü biridir, ama büyük ihtimalle yeni yeni düşünceleri oturan ve hayata bakışı değişip dönüşen biri. Başta İstanbul da yaşamayı kabul edip, sonra da gitmek istiyorum demesi bunun göstergesi.

Tekrar ediyorum eşinin sözünden dönmesi, en ufak bir şeyde seni boşanmakla tehdit etmesi çok yanlış ve saçma hareketler. Fakat boşanmak da, burada sana boşan diye fikir verenlerin söylediği kadar kolay değil.

İnan ben artık şuna inanıyorum; hayatta hiç kimse mükemmel değil. Dolayısıyla önemli olan idare edebilmek ve tolerans göstermek. Tabi tolerans gösterebilecek şeylere. Ben senin durumunun o kadar kurtarılamayacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ortada psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddet yoksa eşinle orta yolu bulmaya çalışmalısın.

Bak ben boşanalı 4 yıl oldu. Boşandığım için şükrediyorum evet ama her gün üzülüyorum. Üstelik çocuğum yok ve ayda 6000 lira gibi bir gelirim var. Ve henüz 29 yaşındayım. Bunları neden söylüyorum, bu işin ne kadar zor olduğunu anlatmak için. Dışarıdan herkes çok rahat bir yaşantım olduğunu düşünse de çoğu kez içim acıyor. Ve eski yaralar çok sık kanıyor. Hala tam olarak düzelemedim. Bunu yaşamayan bilemez.

Gelelim senin durumuna, çalışmıyorsun ve çocuğun var. Bunlar senin boşanmanı tamamen engeller demiyorum ama ilerde çok pişman olabilirsin. Malesef günümüzde Ada'm gibi bir Ada'm bulmak zor. Eşinin iyi ve kötü özelliklerini iyi düşün. Çünkü boşanmanın faturası Türkiye de kadınlara ödetiliyor. Kim ne derse desin durum bu. Erkekler de bu durumun farkında ve vicdansızlar. Ben bu kadının ve çocuğumun hayati ile oynuyorum diye düşünmezler. En kötü bir süre üzülür gider birini bulur evlenirler. Ama biz kadınlar için durum ne yazık ki böyle değil. Hem kızını babasız tek başına büyütmek zorunda kalırsın hem de karşına toplum kaynaklı bir sürü zorluk çıkar. Lütfen ama lütfen iyi düşün. Ben de eğitimli ve belki arabesk olacak ama hayatın sillesini yemiş bir kadının. Sözlerimi yabana atma.
Kusura bakma biraz uzun oldu. Son olarak, evet baban hasta seni anlıyorum ama boşanınca yine en çok üzülen o olacak. Bunu göze alabiliyor musun?

Ne kusuru olur mu cok memnun oldum oturup uzun uzun yazmışsınız. Cok tesekkur ederim.

Evet dedıgınız gıbı olgunlaşmamış bırı. Kötü bir karakteri oldugunu dusunmuyorum ben. Ya da konduramıyorum bilmiyorum.

Boşanmak kadına kolay degıl cok haklısınız. evliyken de her sey kadının sırtında, boşanmışken de. Annem de aynı dediğinizi dedi. tamam bız ayrılmak ıstemeyız torunumuzdan, bize cok iyi geliyor onun varlığı ama senın huzurun daha onemlı ( sanki aılesı rahat bırakıyor da ben gıdınce huzur bulacağım), bız boyle uzuluyoruz ama ayrılırsan daha cok üzülürüz demişti. ;(

Allah sızınde yardımcınız olsun . Yaralarınızı sararsınız insallah. ve birdaha hıc kanamaz ;( dua edin ... ;(

Sürekli ayrılık lafı eden sevgiliden de sürekli boşanma lafı eden koca dan da ne bileyim ben ağzının ortasına kürekle geçiresim geliyorr !!!!
Heyşeyim bir çözümü orta yolu vardır ya ölümden başka ... yıpranmadan yıpratılmadan çözümlense olaylar bencilce değilde ortakca ...
umarım bir orta yol bulursunuz

Kızımı uyutuyorum şuan yatakodamda.
Elinde tepsi ile geldi beyefendi. kuruyemişler, sevdiğim çikolata, kahve, mumlar ve güller koymuş tepsiye. bıraktı ve gitti.

Dokunmayı düşünmüyorum hazırladıklarına. uzatmaksa bu uzatacağım..

Niye illa senin ailenin olduğu şehirde yaşamak peki ? o da ister o da insan .

Niye illa senin ailenin olduğu şehirde yaşamak peki ? o da ister o da insan .
Çünkü o benle tanışmadan önce gelmiş istanbula. kendı aılesı ıle bırlikte kendı memleketinde yasamak ısteseydı eger kpss 3. SÜ olmuşken ve her tercihi %100 tutacakken gelmezdi buraya herhalde.

Çünkü o benle tanışmadan önce gelmiş istanbula. kendı aılesı ıle bırlikte kendı memleketinde yasamak ısteseydı eger kpss 3. SÜ olmuşken ve her tercihi %100 tutacakken gelmezdi buraya herhalde.
Baştan anlasmalisiniz yani tamam o zaman.

Sen haklısın sonuna kadar,konunu hatırlıyorum normalde böyle düşünmem eşler ortak karar almalı illa diretilmemeli ama yazdığına göre sebebin gayette geçerli üstelik imkanlar sunulmuş, böyle söylediğinin arkasında durmaya devam et hemen erime gör bak istediğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…