- Konu Sahibi elizanelizan
-
ağzına sağlık mesela ailenle aynı sitede neden oturuyorsun ben asla 3 saatlik yolu çekemezdim adamın bunalması gayet normal bu adam nasıl ev araba alacak hergün 3 saat git 3 saat gel 6 saati yollarda adam yaşamıyor ki.eşin en doğrusunu yapmış kendi ailesinin yaşadığı şehrede aldırmamış eşin senden daha adil benceBen konu sahibin bazi seyleri eksik anlattigini tahmin ediyordum nitekim eski konularin birinde esinin yakinmasinj yazmis.Esi ailesini kendisinden on planda tuttugunu surekli ailem ailem mevzularindan bunaldigini ifade etmis.Konu sahibi babanin hastaligini tabiki önemsiyorum allah sifa versin ama malesef ki siz eşinizi geri planda tuttmussunuz.Ayni sitede bir evdee oturuyorsunuz dahasi yillardir ailem de ailem deyip durmussunuz kusura bakmayin.Bi tek sizmisiniz ailenin tek kizi.Kesinlikle esin cok hakli.Dahasi onun ailesini sevmediginizi ve onlari esinizin parasını yemekle suclarken kendi ailenizi habire ovuyorsunuz..siz madem bu kadar aile düşkünüsunuz evlenmeseydiniz o zaman.Kusura bakmayin yazmicaktim ama cocugunuzu babasiz birakmayi bile göze aliyorsunuz ailenizin dibinden ayrilmamak için..Lutfen hastalik vs yi surekli öne sürmeyin o cok baska bir konu bence sizin baska sorunlariniz var eşi geri plana atmak gibi.Adam ben bir hiçim ailem de ailem diyorsun demis.Sende ailemi kiskaniyor demissin.Azcik suçu kendinde ara bence
Kesinlikle esi daha adil adam istese kendi memleketine tayin isterdi.Habire adami suçluyorağzına sağlık mesela ailenle aynı sitede neden oturuyorsun ben asla 3 saatlik yolu çekemezdim adamın bunalması gayet normal bu adam nasıl ev araba alacak hergün 3 saat git 3 saat gel 6 saati yollarda adam yaşamıyor ki.eşin en doğrusunu yapmış kendi ailesinin yaşadığı şehrede aldırmamış eşin senden daha adil bence
Evet çok çok yanlış ama bence inanarak söylenen bir söz değil. Boşanmayı gerçekten düşünen 'boşanalım' der direkt. İkna her zaman güzel söz, canım gülümle olmayabiliyor eşinin ikna yöntemi de bu olabilir. Tehdit, blöf ne derseniz artık. Doğru mu asla değil ama bunun için ayrılınmamalı. Bunlar benim fikrim... Şöyle bir şart da koşulabilir, 'tamam istediğin yerde oturalım ama ortalama iki haftada bir gideceğiz haftasonu ailemle vakit geçireceğiz' taşınma öncesi şartlarınız olabilir bu tarz.ikna edemeyince boşanma resti çekmesi hiç hoş değil ama.
ama neden böyle düşünüyorsunuz. tayin sebebiyle bi sürü yer gezen insan var. evli çift var. kendinize eziyet ediyorsunuzAminnnn. O kadar zor durumdayım kı anlatamam. Delirmek üzereyim.hayal edemiyorum evımı taşıdığım veda ettıgımızı gunu aıleme. Nefesim kesılıyor
Ben konusunu okumadığım halde aynı böyle düşünüyorum.katılıyorum sizeBen konu sahibin bazi seyleri eksik anlattigini tahmin ediyordum nitekim eski konularin birinde esinin yakinmasinj yazmis.Esi ailesini kendisinden on planda tuttugunu surekli ailem ailem mevzularindan bunaldigini ifade etmis.Konu sahibi babanin hastaligini tabiki önemsiyorum allah sifa versin ama malesef ki siz eşinizi geri planda tuttmussunuz.Ayni sitede bir evdee oturuyorsunuz dahasi yillardir ailem de ailem deyip durmussunuz kusura bakmayin.Bi tek sizmisiniz ailenin tek kizi.Kesinlikle esin cok hakli.Dahasi onun ailesini sevmediginizi ve onlari esinizin parasını yemekle suclarken kendi ailenizi habire ovuyorsunuz..siz madem bu kadar aile düşkünüsunuz evlenmeseydiniz o zaman.Kusura bakmayin yazmicaktim ama cocugunuzu babasiz birakmayi bile göze aliyorsunuz ailenizin dibinden ayrilmamak için..Lutfen hastalik vs yi surekli öne sürmeyin o cok baska bir konu bence sizin baska sorunlariniz var eşi geri plana atmak gibi.Adam ben bir hiçim ailem de ailem diyorsun demis.Sende ailemi kiskaniyor demissin.Azcik suçu kendinde ara bence
blöf gibime geliyor benimO gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.
Insanlar nedense "bir tayin yuzunden mi bosanacaksin, o zaman neden evlendin"e saplanip kalmis durumda.
Iki tarafi da dinlemeden kesin karar verilemez fakat biri kalkip da "babanin hastaligi beni ilgilendirmiyor" dese o insanin hayatimda yeri olmaz. Ki o kisi bir de ESIM olacak. Kimse burada tayinden konusmamali apacik bir vicdansizlik ve saygisizlik varsa.
Umarim ki konu sahibinin anlatmadigi seyler vardir ve esi sadece bir sinirle sarf etmistir o cumleyi, yoksa cok ayıp ve cok yazik.
konu sahibi en baştan konuşmuş ama. dürüst davranmış bana göre. eşi sonradan çarkediyor.Ben konu sahibin bazi seyleri eksik anlattigini tahmin ediyordum nitekim eski konularin birinde esinin yakinmasinj yazmis.Esi ailesini kendisinden on planda tuttugunu surekli ailem ailem mevzularindan bunaldigini ifade etmis.Konu sahibi babanin hastaligini tabiki önemsiyorum allah sifa versin ama malesef ki siz eşinizi geri planda tuttmussunuz.Ayni sitede bir evdee oturuyorsunuz dahasi yillardir ailem de ailem deyip durmussunuz kusura bakmayin.Bi tek sizmisiniz ailenin tek kizi.Kesinlikle esin cok hakli.Dahasi onun ailesini sevmediginizi ve onlari esinizin parasını yemekle suclarken kendi ailenizi habire ovuyorsunuz..siz madem bu kadar aile düşkünüsunuz evlenmeseydiniz o zaman.Kusura bakmayin yazmicaktim ama cocugunuzu babasiz birakmayi bile göze aliyorsunuz ailenizin dibinden ayrilmamak için..Lutfen hastalik vs yi surekli öne sürmeyin o cok baska bir konu bence sizin baska sorunlariniz var eşi geri plana atmak gibi.Adam ben bir hiçim ailem de ailem diyorsun demis.Sende ailemi kiskaniyor demissin.Azcik suçu kendinde ara bence
ağzına sağlık mesela ailenle aynı sitede neden oturuyorsun ben asla 3 saatlik yolu çekemezdim adamın bunalması gayet normal bu adam nasıl ev araba alacak hergün 3 saat git 3 saat gel 6 saati yollarda adam yaşamıyor ki.eşin en doğrusunu yapmış kendi ailesinin yaşadığı şehrede aldırmamış eşin senden daha adil bence
En baştan oyle konuşmuş ama adam ne bilsin surekli dibdibe olacagini..dahasi ben bir hiçim senin ailenin yaninda diye ne kadar degersiz oldugunu farkedip dibe vurmus resmen.Çünkü ailen benden once geliyor diye yakınıyormuş.konu sahibi en baştan konuşmuş ama. dürüst davranmış bana göre. eşi sonradan çarkediyor.
bence çekirdek aile daha önemli. konu sahibi bu konuda yanlış düşünüyor. ama kocası da evlenmek için her şeyi kabul etmiş gibi yapmak konusunda hatalı.
babası iyileşme sürecinde olduğu için gitmek daha doğru olur.
En baştan oyle konuşmuş ama adam ne bilsin surekli dibdibe olacagini..dahasi ben bir hiçim senin ailenin yaninda diye ne kadar degersiz oldugunu farkedip dibe vurmus resmen.Çünkü ailen benden once geliyor diye yakınıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?