- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi elizanelizan
-
eşin senden boşanmayı kafasına koymuş ki böyle radikal bir karar alabiliyor.Merhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
ikna edemeyince boşanma resti çekmesi hiç hoş değil ama.Evet haklısınız verilen söz tutulmalı. Size bu konuda baskı da yapmamalı ama fikri değişmiş olabilir ve ikna çabalarına girişebilir. Bu normal geliyor bana. Ama son karar sizde olmalı verilen bir söz olduğu için. Önceki konuşmalarınızda bu çaba oldu sanırım. Şehir tercihini tamamen size bırakmış. Ama habersizce istemesi tayini tabiki yanlış onu belirtmiştim zaten. Ben sadece gitmek istemesini haklı buluyorum. Çünkü babanızın sanırım sadece psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var ve siz zaten sık sık gidebilirsiniz bunun için. Hergün gitmeniz gereken bir durum varsa bakım anlamında o ayrı o zaman düşüncelerim tamamen değişir. Bence deneyin bilemiyorum ama bu boşanma sebebi değil bence. Ki tayini çıkacak mı daha o da var. Şimdiden kendinizi üzmeyin.
Bu altını çizdiğim yere bir bakar mısınız? Bu adam sizi zaten gözden çıkarmış. Birlikte gitseniz de mutlu olur musunuz bilmiyorum.Merhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
kocan nere sen ora olmasi lazim ailen her zaman yaninda olmayacak...
sen ailen için eşinden boşaniyosun bu konu çok yanlış.
peki eşin de ailen için boşansaydı o zaman haklisin derim..
balıkesir güzel yer orada akçay edremit var çok güzeller hemde yazin tatile çikarsin haftasonu oh mis gibi gelir sana..
çok yanlış yapıyosun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?