- Konu Sahibi elizanelizan
-
Pardon da o zaman niye evledin?Babanız kanser hastası olsa, kızınızı bana şifa oldun öyle bir zamanda geldin ki dese, anneniz ıltıhaplı eklem romatizması yuzunden ellerını kımıldatamıyor olsa, tek kız ılk evlat olsanız tek torun veren olsanız sız boyle yapabılır mıydınız kolayca?
Size gerçekçi yorum yapayım..Merhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
Esiniz maddi acidan dogru dusunuyor.istanbul pahali bir sehir.dedesi konusunda yanlis dusunuyor.Kira verdikten sonra geriye kalan 2400 lira yetmiyormuş. Daha rahat yasamak ıstıyormus. Araba almak ıstıyormus. Sıkamazmıs. Babamın hastalığı umrunda degılmıs. Onceki konuma bakabilirsinız. Babam kızımı severken bana sıfa oldun sen dıye sevıyor. Ben ona bunu nasıl yaşatırım. Dedesi torununu sevecek dıye ben burda kalamam dıyor.
Cnm benim baban için geçmiş olsun. Ama istanbul çok pahalı bir şehir ben bile çift maaşla orda yaşamak istemiyorum açıkçasıMerhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
iyi de bildiğim kadarıyla balıkesir de ucuz bir şehir değil ki..arkadaşımın tayini oraya çıktı..kiralar pahalı düzgün ev bulamıyoruz diye şikayet eder hep..yani kiradan yana pek bir karı olmayacak..Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum..en baştan size söz vermemiş olsa anlayabilirdim şehir değiştirme isteğini ama bu tek başına verilebilecek bir karar değil ki..sizinde hayatınız..neyse ki Allahtan memleketine istememiş tayin.beterin beteri de olabilirdi.O kadar umrunda degıl işte. Verecegı nafaka zaten oraya gıdınce gecmeyı dusundugu kara denk gelecek. Saf.
İlk bikaç cümle o kadar vicdansızca geldi ki... Eşinizde merhamet duygusu ya yok yada körelmiş.
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek diye bir tabir vardır.
Direk bunu yüzünüze böylece söyleyebildiyse, aslında uzun zamandır sizden zaten vazgeçmiş diye bir algı oluştu bende.
Aklım almıyor, sizi gerçekten sevdiğine eminmisinizcanım
İlk bikaç cümle o kadar vicdansızca geldi ki... Eşinizde merhamet duygusu ya yok yada körelmiş.
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek diye bir tabir vardır.
Direk bunu yüzünüze böylece söyleyebildiyse, aslında uzun zamandır sizden zaten vazgeçmiş diye bir algı oluştu bende.
Aklım almıyor, sizi gerçekten sevdiğine eminmisiniz?
Canım ben de koca ile ilgili aynı şeyleri düşündüm ama üzmemek için söylemedim açıkçası. Ama haklısın ne diyim.
Esiniz ne kadar kotu bi insanmis ya Allah yardimciniz olsun baban o durumdayken boyle diyebilmek....Babanız kanser hastası olsa, kızınızı bana şifa oldun öyle bir zamanda geldin ki dese, anneniz ıltıhaplı eklem romatizması yuzunden ellerını kımıldatamıyor olsa, tek kız ılk evlat olsanız tek torun veren olsanız sız boyle yapabılır mıydınız kolayca?
Sirf bu sebep icin bosanilmaz. Babaniz kendi yüzünden bosandiginizi öğrenince daha cok üzülür.
Soylersiniz tayinimiz cikti ama 2 haftada bir geliriz yine, olmadi siz gelirsiniz sizede degisiklik olur deseniz tatli dille, hic sorun olmaz bence.
Torununu az göreceği icin uzulmekle kizinin bosanmasina sebep olupta uzulmek kiyaslanamaz bence.
Siz ailenize tatlilikla soylerseniz uzulmezler.
Ama sanirim siz evliliginizide devam ettirmek istemiyorsunuz. Öyleyse bosanirsiniz diycem ama cocukta cok küçükmüş.
Ama siz boyle inatlasarak bi cozume ulasamazsiniz.O gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?