İnşallah alışırımAlışırsın. Başlarda zor gelmesi normal. Çünkü düzenini bozup yeni bir düzen kuruyorsun. Yeni iş arkadaşları yeni yönetici vs. Bence bir şans ver. Her şey daha iyi olur umarım.
Haklısınız umarim başarabilirimYeni çalışma ortamı ve yeni bir ev her zaman zorlu ve streslidir. Krizi fırsata çevirebileceğiniz olanaklar ancak siz alışmaya ve uyum sağlamaya başladıktan sonra ortaya çıkacaktır. Bu süreçte iş yerinde daha girişken, evinizdeyken ise yaşam alanınızı daha yaşanabilir hale getirecek yöntemler denemenizi tavsiye ederim. Benzer bir süreçte yeni daireme mum yakarak, hoş kokular, tütsüler kullanarak alışmıştım. Kimse gelip sırtınızı sıvazlamayacak. Ufak motive yollarıyla hayattan keyif almaya bakın.
Tekmi gittiniz sizde ? Yani bi diyorumki arayıp söyleyeyim burda yapamıyorum diye ama alacağim tepki iyi olmazDüzen değiştirmek zor oluyor.
Bende iş yeri ve ilçe değiştirdim.
Aylar oldu hala alışamadım.
İnsan zor adapte oluyor.
Umarım siz alışırsınız.
Hayır sizinki gibi değil benim durumum.Tekmi gittiniz sizde ? Yani bi diyorumki arayıp söyleyeyim burda yapamıyorum diye ama alacağim tepki iyi olmaz
Hmm anladım .Yani idare ederler yağmurdan kaçarken doluyami tutuldum bilmiyorumHayır sizinki gibi değil benim durumum.
Araç kullanıyordum.
Şimdi yürüyorum mesafe yakın.
Ev filan değişmedim.
Yöneticilerim toksik.
Çalıştığınız insanlar iyiyse alışırsınız.
Yoğunluğa alışılıyor.
İki yerde tamamen artı ve eksi yönleri aynı olmaz ki.Hmm anladım .Yani idare ederler yağmurdan kaçarken doluyami tutuldum bilmiyorum
Yani ben malesefki yanlış bir karar almışım ben küçük yerlere alışmışım keşke böyle birşey yapmasaydım ama olan olduİki yerde tamamen artı ve eksi yönleri aynı olmaz ki.
Size uygun artı eksiler kıstas olmalı.
Ben mesela trafikten çok bıkmıştım. Geriyordu artık beni. Her gün aynı stres. Park yeri vs. Yok kışın çalıştı çalışmadı. İşe geç kaldım kalmadım stresi.Şartlar eşit olmuyor hiç.
tek mi mi?Tekmi gittiniz sizde ? Yani bi diyorumki arayıp söyleyeyim burda yapamıyorum diye ama alacağim tepki iyi olmaz
Abartıyorum ama buna engel olamiyorumtek mi mi?
yahu en kötü 30 yaşındasınızdır diye düşünüyorum
en son ilkokulda annemle babamla bir yere gidiyordum ben
biraz abartmıyor musunuz?
Yani bende işin açığı düşünmemiştim olacağını inşallah çabuk alışırımEski yöneticiniz mobbing uyguluyormuş. Bence çok çabuk alışırsınız. Mobbingte tayin edilmek öyle zor ki.
Kıymetini bilin bence.
İnsan herşeye alışıyor. Kendinizi sartlamayin sadece.Yani ben malesefki yanlış bir karar almışım ben küçük yerlere alışmışım keşke böyle birşey yapmasaydım ama olan oldu
Alışırsınız tabii ne var?Yani bende işin açığı düşünmemiştim olacağını inşallah çabuk alışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?