- 1 Eylül 2009
- 126
- 0
- 116
bebişimin kalbini izledim pıt pıt diye atıyodu :)) darısı henüz göremeyenlerin başına :))
çok güzel bir duygu :)) ama vajinal baktı çünkü göbekliyim yağ dokusundan net gözükmüomuş :18::18: aslında o kadar şiman da değilim sadece 67 kiloyum :)))))
her neyse çok güzeldi :)) ama orda soramadım telaştan neden dinletmedi aceba sadece gösterdi ?? yada hangisi daha iyi.. ne bilim işte anlamadım bilginiz var mı bu konuda... birdahaki randevum 20 gün sonra.. kalbi gördükten sonra sizler kaç gün sonraya çağırdılar??
arkadaşlar ben nezaman bebeğimi görebilirim ve kalbini duyabilirim.ben 5+2deyim.salı günü keseyi gördü doktorum .hafatayada bebeği görelim dedi ama ben çok heycanlıyım ve korkuyorum göremem diye.salı günü tam 6.haftam oluyor.görebilirm heralde değil mi?
arkadaşlar ben nezaman bebeğimi görebilirim ve kalbini duyabilirim.ben 5+2deyim.salı günü keseyi gördü doktorum .hafatayada bebeği görelim dedi ama ben çok heycanlıyım ve korkuyorum göremem diye.salı günü tam 6.haftam oluyor.görebilirm heralde değil mi?
canım sorma aynı duyguları paylaşıyoruz ama bana biraz sert konuştu doktorum 6. haftada kalp atışı duymamız lazım yoksa alıcaz dedi sen korkma ama bana bunu söyledi ben korkudan bişey yiyemiyorum bile yav
selam arkadaşlar 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim,hissediyordumda zaten 5 gün günüm gemişti e test yapmayada karar vermiştim.3 yıllık evliyim yaklaşık 7,8 aydırda uğraşıoduk bebiş şimdi gelmeyi tercih etti rabbimin izniyle) çok mutluyuz..size bir sorum olacak kaç gün sonra doktora gitmeliyim?6 haftadan önce kese gözükmüo kalp atışı alınmıo dediler.sadece evde test yaptım inş. hiç bi sorun olmadan sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.buarada halen sanki adet olcakmışım gibi arada hafif bel ve azda olsa kasık ağrım olu,sizce bu normalmi kızlar?yardımcı olursanız sevinirim,ilk gebeliğim ) herkese selamlarrrr...
selam arkadaşlar 3 gün önce gebe olduğumu öğrendim,hissediyordumda zaten 5 gün günüm gemişti e test yapmayada karar vermiştim.3 yıllık evliyim yaklaşık 7,8 aydırda uğraşıoduk bebiş şimdi gelmeyi tercih etti rabbimin izniyle) çok mutluyuz..size bir sorum olacak kaç gün sonra doktora gitmeliyim?6 haftadan önce kese gözükmüo kalp atışı alınmıo dediler.sadece evde test yaptım inş. hiç bi sorun olmadan sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.buarada halen sanki adet olcakmışım gibi arada hafif bel ve azda olsa kasık ağrım olu,sizce bu normalmi kızlar?yardımcı olursanız sevinirim,ilk gebeliğim ) herkese selamlarrrr...
bebişimin kalbini izledim pıt pıt diye atıyodu :)) darısı henüz göremeyenlerin başına :))
çok güzel bir duygu :)) ama vajinal baktı çünkü göbekliyim yağ dokusundan net gözükmüomuş :18::18: aslında o kadar şiman da değilim sadece 67 kiloyum :)))))
her neyse çok güzeldi :)) ama orda soramadım telaştan neden dinletmedi aceba sadece gösterdi ?? yada hangisi daha iyi.. ne bilim işte anlamadım bilginiz var mı bu konuda... birdahaki randevum 20 gün sonra.. kalbi gördükten sonra sizler kaç gün sonraya çağırdılar??
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. aynı duyguları yaşıyorum şu an senle benimde 5+3 dün keseyi gördük kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. bana 10 gün sonraya randevu verdi ama nasıl dayanırım bilmiyorum. haftasonu yine gitmeyi düşünüyorum bi umut belki duyarız nerdeyse 6 haftalık olacak
canım sorma aynı duyguları paylaşıyoruz ama bana biraz sert konuştu doktorum 6. haftada kalp atışı duymamız lazım yoksa alıcaz dedi sen korkma ama bana bunu söyledi ben korkudan bişey yiyemiyorum bile yav
oyyyy hadi hayırlı olsun dr benide hep alttan muayene ediyor daha iyi takip ediliyormuş alttan banada ses dinletmedi sadece gördük kalbi atıyodu gerçekten çok güzel bişey hep aklıma geliyo o görüntü 1 ay sonraya çağırdı beni 8eylüle randevu verdi heyecanla bekliyorum o zaman tamamen insan görünümüne girecek bebeğim 11 hafta oluyo
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler aynı endişeler hepimizde ver ya göremezsen ya bişey olduysa diye annelik böyle bişey demekki
hemen hemen aynıyız canım kalkınca aynen bulantım var ama kusmadım dediğin gibi halsizlik herzaman var iştahsızlık hat safhada aç aç dolaşıyorum hele iş yerinde uyuyorum resmen ayakta ama bunlar bana bebeğimin orada olduğunu hatırlatıyor ve mutlu oluyorum şimdilik böyleyim bakalımgünaydin Fundakrc,
Banada ses dinlentmedi doktor, alttan muayene ettigi icin. Ayni sende oldugu gibi benim de bir daha ki randevum 4 hafta sonra), seninle ayni gidiyoruz sanirim. Bizde 11 haftalik olucaz Allah nasip ederse. Bende heyecanla bekliyorum o günü... o güne kadar dinlenebilmek icin bugün is yerinden yillik iznimi aliyorum, yani pazartesi´den itibaren evdeyim Allahin izniyle.
Canim sende sabahlari yataktan kalkinca mide bulantisi falan oluyormu, ama kusma derecesinde degil? Birde cok aciktigin zaman halsizlik falan oluyor mu?
Senin nasil geciyor hamilelik??
taze anne adayları sizlere bi kaç sorum var gebelikte alt karında yani vajina üstünde şişlik oluyormu adete yakın olduğu gibi gebeliktede bu oluyormu?
birde adete son bi kaç gün kala birçok kadında tatlı yeme isteği oluyor sizdede daha gebe olduğunuzu öğrenmeden böyle tatlı isteği olmuşmuydu sanki adet olcakmışsınız gibi
ve son sorum hepinizde vajinal akıntı varmı?
cevap verirseniz çok sevinirim.
rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarınızı size bağışlasın benim gibilerede nasip etsin.
valla bende çok sabırsızım beni 20 gün sonra çağırdı doktorum.. artık baya büyümüş olurlar :)) ben anca hamile olduğumu algıladım dünden beri sürekli ultrason çıktısına bakıyorum :))merhaba moustique,
hayirli olsun canim hamileligin, daha önce yazmismiydim bilmiyorum... Carsamba günü bende doktora gittim ve bebisim kalp atislarini gördüm, banada sesini dinletmedi, sadece monitor de gösterdi. Bendede alttan muayene etti. Bir daha ki randevum ise 14 Eylül´de, yani 4 hafta sonra... nasil dayanicam bakalim...
valla bende çok sabırsızım beni 20 gün sonra çağırdı doktorum.. artık baya büyümüş olurlar :)) ben anca hamile olduğumu algıladım dünden beri sürekli ultrason çıktısına bakıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?