Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Bugün bende gördüm bebişimin kalbinii.. Pıt pıt atıyodu.
Canım bende sadece gördüm. Sordum doktora duyabilir miyim diye cihazın sesi yok dedi. Muhtemelen seninki de öyledir.
Bu arada sen kaç haftalık oldun. Çünkü ben senden daha kiloluyum ve karnımdan baktı bugün.

8. hafatamı tamamlıyorum yani tam olarak 7+ 4 teyim. önce karnımdan baktıda var bişeyler görür gbyim ama net bakalım haftasonu yolada çıkıcan garanti olsun dedi öle alttan baktı. tırttım önce ama korktuğum gb deilmiş artık istediği zamaan baksın alttan sıkıntı yok :)

arkadaşlar ben nezaman bebeğimi görebilirim ve kalbini duyabilirim.ben 5+2deyim.salı günü keseyi gördü doktorum .hafatayada bebeği görelim dedi ama ben çok heycanlıyım ve korkuyorum göremem diye.salı günü tam 6.haftam oluyor.görebilirm heralde değil mi?

canım sorma aynı duyguları paylaşıyoruz ama bana biraz sert konuştu doktorum 6. haftada kalp atışı duymamız lazım yoksa alıcaz dedi sen korkma ama bana bunu söyledi ben korkudan bişey yiyemiyorum bile yav

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. aynı duyguları yaşıyorum şu an senle benimde 5+3 dün keseyi gördük kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum. bana 10 gün sonraya randevu verdi ama nasıl dayanırım bilmiyorum. haftasonu yine gitmeyi düşünüyorum bi umut belki duyarız nerdeyse 6 haftalık olacak

canım sorma aynı duyguları paylaşıyoruz ama bana biraz sert konuştu doktorum 6. haftada kalp atışı duymamız lazım yoksa alıcaz dedi sen korkma ama bana bunu söyledi ben korkudan bişey yiyemiyorum bile yav

canım bende çok korktum şimdi ya doktor nasıl bu kadar kesin konuşuyor ki 8. haftalarda duymuş çoğu kişi. 6. haftada nasıl alıyor hemen. bence doktoru insana moral vermeli böyle korkutarak moral bozmamalı.

slm cnm tebrik ederim hamileliğini allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah. ben daha bugun gittim doktora. bugun ıtıbarıyle tam 6 haftalık hamıleym. ultrasonda keseyı gorduk hatta kesenin içindeki nokta kadar meleğimide gördüm kalp atışlarınıda gördüm. hızlı hızlı haraket ediyodu. kalp atıslarını duyamadım ama monıtorden görmek bıle yetti. bel ve kasık agrılarım benımde oluyo cnm doktorum normal dedı. benımde ılk gebelıgım. bende 3 senedır evlıydım ve meleğim sononda gelmeye karar verdi.bizi çoooooook mutlu etti.

Tebrikler Allah tamamına erdirsin. Ben öğrendiğim gün direk hastaneye gidip kanda bhcg oranıma baktırdım. 2 gün sonra tekrar baktırdım 2 gün arayla bu oranın 2ye katlaması gerekiyor. Bu demek oluyorki herşey yolunda dış gebelik yok. Kese normalde 5. haftadan itibaren görülüyor benimki 4+1 de göründü baya erken yani. Bence doktora görün zaten sen şu an 5 haftalık olmuşsun. 2 hafta sonrada kalp atışı için gidersin.

merhaba moustique,

hayirli olsun canim hamileligin, daha önce yazmismiydim bilmiyorum... Carsamba günü bende doktora gittim ve bebisim kalp atislarini gördüm, banada sesini dinletmedi, sadece monitor de gösterdi. Bendede alttan muayene etti. Bir daha ki randevum ise 14 Eylül´de, yani 4 hafta sonra... nasil dayanicam bakalim...

ooo masallah aramiza yeni yeni arkadaslar katilmislar... hepiniz hosgeldiniz, hamilelikleriniz hayirli olsun, Allah sag salim kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah...

Insallah daha da artar sayimiz...
sevgiler

vala canım korkudan dilimden dua eksik olmuyor.birde ben bundan önce 3 defa kimyasal gebelik geçrdim.ameliyatla tedaviyle felan şuan normal gebelik yaşıyorum.3 kayıptan sonra insan tabikide daha çok korkuyor.normalde benim doktorumun özel muayenesi var.haftaya hastanede bakalım orda daha gelişmiş ultroson cihazları var dedi.salı günü hepinizi haberdar ederim.rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

şaşılacak şey ya bazı doktorlar okadar gaddar olabiliyorlar ki?durup dururken insanın kalbine neden vesvese düşürürler anlamam.benim doktorum şeker gibi.aynı kendi çocuğuymuşum gibi ilgileniyor benimle.yaşıda büyük.hamileliğimi duyduğunda en az bizim kadar sevindi.sürekli duaları üzerimde.rabbim herkese benmki gibi doktor versin ben çok memnunum

hanımlar bende pazartesi günü yaptırdığım kan tahlili ile hamile oldugumu öğrendim. ertesi gün kadın doğum uzmanına gittim, rahmin arkaya dönük olduğu için sadece bir gölge görüyorum haftaya salı gel daha net görürüz dedi.

dün aksama dogru kasıklarımda agrı arttı. sonra iç çamasırıma baktıgımda kahverengı leke gördüm. devamıda geldi tam kan rengi olmasada kana yakın renkte fakat yogun değil.

simdi sizce ben ne durumdayım. şu üstüne görme denen şeyi mi yasıyorum, yoksa düşük mü. ya da hiç hamile değildim. kafam karısık yarın sabah dr a gidicem ama uyuyamıyorum bunları düşünmekten

oyyyy hadi hayırlı olsun dr benide hep alttan muayene ediyor daha iyi takip ediliyormuş alttan banada ses dinletmedi sadece gördük kalbi atıyodu gerçekten çok güzel bişey hep aklıma geliyo o görüntü 1 ay sonraya çağırdı beni 8eylüle randevu verdi heyecanla bekliyorum o zaman tamamen insan görünümüne girecek bebeğim 11 hafta oluyo
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler aynı endişeler hepimizde ver ya göremezsen ya bişey olduysa diye annelik böyle bişey demekki

günaydin Fundakrc,

Banada ses dinlentmedi doktor, alttan muayene ettigi icin. Ayni sende oldugu gibi benim de bir daha ki randevum 4 hafta sonra ), seninle ayni gidiyoruz sanirim. Bizde 11 haftalik olucaz Allah nasip ederse. Bende heyecanla bekliyorum o günü... o güne kadar dinlenebilmek icin bugün is yerinden yillik iznimi aliyorum, yani pazartesi´den itibaren evdeyim Allahin izniyle.

Canim sende sabahlari yataktan kalkinca mide bulantisi falan oluyormu, ama kusma derecesinde degil? Birde cok aciktigin zaman halsizlik falan oluyor mu?

Senin nasil geciyor hamilelik??

hemen hemen aynıyız canım kalkınca aynen bulantım var ama kusmadım dediğin gibi halsizlik herzaman var iştahsızlık hat safhada aç aç dolaşıyorum hele iş yerinde uyuyorum resmen ayakta ama bunlar bana bebeğimin orada olduğunu hatırlatıyor ve mutlu oluyorum şimdilik böyleyim bakalım

taze anne adayları sizlere bi kaç sorum var gebelikte alt karında yani vajina üstünde şişlik oluyormu adete yakın olduğu gibi gebeliktede bu oluyormu?
birde adete son bi kaç gün kala birçok kadında tatlı yeme isteği oluyor sizdede daha gebe olduğunuzu öğrenmeden böyle tatlı isteği olmuşmuydu sanki adet olcakmışsınız gibi
ve son sorum hepinizde vajinal akıntı varmı?
cevap verirseniz çok sevinirim.
rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarınızı size bağışlasın benim gibilerede nasip etsin.

canım adetine kaç gün var senin??alt karında şişlik duymadım hiç hamileyken ama farklı olabilir sende..vajinal akıntı soruna gelince de renksiz su gibi bi akıntı oluyor hamile kaldığın zaman..tatlı yeme isteğine gelince ben hiç bi zaman tatlı istemedim sadece tuzlu yemek istiyorum sürekli patates kızartması istiyorum hala bile.ve hamilelik belirtisi kasık ağrısı olur ...inşallah hamilesindir canım ne kadar zamandır uğraşıyosun

valla bende çok sabırsızım beni 20 gün sonra çağırdı doktorum.. artık baya büyümüş olurlar :)) ben anca hamile olduğumu algıladım dünden beri sürekli ultrason çıktısına bakıyorum :))

kızlar sizi okuyunca mucizemin 12 haftalık hali aklıma geldi.dr a gittiğimde ben yine normal bi beyaz görüntü bekliyorum karnımda büyümemişti ya yakıştıramıyorum .ama bi gittim yavrum zıplıyor ayaklarını üst üste atmış keyif yapıyor ters dönüyor..sizde göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız ..hazırlıklı olun yavrunuzun zıpzıplarına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…