oyyyy hadi hayırlı olsun dr benide hep alttan muayene ediyor daha iyi takip ediliyormuş alttan banada ses dinletmedi sadece gördük kalbi atıyodu gerçekten çok güzel bişey hep aklıma geliyo o görüntü 1 ay sonraya çağırdı beni 8eylüle randevu verdi heyecanla bekliyorum o zaman tamamen insan görünümüne girecek bebeğim 11 hafta oluyo
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler aynı endişeler hepimizde ver ya göremezsen ya bişey olduysa diye annelik böyle bişey demekki
kızlar sizi okuyunca mucizemin 12 haftalık hali aklıma geldi.dr a gittiğimde ben yine normal bi beyaz görüntü bekliyorum karnımda büyümemişti ya yakıştıramıyorum .ama bi gittim yavrum zıplıyor ayaklarını üst üste atmış keyif yapıyor ters dönüyor..sizde göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız ..hazırlıklı olun yavrunuzun zıpzıplarına:))
beni çok heyecanlandırdın :)) ben birdahaki gittiğimde 10+ 4 olucam o zamanda görürmüyüm öle hplama zıplama..
canım adetine kaç gün var senin??alt karında şişlik duymadım hiç hamileyken ama farklı olabilir sende..vajinal akıntı soruna gelince de renksiz su gibi bi akıntı oluyor hamile kaldığın zaman..tatlı yeme isteğine gelince ben hiç bi zaman tatlı istemedim sadece tuzlu yemek istiyorum sürekli patates kızartması istiyorum hala bile.ve hamilelik belirtisi kasık ağrısı olur ...inşallah hamilesindir canım ne kadar zamandır uğraşıyosun
canım cevap verdiğin için teşekkürler 4 yıldır uğraşıyorum tedavime ara verdim yoruldum artık sebepte yok zaten ortada birazda böyle olsun istedim.
4 gün var adet olmama yumurtlama dönemimden beri gögüslerim şiş ve sızlıyor uçlarına kadar 3 cm büyümede oldu gögüslerimde adet belirtilerimdende biri bu ama bu zamanlarda başlamalıydı şişmeye ve ağrımaya kasıklarımdada şöyle bi durum var son 10 gündür yanma hissi namaz kılarken ara ara batma hisside oluyor bu sefer farklı şeyler yaşıyorum ama sanırım yine gebe değilim akıntım yok ve vajina girişim darlaşmış rahim aşağı inmiş.
Selamm güzel bağğğyanlar nasılsınzbeni soracak olursanız mıde bulantılarımın sıddetınden ve hıddetınden bıkarak dun hastaneye basvurdum serum vs cok sukr bugun ıyıyım ılac alıyorum 1 haftadır ılkkez dungece uyudum mnk bebegım mınık mıdemı cok bulandırıyo
geçmiş olsun canım...benimde kasıklarım ağrıyor yine( sanırsam bu hamileliğim boyunca devam edicek.zor yürüyorum ağrıdan o derece yani.yarın ayrıntılı ultrason randevum var..umarım geçer yarına.
Sanada gecmıs olsun canım bnm cok zor bu ısler hala ınanamıorum ıcımde bıseyın buyudugune :))) benımde kasık agrılarım oluo bıck gıbı bır anda gelıyo ama 1 haftadır sabah aksam ıcım dısıma cıktı 3 gnde 2 kılo vermısım ınanamadım dungece artık esım dedı bu böle olmıck banyoda gecırıosun hayatını gel hastaneye okdr caresızdımkı kabul ettım ıykıde kabul etmısım dungeceyı uyuyarak gecırdım ılac aldım bugunde ıyıyım suan ıcın cok sukur. Annem dıyokı ıste boyle cektıgın ıcın evlat cok tatlı anladınmı şimdi kıymetimi diyo:))
vala canım korkudan dilimden dua eksik olmuyor.birde ben bundan önce 3 defa kimyasal gebelik geçrdim.ameliyatla tedaviyle felan şuan normal gebelik yaşıyorum.3 kayıptan sonra insan tabikide daha çok korkuyor.normalde benim doktorumun özel muayenesi var.haftaya hastanede bakalım orda daha gelişmiş ultroson cihazları var dedi.salı günü hepinizi haberdar ederim.rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
hanımlar bende pazartesi günü yaptırdığım kan tahlili ile hamile oldugumu öğrendim. ertesi gün kadın doğum uzmanına gittim, rahmin arkaya dönük olduğu için sadece bir gölge görüyorum haftaya salı gel daha net görürüz dedi.
dün aksama dogru kasıklarımda agrı arttı. sonra iç çamasırıma baktıgımda kahverengı leke gördüm. devamıda geldi tam kan rengi olmasada kana yakın renkte fakat yogun değil.
simdi sizce ben ne durumdayım. şu üstüne görme denen şeyi mi yasıyorum, yoksa düşük mü. ya da hiç hamile değildim. kafam karısık yarın sabah dr a gidicem ama uyuyamıyorum bunları düşünmekten
valla bende çok sabırsızım beni 20 gün sonra çağırdı doktorum.. artık baya büyümüş olurlar :)) ben anca hamile olduğumu algıladım dünden beri sürekli ultrason çıktısına bakıyorum :))
hmm ben gittiğimde 11+6 idim yanlış hatırlamıyorsam ağzım açık seyretmiştim.dr da sağolsun uzun uzun baktırmıştı çok beklediğimi bildiği için.görürsün bence sende 11 haftalık sayılıyor senin ki o zman
Selamm güzel bağğğyanlar nasılsınzbeni soracak olursanız mıde bulantılarımın sıddetınden ve hıddetınden bıkarak dun hastaneye basvurdum serum vs cok sukr bugun ıyıyım ılac alıyorum 1 haftadır ılkkez dungece uyudum mnk bebegım mınık mıdemı cok bulandırıyo
Sezensezen seni gayet iyi anliyorum canim, ben her ne kadar kimyasal gebelik yasamasamda, benimde kayiplarim oldu, hic kolay degil. Insan cok dikkat ediyor, her an bisey olacak diye cok korkuyor, ama kalbini ferah tut. Insallah bu sefer Rabbim seninde benimde, hepimizin yüzüne gülecek insallah. Bizde kucagimiza aldigimiz günleri görürüz... kendine dikkat et, dinlenmene bak canim, banada doktor kasik veya karin agrin baslarsa hemen uzan dinlen, yapacagin en iyi sey bol bol dinlenmek dedi.
sevgiler
canim, seninde hamileligin hayirli olsun, insallah sali günü sende görürsün minik bebisini. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah.
sorma moustique, heyecandan ayni bende öyleyim...zaten ilk kontrole gittigimde heyecandan durmadan lavaboya tasindim.. Insallah o günde gelir, görürürüz bebisimizi tekrar.
gunebkn, insallah dedigin gibi zip ziplarini görürüz... senin nasil gidiyor hamilelik?
NiceGrL, gecmis olsun canim, Allaha sükür benim mide bulantilarim o kadar cok yok, sadece aciktigimda fazlalasiyo, o zamanda biseyler yiyorum hafifliyor. Aralarda bazende leblebi, kraker falan atistiriyorum, midem bos kalmasin diye. Insallah yakinda gecer bulantilarin...
vala canım korkudan dilimden dua eksik olmuyor.birde ben bundan önce 3 defa kimyasal gebelik geçrdim.ameliyatla tedaviyle felan şuan normal gebelik yaşıyorum.3 kayıptan sonra insan tabikide daha çok korkuyor.normalde benim doktorumun özel muayenesi var.haftaya hastanede bakalım orda daha gelişmiş ultroson cihazları var dedi.salı günü hepinizi haberdar ederim.rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar sizi okuyunca mucizemin 12 haftalık hali aklıma geldi.dr a gittiğimde ben yine normal bi beyaz görüntü bekliyorum karnımda büyümemişti ya yakıştıramıyorum .ama bi gittim yavrum zıplıyor ayaklarını üst üste atmış keyif yapıyor ters dönüyor..sizde göreceksiniz ve çok şaşıracaksınız ..hazırlıklı olun yavrunuzun zıpzıplarına:))
valla canım kasık ağrılarım var onun dışında iyi gidiyor çook şükür.yarın ayrıntılı ultrasona giricem merakla bekliyorum işte
kızlar çok korkuyorum kasık ağrım bugün iyice arttı. yarın dr a gidicem aradım.ayrıntılı ultrasondan sonra bana uğra dedi.serum falan takarız dedi.yatış verir mi bilmiyorum.yürüyemiyorum ağrıdan kasıklarım kopacak gibi.idrar yollarıyla mı alakalı acaba??dua edin nolur... yarını nasıl ederim bilmiyorum?bugün başka hastaneye gitmek istemiyorum..ilgilenmiyorlar ben kendi dr umu istiyorum(
şaşılacak şey ya bazı doktorlar okadar gaddar olabiliyorlar ki?durup dururken insanın kalbine neden vesvese düşürürler anlamam.benim doktorum şeker gibi.aynı kendi çocuğuymuşum gibi ilgileniyor benimle.yaşıda büyük.hamileliğimi duyduğunda en az bizim kadar sevindi.sürekli duaları üzerimde.rabbim herkese benmki gibi doktor versin ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?