Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

aynen sürekli aklımada benimde.. :)) inşallah hep böyle güzel geçer randevularımız :))

kalp atışını bekleyen arkadaşlara şunu söylim.. görünce baya raahatlicaksınız ve hamile olduğunuzu o zaman daha iyi anli,caksınız :)))

beni çok heyecanlandırdın :)) ben birdahaki gittiğimde 10+ 4 olucam o zamanda görürmüyüm öle hplama zıplama..

beni çok heyecanlandırdın :)) ben birdahaki gittiğimde 10+ 4 olucam o zamanda görürmüyüm öle hplama zıplama..

hmm ben gittiğimde 11+6 idim yanlış hatırlamıyorsam ağzım açık seyretmiştim.dr da sağolsun uzun uzun baktırmıştı çok beklediğimi bildiği için.görürsün bence sende 11 haftalık sayılıyor senin ki o zman

canım cevap verdiğin için teşekkürler 4 yıldır uğraşıyorum tedavime ara verdim yoruldum artık sebepte yok zaten ortada birazda böyle olsun istedim.
4 gün var adet olmama yumurtlama dönemimden beri gögüslerim şiş ve sızlıyor uçlarına kadar 3 cm büyümede oldu gögüslerimde adet belirtilerimdende biri bu ama bu zamanlarda başlamalıydı şişmeye ve ağrımaya kasıklarımdada şöyle bi durum var son 10 gündür yanma hissi namaz kılarken ara ara batma hisside oluyor bu sefer farklı şeyler yaşıyorum ama sanırım yine gebe değilim akıntım yok ve vajina girişim darlaşmış rahim aşağı inmiş.

canım hemen ümidini kaybetme.bende adet belirtilerinin aynısı vardı.deli gibi adet sancım vardı adetime 3 gün kala kan testi yaptırıp öğrendim.sende yaptır istersen.bende bekledim senin gibi ne kadar zor olduğunu bilirim...dualarım seninle inşallah hamilesindir canım

Selamm güzel bağğğyanlar nasılsınz beni soracak olursanız mıde bulantılarımın sıddetınden ve hıddetınden bıkarak dun hastaneye basvurdum serum vs cok sukr bugun ıyıyım ılac alıyorum 1 haftadır ılkkez dungece uyudum mnk bebegım mınık mıdemı cok bulandırıyo

geçmiş olsun canım...benimde kasıklarım ağrıyor yine( sanırsam bu hamileliğim boyunca devam edicek.zor yürüyorum ağrıdan o derece yani.yarın ayrıntılı ultrason randevum var..umarım geçer yarına.

Sanada gecmıs olsun canım bnm cok zor bu ısler hala ınanamıorum ıcımde bıseyın buyudugune :))) benımde kasık agrılarım oluo bıck gıbı bır anda gelıyo ama 1 haftadır sabah aksam ıcım dısıma cıktı 3 gnde 2 kılo vermısım ınanamadım dungece artık esım dedı bu böle olmıck banyoda gecırıosun hayatını gel hastaneye okdr caresızdımkı kabul ettım ıykıde kabul etmısım dungeceyı uyuyarak gecırdım ılac aldım bugunde ıyıyım suan ıcın cok sukur. Annem dıyokı ıste boyle cektıgın ıcın evlat cok tatlı anladınmı şimdi kıymetimi diyo:))

aynen öyle canım..evlat kesinlikle çok kıymetli.. bende ben ağrı sancı çekmeye razıyım eğer ona zararı yoksa diyorum.nasılsa şiddetli ,hastanelik eden adet sancılarından alışkınım sancılara.yavrum iyi olsunda geçer elbet zaman.

Sezensezen seni gayet iyi anliyorum canim, ben her ne kadar kimyasal gebelik yasamasamda, benimde kayiplarim oldu, hic kolay degil. Insan cok dikkat ediyor, her an bisey olacak diye cok korkuyor, ama kalbini ferah tut. Insallah bu sefer Rabbim seninde benimde, hepimizin yüzüne gülecek insallah. Bizde kucagimiza aldigimiz günleri görürüz... kendine dikkat et, dinlenmene bak canim, banada doktor kasik veya karin agrin baslarsa hemen uzan dinlen, yapacagin en iyi sey bol bol dinlenmek dedi.

sevgiler

canim, seninde hamileligin hayirli olsun, insallah sali günü sende görürsün minik bebisini. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin insallah.

sorma moustique, heyecandan ayni bende öyleyim...zaten ilk kontrole gittigimde heyecandan durmadan lavaboya tasindim .. Insallah o günde gelir, görürürüz bebisimizi tekrar.

gunebkn, insallah dedigin gibi zip ziplarini görürüz... senin nasil gidiyor hamilelik?

NiceGrL, gecmis olsun canim, Allaha sükür benim mide bulantilarim o kadar cok yok, sadece aciktigimda fazlalasiyo, o zamanda biseyler yiyorum hafifliyor. Aralarda bazende leblebi, kraker falan atistiriyorum, midem bos kalmasin diye. Insallah yakinda gecer bulantilarin...

valla canım kasık ağrılarım var onun dışında iyi gidiyor çook şükür.yarın ayrıntılı ultrasona giricem merakla bekliyorum işte

canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.

çok heyecanlandım ben valla şimdiden ayy o hallerini görmek için sabırsızlanıyorum. allahım hepimize nasip etsin görmeyi. daha yeni keseyi gördük ama o sadece bir siyahlık bişey anlamıyorsun tabi onun ne olduğunu bilmekte müthiş bir duygu ya. çok korkuyorum kalp atışlarını görene duyana kadar içim rahat etmeyecek daha 5+4 deyiz. zaman çabucak geçsin istiyorummmm

kızlar çok korkuyorum kasık ağrım bugün iyice arttı. yarın dr a gidicem aradım.ayrıntılı ultrasondan sonra bana uğra dedi.serum falan takarız dedi.yatış verir mi bilmiyorum.yürüyemiyorum ağrıdan kasıklarım kopacak gibi.idrar yollarıyla mı alakalı acaba??dua edin nolur... yarını nasıl ederim bilmiyorum?bugün başka hastaneye gitmek istemiyorum..ilgilenmiyorlar ben kendi dr umu istiyorum(

canim insallah hic bir sorun cikmaz agrilarin gecer..dualarimiz seninle.. Allaha emanet ol sen ve bebisin... iyi haberlerini bekliyoruz..

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim
kilo mu aldım gaz mı bilmiorm ama karnım büyüdü
daha çok erken de mi
ilaç kullanmayı sevmediğim için gaz için ilaç kullanmıorm
sadece folik asit için verilen ilacı kullanıorm
onun dışında da özel hiçbi şey yapmıorm yanlış mı yapıorum???
henüz bebeğimi hissetmediğim için farklı bi şey yapasım gelmio
midem bulanıo ama sadece bulanmakla kalıyor
daha doğrusu içim kalkıyo tiksiniyorum ama çıkaramıyorum
bi de oruç tutuorum çok rahatsızlık vermediği için hep tuttum
sadece iki gün fire verdim o da oruçlu gibi geçti

siz de durumlar nasıl karnınız şiş mi mideniz bulanıo mu özel bi diyetiniz var mı oruç tutuomusunuz

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip medaa isimli videolara oylarınızı bekliyoruz :))
üyeliği aktifleştirme linki genelde gereksiz klasörüne düşüyor
şimdiden teşekkür ederiz

sezen sezen selamlar,

Bebde senin gibi 3 kere üst üste kimyasal gebelik yaşadım bende de miyom cıktı ve rahimde yapışıklı vardı ondan dedi doktorum ama seni merak ettim canım sen ne ameliyatı oldun paylaşırmısın benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…