Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

Canimm, Allah yardimcin olsun, hem de calisiyorsun ha? Ben 2 yil once, evlendikten 1 hafta sonra, aniden hastaneye kaldirilmistim yuksek ates ile. Meger cok uzun sure once baslayan bir hastalik doktorlar tarafindan anlasilmadigi icin cok ilerlemis: ulseratif kolit, ve yatirildigimda ic kanamam varmis, 10 gun hastanede kaldim, taburcu olurken doktorum dedi ki "bugune kadar moralin bozulmasin diye bisey demedik ama hastaneye iki gun gec gelsen seni kurtaramayacktik, cok zor bir donem gecireceksin, o yuzden isinden ayrilmani tavsiye ederim" ben de mecburen ayrildim. Iyi ki de ayrilmisim, simdi remisyonda hastaligim, ama kronik oldugu icin omur boyu ilac kullanicam Ama ben bu haldeyken evde oldugum icin cok cok sansliyim, Allah sana sonuna kadar yardimci olsun, evladina sagsaglim kavusmani nasip etsin canim.

amin canım sanada çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın allah sanada yardımcı olsun valla çok kafam karışık çalışıp çalışmama konusunda bilemiyorum ne yapacağımı evimle işimin arasıda uzak 2 minibüse binmek zorundayım çok zorlanıyorum

berrak su sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?bebiş nasıl bakalım...minik kardeşi oğluşumun

cnm iyiyim de mide bulantım bir türlü geçmiyor..dayanamadığım zaman metpamid içiyorum..biraz sinir var nedense havalar çok sıcak sanırım ondan.

bebek iyi çok şükür...16.hafta 3lü test için gideceğim..sen nasılsın?

Canim verdigin bilgiler icin yeniden cok tesekkur ederim. En azindan yasadiklarimin normal oldugunu anladigim icin icim rahatladi. Ayin 26'sindaki kontrolden sonra yine gelismeleri haber veririm :)

Funda'cim cok tesekkur ederim, ama 2 minibusu duyunca daha da uzuldum simdi Allah sana ve senin durumunda olan tum annelere yardimci olsun. Biz simdi zor da olsa tek maasla gecinmeye alistik 2 yildir. Umarim senin de bir gun, anneligin tadini doya doya cikarabilecegin, zor zamanlarinda yatagina uzanip dinlenebilecegin rahatlikta imkanlarin olur canim.

bende aynıyım canım ya.kasıklarım ağrıyo su içiyorum bol bol bende.bi dahaki gittiğimde de şeker yüklemem varmış.aç gel dedi.dr.böyle işte
sende hareketlerini duyarsın yakında oğluşunun

çok sağol canım benim doğuma 2 ay kala ayrılıp bi daha çalışmamayı düşünüyorum çocuğumu kandim bakmak istiyorum yani 5 ay sonra ayrılıcam ama bugün ki gibi kötü olduğum zamanlarda ha 5 ay önce ha 5 ay sonra sonuçta ayrılıcam diyorum ama 5 ayda alıcağım parayı hesaplayıp bebeğime daha rahatlıkla istediğim şeyleri alıcam diye düşünüp vazgeçiyorum

slm kizlar.öncelikle allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

reglim gectigi ertesi gün hemen kan testim yapildi bir saat sonra sonucu ögrendim.cuma günü 4+0 idi 2000 demislerdi bugün diger asistan ogün 194 müs bugün bakalim ne olmus dedi.kafam karisti.doktor ikinci kez bakti bise yok görünürde dedi.dis gebelik ihtimaline karsi bi kac soru sordu ama henüz bir süphemde yok dedi.
ben cok yeni ve kücük o yuzden görünmedi diye dusunuyorum .sizce normalmi bu kadarken görememek.siz en erken ne zaman görmüstünüz minislerinizi...:96:

kızlar acil cvp lazım 7+2 deyim az önce wc de pedimde hafif pembe kahve bi leke gördüm bu normalmi çok korkuyorum düşük riskli haftalardayım aklımdan çıkmıyo..kasıklarımda ağrı yok bide idrar yollarımda enfeksiyon var ilaçda kullanamıyorum..acilllllllllll yardım

slm kizlar kimsecikler yokmu,:84:
degerim dün 4+4 gün 1034 olmus.yrn gitcem tekrar.
lütfen yazarmisiniz sizler ilk ne zaman gördünüz bebisinizin kesesini ve bu hafta degerleriniz kacti?

lütfen yazarmisiniz sizler ilk ne zaman gördünüz bebisinizin kesesini ve bu hafta degerleriniz kacti?

ben 5. haftada keseyi gördüm değerim 1820 çıkmıştı kese 1500ü geçince görünüyormuş ikigünde bir ikiye katlanıyor değer yarın görünür büyük ihtimal ama karından ultrasonla bakarsa görünmeyebilir

slm cnm benim 2000 civarıydı aynı haftalarda kesemde gözükmüştü herkeste farklı olabilir belki

saolun kizlar yanitladiginiz icin. umarim yarin insallah bir ip ucu cikar.
doktor ikidir bakiyor ama bir türlü göremediydi.zaten 1500 ün altinda olunca görünmesi zormus.benim doktorda hep assagidan bakiyo bakiyo göremeyince kan testi istiyor.aslinda belli bir degere geldikten sonra baksa daha iyi degilmi yani mademki görünmicek.anliyamadim gitti.

bebislerimizi Allah bize bagislasin saglim kucagimiza aliriz insallah.

cnm 4+4 çok erken bence hcg daha düşük 2 gün sonra vajenden görebilirsin keseyi

cnm 4+4 çok erken bence hcg daha düşük 2 gün sonra vajenden görebilirsin keseyi

o zaman yarin önce kanima baksinlar ondan sonra vajinadan kontrol ettirim.her seferinde önce bakiyor sonra kan istiyor ve süper gerginlik oluyor neden görmedi diye.

zaten 28 günde bir regl olurdum ve normalinde 14.gün yumurtlamam güya ama ben baya güclü hissetmistim 16 gün biterken yumurtlamistim.hesaplamalara göre gec bir zamanda birlesme oldu bence.Allahim insallah .dün 1034 tüm.yarina biraz artar insallah:97:

ayy kızlar benim kontrol günüm 8eylül ama dayanamıyorum ben iş yerime yakın bi hastaneye gidicem ilk defa gidiyo gibi bebeğime bakıcam bide akıntım var onu sorucam:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…