canım aynı durum bende de var bütün gün açım ve halsizim şu an o kadar kötüyüm ki birazdan izin alıp eve gidicem yoksa bayılıcam yani o drece halsizim ne olacak bu halim bilmiyorum böyle giderse işi bırakıcam sanırım:26:
canimm, allah yardimcin olsun, hem de calisiyorsun ha?ben 2 yil once, evlendikten 1 hafta sonra, aniden hastaneye kaldirilmistim yuksek ates ile. Meger cok uzun sure once baslayan bir hastalik doktorlar tarafindan anlasilmadigi icin cok ilerlemis: Ulseratif kolit, ve yatirildigimda ic kanamam varmis, 10 gun hastanede kaldim, taburcu olurken doktorum dedi ki "bugune kadar moralin bozulmasin diye bisey demedik ama hastaneye iki gun gec gelsen seni kurtaramayacktik, cok zor bir donem gecireceksin, o yuzden isinden ayrilmani tavsiye ederim" ben de mecburen ayrildim. ıyi ki de ayrilmisim, simdi remisyonda hastaligim, ama kronik oldugu icin omur boyu ilac kullanicam ama ben bu haldeyken evde oldugum icin cok cok sansliyim, allah sana sonuna kadar yardimci olsun, evladina sagsaglim kavusmani nasip etsin canim.
berrak su sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?bebiş nasıl bakalım...minik kardeşi oğluşumun
rica ederim canım .amin güzel dileklerin için teşekkürler.baş dönmem benim halen var..halsizlik 13 14 haftaya kadar sürdü sonra bir iki hafta ara verdi bi kaç gündür yine var maalesef.kalp atışlarını bende 6 haftalıkken duymuştum.daha doğrusu ekrandan göstermişti dr bak atıyor diye..ama sesini dinletmemişti..belki senin dr dinletir..Rabbim yardımcın olsun.sağlıkla kucağına al inşallah
amin canım sanada çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın allah sanada yardımcı olsun valla çok kafam karışık çalışıp çalışmama konusunda bilemiyorum ne yapacağımı evimle işimin arasıda uzak 2 minibüse binmek zorundayım çok zorlanıyorum
cnm iyiyim de mide bulantım bir türlü geçmiyor..dayanamadığım zaman metpamid içiyorum..biraz sinir var nedense havalar çok sıcak sanırım ondan.
bebek iyi çok şükür...16.hafta 3lü test için gideceğim..sen nasılsın?
funda'cim cok tesekkur ederim, ama 2 minibusu duyunca daha da uzuldum simdiallah sana ve senin durumunda olan tum annelere yardimci olsun. Biz simdi zor da olsa tek maasla gecinmeye alistik 2 yildir. Umarim senin de bir gun, anneligin tadini doya doya cikarabilecegin, zor zamanlarinda yatagina uzanip dinlenebilecegin rahatlikta imkanlarin olur canim.
bende aynıyım canım ya.kasıklarım ağrıyo su içiyorum bol bol bende.bi dahaki gittiğimde de şeker yüklemem varmış.aç gel dedi.dr.böyle işte
sende hareketlerini duyarsın yakında oğluşunun
cnm sanki yemek yedikten sonra hafif hafif hareketlenmeler hissediyor gibiyim.
ayyy ne güzel.bende sürekli muz ve çikolata yeme halindeyim onları yiyince daha belirgin oluyorda tekmeler
maşallah sen yolu yarıladın darısı bize inşallah
slm kizlar.öncelikle allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
reglim gectigi ertesi gün hemen kan testim yapildi bir saat sonra sonucu ögrendim.cuma günü 4+0 idi 2000 demislerdi bugün diger asistan ogün 194 müs bugün bakalim ne olmus dedi.kafam karisti.doktor ikinci kez bakti bise yok görünürde dedi.dis gebelik ihtimaline karsi bi kac soru sordu ama henüz bir süphemde yok dedi.
ben cok yeni ve kücük o yuzden görünmedi diye dusunuyorum .sizce normalmi bu kadarken görememek.siz en erken ne zaman görmüstünüz minislerinizi...:96:
slm kizlar kimsecikler yokmu,:84:
degerim dün 4+4 gün 1034 olmus.yrn gitcem tekrar.
lütfen yazarmisiniz sizler ilk ne zaman gördünüz bebisinizin kesesini ve bu hafta degerleriniz kacti?
slm kizlar kimsecikler yokmu,:84:
degerim dün 4+4 gün 1034 olmus.yrn gitcem tekrar.
lütfen yazarmisiniz sizler ilk ne zaman gördünüz bebisinizin kesesini ve bu hafta degerleriniz kacti?
saolun kizlar yanitladiginiz icin. umarim yarin insallah bir ip ucu cikar.
doktor ikidir bakiyor ama bir türlü göremediydi.zaten 1500 ün altinda olunca görünmesi zormus.benim doktorda hep assagidan bakiyo bakiyo göremeyince kan testi istiyor.aslinda belli bir degere geldikten sonra baksa daha iyi degilmi yani mademki görünmicek.anliyamadim gitti.
bebislerimizi Allah bize bagislasin saglim kucagimiza aliriz insallah.
cnm 4+4 çok erken bence hcg daha düşük 2 gün sonra vajenden görebilirsin keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?