Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

ayy kızlar benim kontrol günüm 8eylül ama dayanamıyorum ben iş yerime yakın bi hastaneye gidicem ilk defa gidiyo gibi bebeğime bakıcam bide akıntım var onu sorucam:26:

ya bende çok sabırsızım daha 11 gün önce gitmiştim alttan bakarak 6+1 sin kalp atışları başlamış demişti içimde bişey hissedemiyorum henüz çok erken ya acaba napıyo diye hep iç geçiriyorum..

hehehehehe gün gittim ve gördüm bebişimi rahatladım 1 cm omuş miniciğim

merhaba arkadaşlar tesadüf yine berraksu arkadaşın açtığı topiğe denk geldim bana uğurlu gelmişti önceki inşaallah bu da uğurlu gelir...
ultrason kağıdında 5+1 yazıyor nette 4+2 neyse bu zaten oluyormuş genelde
küçücük bir kesemiz var ve doktor yat dinlen ağır iş yapma falan dedi bakalım cuma tekrar gidicez...
allah hepimizin yardımcısı olsun

moralim cok bozuk 4+6 günümdeyim keseyi göremedim.doktor degerlerin iyi gidiyor,sen biraz erken geldin sadece kontrole o yüzden diyor ama korkmuyorumda degil.agrim yok sayilir ara ara kasiklarimda oluyo geciyor.bacaklarim sizliyor.oda havadan biliyorum.klasiktir bende.doktorum cok agrin olursa direk hastaneye git dedi eger biseyin olmazsa cuma gel yeniden bakalim dedi.

hoşgeldin canım doktor ne dediyse yap yatma imkanın varsa bol bol dinlen benim öyle bi şansım yok maalesef

tebrikler canim ne güzel ne mutlu sana ... Allah saglik sihhat versin sana ve bebegine...
degerlerin nasil gidiyor?

canım daha çok küçüktür benimki bile zor görünüyo sabret biraz stres yapma kendine bak kan değerlerin iyiymiş eğer 1000nin üzeri ve düşüş yoksa korkma

cnm neden kafana takıyorsun..

ben keseyi 5+6 da gördüm...geç döllenme falan oluyor.

canım daha çok küçüktür benimki bile zor görünüyo sabret biraz stres yapma kendine bak kan değerlerin iyiymiş eğer 1000nin üzeri ve düşüş yoksa korkma

Allah bagislasin yavrucunu ne güzel senin adinada mutlu oldum.Allahim isteyen herkese versin insallah canim.aksama bakalim belli olcak yeni degerim,yazarim buraya.istah mistah kalmadi bende.hamilelik düsünen arkadaslara erken test yapmamalarini tavsiye eldicem bundan sonra.insan erken ögreniince daha büyük beklentiler sabirsizliklar yasiyormus yaa...regl gecince en az bir hafta beklemek lazimmis

cnm neden kafana takıyorsun..

ben keseyi 5+6 da gördüm...geç döllenme falan oluyor.

ay ya umarim öyledir.5+6 demek. normal yani henüz görememem.aslinda gec görmeye raziyimda belirsizlik sinir ediyor.Allahtan aileme kimseye söylemedim henüz.esim doktorum ve ben biliyoruz.moralim bozuk diye endiselenen cok olurdu yoksa

cnm sana çok hak veriyorum..geç görünce bende çok panik yapmıştım..

allahın izniyle şuan 14+4 deyim bebeğim kıpır kıpır parmağını emmeye çalışıyor..gerçekten bir mucizeyi yaşıyoruz.

hiç korkma birkaç günden bebeğini görürsün cnm..hcg artışın normalse korkulacak birşey yoktur.

ya okumasi bile muhtesem anlattiklarini.masallah bin kere...

merhaba bende 5 gün önce öğrendim 6+1 hamileymişim.. çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsın..
benim midem de çok fazla yanma var ve kasıklarımda ağrılar var onun dısında bulantı kusma yok çok şükür..

slm kizlar dün geceyi hastanede gecirdim.dün doktor kontrolunde degerim 1728 mis ve bebegin hala görünmemesi normal degilmis.dis gebeliken süphelendiler.o yuzden muayeneden sonra hastaneye sevk edildim.gece detayli kontrollerden sonra hastanede kalmam istendi.güya döllenme gerceklesmis ama yerine yetisemeden yolda kalmis.oda hafif ic kanama yapmis olabilir dendi.ama hic kanamam olmadi agrim sizim hic yoktu.ilgincde geldi.sabah heyet toplandi tekrar ultrason falan derken sagolsun doktorlar mucizeyi gördü.rahime bugun yerlesmis minicik birsey.Allahim yüzüme güldü.tüm doktorlar bana dua etti sabaha kadar sagolsunlar.nerdeyse tüm rahim temizlenecek egerki ic organlara sicrama tehlikesi varsa göbegime girip yumurtalarimdan birisi alincakti.ne tuhaf.
simdi bebisim sonanda görününce ve degerlim yüksek olunca ikiz gebelikden süpheleniyorlar.hafta sonuna kadar dinlencem ve dua edicem.kalp atislarini beklicez yavrumun yada yavrularimin :90: stres yapmasin diye izin verdiler eve disariya cikmama.Allahim ne geceydi ömrüm boyunca unutamiycagim.sabaha kadar operasyon korkusu yasarken simdi Allahin bir mucizesini yasiyoruz esimle.inanilmaz birsey.Bosa dememisler hayirlisi neyse o olsun diye.

bu dünyada ilgisiz agzindan cimbizla laf alinan sormadikca söylemeyen bir an önce defeden doktorlar kadar cok iyi ilgili ve olayi seninle yasayan mükemmel doktorlarin bir arada olmasini görmek acayip mutlu etti beni

herseyin hayirlisi. ne gelirse Allahtan demek en iyisi,olmadik zamanda seni kurtaran yine o oluyor.

geçmiş olsun.çok sevindim adına.sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim

çok sevindim cnm..ilk başta okurken korktum ama sonunda mucizeni görünce çok mutllu oldum

kendine çok dikkat et bu günlerde

çok geçmiş olsun allah kucağına almayı nasip etsin
bende 6+4 leyim bulantım çok bayramda kayınvalideme antalyaya gitmeyi düşünüyordum kendi arabamızla ama mide bulantılarımdan ne yapsam bilemedim bide sakıncası olur die korkuyorum da doktor gidebilrsin dedi ama hala kararsızım ne yapsamki????

ayyy canım neler yaşamışsın ama geçmiş gitmiş hayırlısıyla herşey yoluna girmiş çok geçmiş olsun dikkat et kendine

cnm hyrlı olsn..uzun yola gitmeni pek tavsiye etmem..8 hftlık hamileyken gitmemiştim eşim kendi gitti 2 gün kalıp gelmişti.

bulantın varsa hele hiç gitme derim..rezil olursun yollarda bu bayramlık evinde dinlen derim...13.haftaya kadar düşük riskide çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…