cnm hyrlı olsn..uzun yola gitmeni pek tavsiye etmem..8 hftlık hamileyken gitmemiştim eşim kendi gitti 2 gün kalıp gelmişti.
bulantın varsa hele hiç gitme derim..rezil olursun yollarda bu bayramlık evinde dinlen derim...13.haftaya kadar düşük riskide çok.
çok saol sözünü dinleyeceğim
slm kizlar dün geceyi hastanede gecirdim.dün doktor kontrolunde degerim 1728 mis ve bebegin hala görünmemesi normal degilmis.dis gebeliken süphelendiler.o yuzden muayeneden sonra hastaneye sevk edildim.gece detayli kontrollerden sonra hastanede kalmam istendi.güya döllenme gerceklesmis ama yerine yetisemeden yolda kalmis.oda hafif ic kanama yapmis olabilir dendi.ama hic kanamam olmadi agrim sizim hic yoktu.ilgincde geldi.sabah heyet toplandi tekrar ultrason falan derken sagolsun doktorlar mucizeyi gördü.rahime bugun yerlesmis minicik birsey.Allahim yüzüme güldü.tüm doktorlar bana dua etti sabaha kadar sagolsunlar.nerdeyse tüm rahim temizlenecek egerki ic organlara sicrama tehlikesi varsa göbegime girip yumurtalarimdan birisi alincakti.ne tuhaf.
simdi bebisim sonanda görününce ve degerlim yüksek olunca ikiz gebelikden süpheleniyorlar.hafta sonuna kadar dinlencem ve dua edicem.kalp atislarini beklicez yavrumun yada yavrularimin :90: stres yapmasin diye izin verdiler eve disariya cikmama.Allahim ne geceydi ömrüm boyunca unutamiycagim.sabaha kadar operasyon korkusu yasarken simdi Allahin bir mucizesini yasiyoruz esimle.inanilmaz birsey.Bosa dememisler hayirlisi neyse o olsun diye.
bu dünyada ilgisiz agzindan cimbizla laf alinan sormadikca söylemeyen bir an önce defeden doktorlar kadar cok iyi ilgili ve olayi seninle yasayan mükemmel doktorlarin bir arada olmasini görmek acayip mutlu etti beni
herseyin hayirlisi. ne gelirse Allahtan demek en iyisi,olmadik zamanda seni kurtaran yine o oluyor.
çok geçmiş olsun allah kucağına almayı nasip etsin
bende 6+4leyim bulantım çok bayramda kayınvalideme antalyaya gitmeyi düşünüyordum kendi arabamızla ama mide bulantılarımdan ne yapsam bilemedim bide sakıncası olur die korkuyorum da doktor gidebilrsin dedi ama hala kararsızım ne yapsamki????
Merhaba bayanlar , bende aranıza yeni girdi , ama galiba hemen çıkıcam , hamileyim , daha doktora bile gitmedim , eşim istemiyormuş bebeği , aldırcaksın diye tutturdu , küs şu anda benimle konuşmuyor , ne yapacağımı bilemedim , ben bu bebeği çok istiyordum ...MRB güzel anne adayları ben 8 haftalık hamileyim...buyurun doğuma beraber ilerleyelim.
Merhaba bayanlar , bende aranıza yeni girdi , ama galiba hemen çıkıcam , hamileyim , daha doktora bile gitmedim , eşim istemiyormuş bebeği , aldırcaksın diye tutturdu , küs şu anda benimle konuşmuyor , ne yapacağımı bilemedim , ben bu bebeği çok istiyordum ...
Merhaba bayanlar , bende aranıza yeni girdi , ama galiba hemen çıkıcam , hamileyim , daha doktora bile gitmedim , eşim istemiyormuş bebeği , aldırcaksın diye tutturdu , küs şu anda benimle konuşmuyor , ne yapacağımı bilemedim , ben bu bebeği çok istiyordum ...
pardon ama korunuyormuydunuz da pat diye hamile kaldınız o yüzden mi eşin istemiyor.yok korunmuyorduk ama yine de istemiyor eşim bebek diyorsan kusura bakma ama saçmalık bence. ben neler çektim yavruma kavuşmak için.buradaki arkadaşlar çok iyi bilir hikayemi.her gün ama hergün şükrediyorum Rabbime bana gönderdiği için minik mucizemi.aldırmak çok zor bi karar..ama vazgeçtim aldırmıyorum deyipte eşin doğduktan sonra da çocuğuna soğuk davranacaksa ben bilemem.ama tek bi bildiğim var iyi düşün.burada hamile kalmak isteyenleri oku.böyle bir mucize göndermiş rabbim size kıymetini bilmeli bence...ne diyeyim Rabbim kolaylık versin sana
yok gülüm ya ne korunması arkadaşın profiline girip önceki yazdıklarına bakarsan 5 aydır bebek sahibi olmak istediğini görürsün benim anlamadığım bu durumdan eşinin haberi yokmuydu acaba
hmm evet canım haklısın baktım.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı:))ben hamile kalayımda nasıl olsa eşim o zaman bişey demez diye mi düşündü ki arkadaş???ama riske atılan burada bir can.hemde Allahın bir mucizesi bence.neyse yargılamak bana düşmez ne diyeyim Allah yardımcısı olsun da doğru kararı versin inşallah
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
bebişler nasıl bakalım bugün
seninde mübarek olsun canım.iyiyiz valla oğlumla oturuyoruz tv izliyoruz,bir yandan kk ya yazıyoruz.:) böyle işte
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
bebişler nasıl bakalım bugün
oooo maşallah...bizimde kasığımız ağrıyor biraz
geçmiş olsun canım.benim hiç geçmiyor kasık ağrım.neredeyse akşam yine acillik olacaktım(sanırsam doğurana kadar bu ağrılar olacak.
fundacım benmde çok sinirim vardı aman maşallah 1 haftadır iyiyim..ALLAHTAN eşim çok anlayışlı
hormonlardan sanırım...birde benim göğüslerim inanılmaz büyüdü..uçları çok ama çok acıyor:84::84:
evet ya ah bu hormonlar ya bide iş yerinde çok geriliyorum çalışan arkadaşlar biliyo durumumu boş boş oturuyorlar yardım istemesem umurlarında değil bide yemek yiyemiyorum açım zaten bütün gün eve giderken çekeceğim yoluda düşününce hoooppp bütün cinler tepemdeya çok kararsızım ayrılsammı diye bayram tatilinde biraz düşüneyim bu konuyu en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?