Taze anne adayları hoşgeldiniz yeni topiğimize

canim cookkk gecmis olsun, inan basta okurken korkmustum ama sonu cok iyiymis, gercekten Allah büyük iste.. Rabbim korusun bebislerimizi... kendine iyi bak..sevgiler

cicikizgül, hayirli olsun canim hamisligin.. bence uzun yola gitme, helede ilk haftalardayken, evde bol bol dinlenmen gerek. Bende esimle Türkiye´ye izine gitmek istedim, fakat doktor 4 hafta daha bekleyelim, hersey yolunda olursa o zaman istedigin yere gidersin dedi..o yüzden tavsiye etmem canim.. ilk aylar cok önemli, düsük riski oldugu icin...

kendine iyi bak - selamlar...

günaydin kizlar.iyi dilekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkür ederim.
sizlere bir sorum olcak, arastirdim ama bulamadim.doktorada yarin gidecegim.malum cogumuz folik asit aliyoruz. ben yaninda demir de aliyorum.demir hapinin sütle alinmamasi gerektigini biliyorum ama folik asit icinde ayni sey gecerlimi sütle oda mi zarrali acaba merak ediyorum.

MRB güzel anne adayları ben 8 haftalık hamileyim...buyurun doğuma beraber ilerleyelim.
Merhaba bayanlar , bende aranıza yeni girdi , ama galiba hemen çıkıcam , hamileyim , daha doktora bile gitmedim , eşim istemiyormuş bebeği , aldırcaksın diye tutturdu , küs şu anda benimle konuşmuyor , ne yapacağımı bilemedim , ben bu bebeği çok istiyordum ...

nası ya varmı böyle bişey yaparkan aklı nerdeymiş günah ya o kadar insan çocuk sahibi olabilmek için nelerini veriyor bende dahilim sen tut kadını hamile bırak sonrada istemiyorum aldır de bide küs ay çok sinirlendim bak sen kendi kendinemi yaptın bu bebeği senle konuşmuyo

Son düzenleme:

pardon ama korunuyormuydunuz da pat diye hamile kaldınız o yüzden mi eşin istemiyor.yok korunmuyorduk ama yine de istemiyor eşim bebek diyorsan kusura bakma ama saçmalık bence. ben neler çektim yavruma kavuşmak için.buradaki arkadaşlar çok iyi bilir hikayemi.her gün ama hergün şükrediyorum Rabbime bana gönderdiği için minik mucizemi.aldırmak çok zor bi karar..ama vazgeçtim aldırmıyorum deyipte eşin doğduktan sonra da çocuğuna soğuk davranacaksa ben bilemem.ama tek bi bildiğim var iyi düşün.burada hamile kalmak isteyenleri oku.böyle bir mucize göndermiş rabbim size kıymetini bilmeli bence...ne diyeyim Rabbim kolaylık versin sana

yok gülüm ya ne korunması arkadaşın profiline girip önceki yazdıklarına bakarsan 5 aydır bebek sahibi olmak istediğini görürsün benim anlamadığım bu durumdan eşinin haberi yokmuydu acaba

yok gülüm ya ne korunması arkadaşın profiline girip önceki yazdıklarına bakarsan 5 aydır bebek sahibi olmak istediğini görürsün benim anlamadığım bu durumdan eşinin haberi yokmuydu acaba

hmm evet canım haklısın baktım.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı:))ben hamile kalayımda nasıl olsa eşim o zaman bişey demez diye mi düşündü ki arkadaş???ama riske atılan burada bir can.hemde Allahın bir mucizesi bence.neyse yargılamak bana düşmez ne diyeyim Allah yardımcısı olsun da doğru kararı versin inşallah

evet bencede allah yardımcısı olsun

geçmiş olsun canım.benim hiç geçmiyor kasık ağrım.neredeyse akşam yine acillik olacaktım(sanırsam doğurana kadar bu ağrılar olacak.

fundacım benmde çok sinirim vardı aman maşallah 1 haftadır iyiyim..ALLAHTAN eşim çok anlayışlı

hormonlardan sanırım...birde benim göğüslerim inanılmaz büyüdü..uçları çok ama çok acıyor:84::84:

evet ya ah bu hormonlar ya bide iş yerinde çok geriliyorum çalışan arkadaşlar biliyo durumumu boş boş oturuyorlar yardım istemesem umurlarında değil bide yemek yiyemiyorum açım zaten bütün gün eve giderken çekeceğim yoluda düşününce hoooppp bütün cinler tepemde ya çok kararsızım ayrılsammı diye bayram tatilinde biraz düşüneyim bu konuyu en iyisi

cnm hem iş hem hamilelik çok zor gerçekten ALLAH SABIR VERSİN CANIM..

keşke imkanın olsada çalışmasan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…