Oluyo canim degisiyo bazilari 8. Haftada gorunuyorBenimde 7 olacak görünmedi
Hayırlı olsun inşallah:)Merhaba bende 7+ 1 haftaligim :)ekim sonu kasim basi dogacak insallah
6+2 de mi gidiceksin canim kalp atisi icin dr o zaman mi cagirdiMerhaba kızlar,hepimize hayırlı uğurlu olsun.insallah sağlıkla doğar bebislerimiz.ben de 4+2 yim.iki hafta sonra kese ve kalp atışı için gidicem
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza bebişlerMerhaba bende 7+ 1 haftaligim :)ekim sonu kasim basi dogacak insallah
6 haftalık 7. Haftaya girdim sanırımAmin hepimizin hayırlısıyla gelsin inşallahsizinki ne kadar oldu
Maşallah bende inşallah gelirim o günlere6 haftalık 7. Haftaya girdim sanırım
Evet canım doktor iki hafta sonra gel dedi.simdi 4+2 yım.martin son haftası 28+29 mart gibi gitmeyi düşünüyorum.6+2 de mi gidiceksin canim kalp atisi icin dr o zaman mi cagirdi
Bende 6 +2 oldugunda gitmeyi dusunuyorum kalp atisi icin bu pzt. Doktor bana iki hafta sonra gel demisti ama dayanamiyorum belki erken gorurum :)!Evet canım doktor iki hafta sonra gel dedi.simdi 4+2 yım.martin son haftası 28+29 mart gibi gitmeyi düşünüyorum.
Biz senle aynıyız benimde 6 haftalık 7ye girmiş de olabilirim net olarak bilmiyorum haftaya gittiğimde onu da öğrencem:)6 haftalık 7. Haftaya girdim sanırım
Kalp atışı yada oluşumu gorebıldın mıBiz senle aynıyız benimde 6 haftalık 7ye girmiş de olabilirim net olarak bilmiyorum haftaya gittiğimde onu da öğrencem:)
Evet ilk sayfada da yazmıştım. Pazartesi günü gittim kese de kalp atışı da görüldü allaha şükür:)Kalp atışı yada oluşumu gorebıldın mı
Geç görülebilir sıkıntı etme görürsün bir haftaya kadar falan. Kontrolün ne zaman?Bende hala kese boş
2 hafta sonra gel sesi doktorGeç görülebilir sıkıntı etme görürsün bir haftaya kadar falan. Kontrolün ne zaman?
O zaman görürsün bazen olabiliyo böyle şeyler dert etme2 hafta sonra gel sesi doktor
Amin insallah :)Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucaklarımıza bebişler
Kac haftalik sizinBende hala kese boş
6 haftaKac haftalik sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?