Taze gebeler buraya :) Doğum tarihi Kasım 2017

6+6 da duydum. Ben 5+0 da dr a gittim o kendi soyledi 2 hafta sonra tekrar gel diye o zaman kese bos gorulmustu.
Aa normal o zaman :) nen biraz erken gidicem duyamasam bile insallah kalbinin attigini ve kesenin bos olmadigini gorurum :)

Benim de dogum 23 kasim gorunuyor. Gecen hafta ufak bir kanamam oldu. Doktor progesteron verdi, simdi yatiyorum. Baya korktum Bakalim bu 9 ayi korkudan delirmeden tamamlayabilecek miyim

Cesaret iğnesi dogumda heyecanı alıyor mu bayilmaktan korkuyorum

Kızlar merhaba 5+1 gebeyim,beta hcg 10.000 bin üstünde ağrım Yok sadece leke tarzında bi kaç damla kan geldi doktor progesteron yazdı, bu ilaçtan benim gibi oluşta fayda gören var mı? Umarım hepimiz sağlıcakla bebişimizi kucağımıza alırız

kizlar bişey sorucam midesi bulanipda butun gun birsey yiyemeyenlerin çözümü ne acaba ilaç için kuru ekmekden baska bişey yiyiemiyorum bi ara makarna bi ara hamur işini sade yagsizlardan.şimdilerde yogurt filan deniorum ama hiç birşey iyyemiyorum sayfalrda tuzlu yagsiz filan yazio ama o tuzsuz yagsz birşeyler aklna gelen, deneyen ,önerebilecek var mi?

Canım elma deneyebilirsin,leblebi ve az tuzlu patlamış mısır önerebilirim aklıma gelenlerden.bi de tuzlu kraker ve bisküvi az da olsa yatistiriyor.ama genel olarak hiç bir şey yiyilmiyor ,çok fena o bulanti

Geçmiş olsun canım,faydasını görürsün muhakakk,ben ikinci hamileligimde kullanmıştım ara ara kanama olmuştu 4.aya kadar.ama dikkat et çok halsizlik yapıyor bi de tansiyon düşüklüğü.basini yastıktan kaldirasi gelmiyor insanın.tuzlu bisiler yemeye calis ilacı alınca

Canım elma deneyebilirsin,leblebi ve az tuzlu patlamış mısır önerebilirim aklıma gelenlerden.bi de tuzlu kraker ve bisküvi az da olsa yatistiriyor.ama genel olarak hiç bir şey yiyilmiyor ,çok fena o bulanti
saol canim tuzlu krakeride denedim de güç kuvvet vermiyor halsiz düştüm iyice.ama elmayi denicem.

Kızlar merhaba herkesin bebeği hayırlı olsun.. ben bugün hamile oldugumu ögrendim adetim henüz 3 gün geçti. Son 3 gündür akşamlari yediklerimi cikariyorum afedersiniz.. fakat hamile oldgumu bilmedigim icin yediklerimden dir diye düüsnmüştüm kalbim cok hizli atiyor birde. İlk haftalarda olmasi normalmi sizce??

saol canim tuzlu krakeride denedim de güç kuvvet vermiyor halsiz düştüm iyice.ama elmayi denicem.
Ha bi de aklında bulunsun canım gün icersinde çok fazla kusup halsiz kalırsan hastaneye git serum taktir,yoksa toparlanamazsin.ben ilk 4 ay 10 serum taktirmistim ikinci oğlumda.su anda 5 .Haftadayim başlamadı daha çok şükür bulantı kusma.benim genelde 6.7 haftalarda baslar 4 ayı tamamlar.simdi sadece yemeklerden sonra bazen bulantim oluyor.

affedersin de canim sence ne kadari çok fazlaya girer ki. 4 5 kere çok affedersin.az az oluyor yada yediğimden fazzla çikiyor bi iki kerede baş agrisi yapiyor oturdugum halde halsziim gitsem mi ki

affedersin de canim sence ne kadari çok fazlaya girer ki. 4 5 kere çok affedersin.az az oluyor yada yediğimden fazzla çikiyor bi iki kerede baş agrisi yapiyor oturdugum halde halsziim gitsem mi ki
Baş ağrısına dönüşmüşse git bence canım,vücut demekki susuz kalmis baş ağrısı yapıyor demek.4-5 kez çok fazla sayılır canım.bas ağrısı kriter demişti doktorum bana.oyle olunca gidip serum taktirigordum baş ağrısı geciyordu.1-2 kez normal olanı.faxlasi su kaybına yol açıyor vücutta o da aşırı halsizlik yorgunluk yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…