Taze gebeler buraya :) Doğum tarihi Kasım 2017

ay çok düşüncelisin Rabbim önüne çikarsin çocuklarini.aydinlattgn çok iyi oldu.

En kötüsüde öğürmekden rahmimme keseme doğru sizilar giriyor o korkutuyor
Çok iyi bilirim canım o siziyi.bazen de ccouk ağzımdan çıkacak sanirdim rahmim öyle ki kalkardı yukarı doğru ogururken.ama normal birşey olmaz canım Allah'ın izniyle insalalh.

Benim kasık ağrılarım birgün oluyor diğer gün olmuyor ya da 2 gün oluyor bir gün olmuyor falan bu normal mi

Benim kasık ağrılarım birgün oluyor diğer gün olmuyor ya da 2 gün oluyor bir gün olmuyor falan bu normal mi
Ben de oyleyim canım,haftasonu iki gün kasık ağrım oldu,bugün bel agrisi mahvettie bi de okulda nkbetciydim.mahvoldum.

Çok iyi bilirim canım o siziyi.bazen de ccouk ağzımdan çıkacak sanirdim rahmim öyle ki kalkardı yukarı doğru ogururken.ama normal birşey olmaz canım Allah'ın izniyle insalalh.
amin canim amin Rabbim herkese yardim etsin ilk önce bunlar oluyor.sonra bişey olcak korkusuna oturum ağliorum,iilk bebgim düşük oldu zatenprogestan kullaniorum.aglamnin verdgi dirençsizlikle perişan oluyorum.tekrar sagol canim ben giderim o zaman yarin.

Ben de oyleyim canım,haftasonu iki gün kasık ağrım oldu,bugün bel agrisi mahvettie bi de okulda nkbetciydim.mahvoldum.
Bazen hiç ağrı olmuyor sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum her zamanki gibi geçiyor bazen de çok batıyor. Mide bulantılarım başlamadı henüz hatta hamile olmadan önce çok mide sorunları yaşıyordum bulantı yanma gibi ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı tersi oldu bende :d

Asla kötü düşünme canım.srn yarın git doktoruna,bana bi kart yazmıştı doktor yapılacak serumun adını.hastaneye gidince o kartı gosteriyordum doktor hemen hazirlatiyordu serumu ,rutine baglamıştık :))))

Aman maasalalh de canım kendine.mide Bulantisi kusma çok fena.

Ha bi de bugün yarım saate bi wc ye gitme işi başladı,rahim büyüyor sanırım.wc ye gitmekten sıkıldım :))))

Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim,pıhtılı bir kanamam oldu acildeyim şu an ne olacak bilmiyorum dua edin bana ne olur

Merhaba ben de kasım annesi olucam. 5 hafta 5gunluk suan cok fazla bulantim var doktor ilac vermiyor cok zor bi donem bir bucuk iki ay sonra duzelir diyolar

Arkadaslarim da oyle soyledi. Ama doktor ben o mesuliyete girmem istersen eczaneden emadur al dedi. Haftaya farkli doktora gidicem uc gundur sadece salatalik kraker ekmek ici yiyorum
yok canim öyle mesuliyet falan degil saçmalamiş.ben kullandgm bi ilaç var uzerinde yaziyor hiç bir yan etkisi yoktur diye.herkes kullaniyor.burda saolsun utkumuz adli kullanici arkadaşimizin önerisiyle doktora gttim bende bu sabah.sende kendi iyi hissetmezsen halsziim gebeyim deyince hemen takiliyor vitamin takviyesi serum.geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…