- 2 Temmuz 2016
- 125
- 50
- 18
ay çok düşüncelisin Rabbim önüne çikarsin çocuklarini.aydinlattgn çok iyi oldu.Baş ağrısına dönüşmüşse git bence canım,vücut demekki susuz kalmis baş ağrısı yapıyor demek.4-5 kez çok fazla sayılır canım.bas ağrısı kriter demişti doktorum bana.oyle olunca gidip serum taktirigordum baş ağrısı geciyordu.1-2 kez normal olanı.faxlasi su kaybına yol açıyor vücutta o da aşırı halsizlik yorgunluk yapıyor
Çok iyi bilirim canım o siziyi.bazen de ccouk ağzımdan çıkacak sanirdim rahmim öyle ki kalkardı yukarı doğru ogururken.ama normal birşey olmaz canım Allah'ın izniyle insalalh.En kötüsüde öğürmekden rahmimme keseme doğru sizilar giriyor o korkutuyor
Sağol canım,iki oğlum var .3.bebise hamileyim.rabbim evlatlarımızı bağışlasın bizlere sağlıklı sıhhatli.ay çok düşüncelisin Rabbim önüne çikarsin çocuklarini.aydinlattgn çok iyi oldu.
Ben de oyleyim canım,haftasonu iki gün kasık ağrım oldu,bugün bel agrisi mahvettie bi de okulda nkbetciydim.mahvoldum.Benim kasık ağrılarım birgün oluyor diğer gün olmuyor ya da 2 gün oluyor bir gün olmuyor falan bu normal mi
amin canim amin Rabbim herkese yardim etsin ilk önce bunlar oluyor.sonra bişey olcak korkusuna oturum ağliorum,iilk bebgim düşük oldu zatenprogestan kullaniorum.aglamnin verdgi dirençsizlikle perişan oluyorum.tekrar sagol canim ben giderim o zaman yarin.Çok iyi bilirim canım o siziyi.bazen de ccouk ağzımdan çıkacak sanirdim rahmim öyle ki kalkardı yukarı doğru ogururken.ama normal birşey olmaz canım Allah'ın izniyle insalalh.
Bazen hiç ağrı olmuyor sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum her zamanki gibi geçiyor bazen de çok batıyor. Mide bulantılarım başlamadı henüz hatta hamile olmadan önce çok mide sorunları yaşıyordum bulantı yanma gibi ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı tersi oldu bende :dBen de oyleyim canım,haftasonu iki gün kasık ağrım oldu,bugün bel agrisi mahvettie bi de okulda nkbetciydim.mahvoldum.
amin canim amin Rabbim herkese yardim etsin ilk önce bunlar oluyor.sonra bişey olcak korkusuna oturum ağliorum,iilk bebgim düşük oldu zatenprogestan kullaniorum.aglamnin verdgi dirençsizlikle perişan oluyorum.tekrar sagol canim ben giderim o zaman yarin.
İmkanın varsa önce kendi doktorunla görüş.yoksa da farketmez acil doktoru da hazirlatiyor serumu hamileyim çok kustum halsizim baş ağrım var deyinceyalniz nereye gideyim kadin doguma gideyim acile mi
tamam canimİmkanın varsa önce kendi doktorunla görüş.yoksa da farketmez acil doktoru da hazirlatiyor serumu hamileyim çok kustum halsizim baş ağrım var deyince
Aman maasalalh de canım kendine.mide Bulantisi kusma çok fena.Bazen hiç ağrı olmuyor sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum her zamanki gibi geçiyor bazen de çok batıyor. Mide bulantılarım başlamadı henüz hatta hamile olmadan önce çok mide sorunları yaşıyordum bulantı yanma gibi ama hamile kaldığımdan beri hiç ağrımadı tersi oldu bende :d
Allah yardimcin olsun canim dua edicemKızlar çok kötüyüm hastanedeyim,pıhtılı bir kanamam oldu acildeyim şu an ne olacak bilmiyorum dua edin bana ne olur
Canım nasılsın,herşey yolunda mı?Kızlar çok kötüyüm hastanedeyim,pıhtılı bir kanamam oldu acildeyim şu an ne olacak bilmiyorum dua edin bana ne olur
canim gebeler için bulantiya ilaçlar var neden vermed kiMerhaba ben de kasım annesi olucam. 5 hafta 5gunluk suan cok fazla bulantim var doktor ilac vermiyorcok zor bi donem bir bucuk iki ay sonra duzelir diyolar
Arkadaslarim da oyle soyledi. Ama doktor ben o mesuliyete girmem istersen eczaneden emadur al dedi. Haftaya farkli doktora gidicem uc gundur sadece salatalik kraker ekmek ici yiyorumcanim gebeler için bulantiya ilaçlar var neden vermed ki
yok canim öyle mesuliyet falan degil saçmalamiş.ben kullandgm bi ilaç var uzerinde yaziyor hiç bir yan etkisi yoktur diye.herkes kullaniyor.burda saolsun utkumuz adli kullanici arkadaşimizin önerisiyle doktora gttim bende bu sabah.sende kendi iyi hissetmezsen halsziim gebeyim deyince hemen takiliyor vitamin takviyesi serum.geçmiş olsun.Arkadaslarim da oyle soyledi. Ama doktor ben o mesuliyete girmem istersen eczaneden emadur al dedi. Haftaya farkli doktora gidicem uc gundur sadece salatalik kraker ekmek ici yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?