Canım nasılsın? Serum taktirdin mı?yok canim öyle mesuliyet falan degil saçmalamiş.ben kullandgm bi ilaç var uzerinde yaziyor hiç bir yan etkisi yoktur diye.herkes kullaniyor.burda saolsun utkumuz adli kullanici arkadaşimizin önerisiyle doktora gttim bende bu sabah.sende kendi iyi hissetmezsen halsziim gebeyim deyince hemen takiliyor vitamin takviyesi serum.geçmiş olsun.
canim sana ne kadar dua ettim bilmiyorum butun serum boyunca gözüm acildikca seni andim :) eşimlede güldük bide tek seni aniyodum :) baya kendime geldim ama hale tam degil , gitmeseydim ne lacakmişimdi mide bulantimida kesti bide yemk yedim bi haftaya yakin ilk defaCanım nasılsın? Serum taktirdin mı?
Ay maasallah canım,Allah razı olsun duan için de,su anda bebisin kalp atışlarını duymak isteğim sonra da,sağ salim bebisleri kucagimiza alırız inşallah.o serumlar insana can oluyor,en azından piskolojisi duzeliyor insanın.kendini iyi hissediyorsun.canim sana ne kadar dua ettim bilmiyorum butun serum boyunca gözüm acildikca seni andim :) eşimlede güldük bide tek seni aniyodum :) baya kendime geldim ama hale tam degil , gitmeseydim ne lacakmişimdi mide bulantimida kesti bide yemk yedim bi haftaya yakin ilk defa
evet canim çok haklisin.biraz evimin iişini yaptim.daha az uyudm.çok etkisi var.inşallah ya hepimiz duyucaz Rabbim kucagimizda vericek.cok almanin bi zarari olmaz herhalde değil mi? etkisi geçince yine gitmeyi düşünüyorum da.Ay maasallah canım,Allah razı olsun duan için de,su anda bebisin kalp atışlarını duymak isteğim sonra da,sağ salim bebisleri kucagimiza alırız inşallah.o serumlar insana can oluyor,en azından piskolojisi duzeliyor insanın.kendini iyi hissediyorsun.
kendini nasil hissedigne bagli.zaten bu şekilde bünyen düşücek.düşmeden gitsen daha iyi.kusuyorum cok halsizim dedim benGun icinde cok az leblebi kraker gibi seyler yiyincede halsizlik bas agrisi oluyor o zaman da takiyorlar mi serum yoksa bir kac gun hicbir sey yiyememis olmak mi gerekiyor
canim inşallahh cümlemiz.burda ne deger var ilk degr de mi yorum yapti.2 gun arka arkaya ölcüm oldu mu? kötü yapan sizi üzen doktorlara gitmeyin bence zaten duygusal yogunluklar yaşiyoruz.ben bu yüzden değişitm.kafam raaht.Arkadaşlar merhaba, Allah izin verirse bende kasım annesi olacağım inşallah. Bugün 4+3 günlük oldum dün keseyi gördüm çok şükür ancak kan değerim Dr a göre harika değil biraz pimpirikli ve de bir kimyasal düşük yaşadığım için korkuyorum. Kalp atışını bir duysam hayırlısıyla. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Iki uc gun once kotu oldum migrenim de basladi gittim serum taktilar yaninda agri kesiciyle ama duzelmedi durum mide.bulantisi gecmiyor :/kendini nasil hissedigne bagli.zaten bu şekilde bünyen düşücek.düşmeden gitsen daha iyi.kusuyorum cok halsizim dedim ben
Yok Canm bn ilaç kullandığım için adete 5 gün kala öğrendim 2 günde bir kan verdim o stres de beni mahvetti dün değerim 2700 dü inşallah daga da artar her şey yolunda giderse 2 haftaya kalbi duyarız dedi. Dr unu da çok seviyorum ve güveniyorum ilki düştü ya o da temkinli herhalde ama İnan keseyi görmemize rağmen bende eşimde hamileyim diyemiyoruzcanim inşallahh cümlemiz.burda ne deger var ilk degr de mi yorum yapti.2 gun arka arkaya ölcüm oldu mu? kötü yapan sizi üzen doktorlara gitmeyin bence zaten duygusal yogunluklar yaşiyoruz.ben bu yüzden değişitm.kafam raaht.
tam olarak geçmiyor canim ama devamli bi hap kullnmk daha tedavi sürecin işe yarar gbi o zamn.sen beklemedend oktora git bence o zman bulanti hapi için.dcem o da işe yaramio beynim durdu canim dua etmekden baska bsey yapamayiz.bende sabh gttm yemgmi yedim bir haftadan sonra.ama sonra gzima bsey surmedim hapdan bska gecicek canim ama serumu bünyen için ihmal etme.Iki uc gun once kotu oldum migrenim de basladi gittim serum taktilar yaninda agri kesiciyle ama duzelmedi durum mide.bulantisi gecmiyor :/
ben doktorun olumsuza itiyor sandim iyi canim o zamn :)Yok Canm bn ilaç kullandığım için adete 5 gün kala öğrendim 2 günde bir kan verdim o stres de beni mahvetti dün değerim 2700 dü inşallah daga da artar her şey yolunda giderse 2 haftaya kalbi duyarız dedi. Dr unu da çok seviyorum ve güveniyorum ilki düştü ya o da temkinli herhalde ama İnan keseyi görmemize rağmen bende eşimde hamileyim diyemiyoruz
İnan'ın Bebek düştü sandım ama çok şükür iyiyiz şimdi ikimizde, bi an önce kasım gelsin❤Canım nasılsın,herşey yolunda mı?
Sagolun insallah cok surmez bu durum normale doneriz :) dr kontrolumde yok yakin zamanda ama midem icin gitsem iyi olacak sanirim. Serum kesinlikle insani kendine getiriyor haklisiniz psikolojik mi iyi mi geliyor bilmiyorum ama..tam olarak geçmiyor canim ama devamli bi hap kullnmk daha tedavi sürecin işe yarar gbi o zamn.sen beklemedend oktora git bence o zman bulanti hapi için.dcem o da işe yaramio beynim durdu canim dua etmekden baska bsey yapamayiz.bende sabh gttm yemgmi yedim bir haftadan sonra.ama sonra gzima bsey surmedim hapdan bska gecicek canim ama serumu bünyen için ihmal etme.
yok canim içinde vitamin var.aç bile hissetmedm bi kaçsaat.şimidde açim ama krakerden ekmekden fialnde biktm artk bişey denemiorum bile.git canim 3 4 aya kadar sürüyor diyolar inşallah sürmez.Sagolun insallah cok surmez bu durum normale doneriz :) dr kontrolumde yok yakin zamanda ama midem icin gitsem iyi olacak sanirim. Serum kesinlikle insani kendine getiriyor haklisiniz psikolojik mi iyi mi geliyor bilmiyorum ama..
Bende oyle peynir ekmek kraker leblebi yiyorum surekli bunlardan biktim bunlar bile yedikten sonra iyi gelmiyor.yok canim içinde vitamin var.aç bile hissetmedm bi kaçsaat.şimidde açim ama krakerden ekmekden fialnde biktm artk bişey denemiorum bile.git canim 3 4 aya kadar sürüyor diyolar inşallah sürmez.
Ben haftada bir gidiyordum bazen haftada iki bile gittiğim olmuştu,bazen onbeş güne bir.kusma ve sonrasındaki baş ağrısı durumuma göre gitmiştim.Bir zararı olmaz demişti doktorum.sonucta vücut su kaybediyor bebek için daha tehlikeli bir durumevet canim çok haklisin.biraz evimin iişini yaptim.daha az uyudm.çok etkisi var.inşallah ya hepimiz duyucaz Rabbim kucagimizda vericek.cok almanin bi zarari olmaz herhalde değil mi? etkisi geçince yine gitmeyi düşünüyorum da.
işde bend eonlari yiodum yogurt peynir filan.onuda yiyemiyorum.şükret canim .:) betrin beteri var :)Bende oyle peynir ekmek kraker leblebi yiyorum surekli bunlardan biktim bunlar bile yedikten sonra iyi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?