- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
İshal yok ama diğerleri var maalesefMerhaba arkadaslar bende 5 haftalik hamileyim. Aşiŕı bulanti ve kusmalarim basladi ve bunla birlikte 1-2 gundur ishal. Tedirgin oldum.Bisey yiyemiyorum ve tiksiniyorum. Bu sekilde olan arkadaslar var mi ?
İshal yok ama diğerleri var maalesef[/QUOTE
Ishalim gecti. Fakat yemek dahi yapamiyorum kokudan mutfak korkulu ruyam oldu. Insallah duzelir
kizlar rabbim hepimize kolaylik versin. bulantilar mahfediyor insani. Halsizlik yorgunluk uykudan uyanma sirt bel agrilari kusma bas agrisi ne ararsaniz var bende. Doktorum hatta bana dedi boyle devam edersen dehidrasyon icin test yapmamiz gerekcek boyel devam edemezsin dedi. Siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla ?
Hayırlı olsun :)Merhaba bende bugün test yaptim çift çizgiyi gördüm ama hastaneye gitmedim hafta sonu dolayısıyla artik hafta ici gideceğim
Teşekkür ederimHayırlı olsun :)
Daha çok sabrederek baş ediliyor ama bunun dışında neyi kolay yiyip içebiliyorsan onları tüket,bebeğin besini var zaten hatta evde birinin olması daha iyi bu süreçte yemek işlerini halledemeyeblirsin5haftalık hamişim bu bulantılarla nasıl bas ediyorsunuz halsizlik cabası uykusuzluk cabası
Merhaba arkadaşlar bende hamile olmak istiyorum bu gun gogusumde ağrı olusmaya basladi normalde hic olmaz ama tabi tek tarafli saggogsumun belli noktalarina dokununca cok agriyor gebelik belirtisi midir bata 5-6gun var
İnşallah yaIns Allahin izniyle hamilesindir guzel haberler alirsin. Insan sabirsizlaniyo. Adetini bekle test yap eger hamilelik yoksa doktora gorunmende fayda var. Ins. Guzel haberlerle buraya yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?