Taze yeni hamişler buraya gelin

Ayni sekilde benimde. Kusma ve bulanti cok fazla. Kokulardan bile igreniyorum mutfaga giremiyorum. Surekli yatis.Bebisler icin katlaniyoruz ins bi an once atlatiriz.

Kızlar ben de dün test yaptım çift çizgiyi görünce kan verdim 510 cıktı dr keseyi göremeyiz daha dedi yarın tekrar kan vericem sizce kaç haftalıktır bu değerle 25 ekim sat 23 kasım bat

bende yeni öğrendim ama sevinemedim ilk adet oldum sandım çok az bi kanama oldu sonra kesilince test yaptım değer 20 cikti ertesi gün regl oldum yoğun bi şekilde kanamam oldu 20'lik değerden iki gün sonraki ölçüm 125 cikti kanamam devam etti bugün sonra ki ikinci gün bakalım değer nolacak

Kızlar ben de pazartesi öğrendim hamile olduğumu :) beta hcg pazartesi 534 cuma ise 3096 çıktı ama keseyi göremedik hem korkuyorum hem mutluyum değişik bi duygu bi de benim yaptırdığım yerde testte aralıklar biraz yüksek gibi sizce de öyle değil mi?

Merhaba hanımlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim hayırlı uğurlu etsin
Benim son adet 15 ekimdi ve geç yumurtlama ve geç döllenme yaşadım . 24 kasım da kan değerim 54.1 çıktı yarın değer için tekrar gideceğim inş Artışa bakacaklar . Şuan sat ve bat karıştı Peki ben kaç haftalık hamile olabilirim

5haftalık hamişim bu bulantılarla nasıl bas ediyorsunuz halsizlik cabası uykusuzluk cabası
Daha çok sabrederek baş ediliyor ama bunun dışında neyi kolay yiyip içebiliyorsan onları tüket,bebeğin besini var zaten hatta evde birinin olması daha iyi bu süreçte yemek işlerini halledemeyeblirsin

Kusmaktan ve hicbirsey yiyememekten tam 2 haftada 3 kilo verdim bitiklerdeyim. 7. Haftamdayim su dahi icemiyorum ne yapicam bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar bende hamile olmak istiyorum bu gun gogusumde ağrı olusmaya basladi normalde hic olmaz ama tabi tek tarafli saggogsumun belli noktalarina dokununca cok agriyor gebelik belirtisi midir bata 5-6gun var

Merhaba arkadaşlar bende hamile olmak istiyorum bu gun gogusumde ağrı olusmaya basladi normalde hic olmaz ama tabi tek tarafli saggogsumun belli noktalarina dokununca cok agriyor gebelik belirtisi midir bata 5-6gun var

Ben gebeligimi adetime 4 gun kala ogrendim su sekilde test yaptim 2. Cizgi silik cikmisti sonra adetim 1 gun gectikten sonra erken gebelik testi yaptim pozitif cikti. Tabi bu herkesde ayni oluyomu bilmiyorum benimde goguslerim acayip acimisti. 7 haftalik hamileyim

Ya 4-5 aydir bekliyorim ama ilk defa gogus agrim oldu simdiye kadar hep kendimi kandiriyordum ama bu sefer ki farkli bir hastalik degilse inşallah iyi bir sebeptir. Ama tek tarafli olmasi beni düşündürdü

Ins Allahin izniyle hamilesindir guzel haberler alirsin. Insan sabirsizlaniyo. Adetini bekle test yap eger hamilelik yoksa doktora gorunmende fayda var. Ins. Guzel haberlerle buraya yazarsin

Kizlar ben de net olarak gecen persembe ogrendim beta hcg 481 idi
Kontrol bir daha baktiracam
Adetten 3 gun.once erken gebelikte silik cikmisti 2mcizgi
Adet 1 gun.gece koyulsti
Bulantim.var ama cok degil arada oluyor
Deger iyi degil mi degerde bi sıkinti olur duser ya da yeterince artmaz diye korku basladi bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…