Taze yeni hamişler buraya gelin

Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Çarşamba günü doktor randevum var kaçıncı haftamdayım henüz bilmiyorum ama çokta merak ediyorum :)
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Hayirlisi olsun canim sevindim. Amin insallahhh.Doktor hergun randevu verse hergun gideriz sabirsizlik hat safhada oluyo gormek icin cok guzel duygular bjnlar. Bende persembe gidicem kalp atisi icin benim cok zor geciyo suan biraz agir ama o pir pit kalbi duyunca iyilescegime eminim.

Bende hamileyim ins.saglikla alırız bebeklerimizi kucağımıza benimde cuma 660 ti beta keseyi göremedik bu hafta görürüz inşallah.

Merhaba arkadaşlar hepimize sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim bende 28 kasımda hamile olduğumu öğrendim ertesi gün beta hcg 1000.0 çıktı ama keseyi göremedik pazartesi günü tekrar gel dedi doktor inşallah yarın görürüz

Merhaba herkese bende 15haftalık hamileyim ve malesef zorlu tedirgin bi hamilelik geçiriyorum rahim ağzı yetmezliğim var ve iki gün önce serklaj oldum bundan sonrası da hep zorlu ve kritik olucak sanırım allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim.. Tebrik ederim ayrıca bebişin için ♥ 10 gündür anladım cennetin neden Annelerin ayakları altında olduğunu.. Çok zor ama aynı zamanda kutsal bir süreç.. İnşallah çok daha iyi olursun canım ♥

Çok geçmiş olsun Allahım sağ salim kucağıa almayı nasip etsin inşallah

Bugün kesemizi gördük çok şükür bi sorun yok beşinci haftamdayım iki hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez Şuan için kasık batmalarım var hafif baş dönmesi ve hafif mide bulantısı rabbim hepimizin bu süreçte yar ve yardımcısı olsun

Kızlar adetim 3 gun gecikmisken beta hcg 481 idi.şu anda 7 gun gecikti bugun radyoloji uzmanina gittim sıkısık da degilsim oylesine bi baktirim dedim cihaz kotü sıkısık degilsin ama kucük bir kese olusumu var dedi persembe kontrole gidecem cok heyecanliyim kese tam.gözükür umarim kizlar

Akşam 6 gibi lekelenme şeklinde kanamam oldu. Pembemsi hani adetin ilk günüymüş gibi bir kanama. Acile gittik hemen ultrasonla bakıldı keseyi gördü henüz çok küçük 1 aydan az bi gebelik muhtemelen dedi doktor. Kanamayla ilgili detaylı bilgi vermedi. Hemen düşük önleyici iğne yapıldı ve serum takıldı. Hala pembemsi kanama oluyor. Troid hastası olduğumu söylemişti doktor hamilelik testi yaptırdığım zaman. Acaba diyorum ondan mı.. doktor endokrine git sonuçlarını al kontrole gel dedi ama inanılmaz korkuyorum. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda? Ne yapıcam bilmiyorum..

Arkadaslar mrb bende geldim ben adetim 1 gün geçince gittim kan degerim 18 cikti acil doktoru hamilesin dedi ama daha cok yeni bir hamilelik dedi bende ilk kizimda preeklampsi olduğum icin korkuyorum aslında 2 hafta bekleyip sonra doktora gitmeyi düşünüyorum sizce geç mi olur ama bence kan degerim düşük ondan erken gitmek istemiyorum

Ben de yeni hamileyim 9. Haftaya gireceğiz bugün Karnıma bir ağrı girdi doktora gideceğim Umarım bir şey yoktur Bir de şu gebelik takvimini nasıl eklediniz profilinize

Hayırlı olsun, iki hafta geç olacağını sanmıyorum, preeklamsiyi ne zamn nasıl yaşamıştınız

Kızlar Herkes nasıl sorunlarla ugrasiyormus. Kendi halime sukrettim. Gerci bende mide bulantısı vr kusmalardan dolayi iki kere hastaneye yattm ama olsun

Mide bulantidi icin ne yapıyorsunuz

Hayırlı olsun, iki hafta geç olacağını sanmıyorum, preeklamsiyi ne zamn nasıl yaşamıştınız
2015 te kizima 33 haftalik hamileyken ogrendim bu hastalığı tansiyonum düşmüyordu idrarda protein cok artmisti bebegimin kalp atislari yavasladi ve doktor acilen beni 34 haftalikken sezeryana aldi anneyi de bebeyide kaybedebiliriz demisti aileme kizim 25 gun kuvoz de kaldi simdi iyi cok sukur rabbime ve benim %50 yine ayni seyleri yaşama olasılığım var o yuzden biraz korkuyorum cnm

Anladım cnm, umarım yaşamazsın sağlıklı gecer hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…