- 22 Kasım 2017
- 1.225
- 4.985
- 83
- 36
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Kizlar ben de net olarak gecen persembe ogrendim beta hcg 481 idi
Kontrol bir daha baktiracam
Adetten 3 gun.once erken gebelikte silik cikmisti 2mcizgi
Adet 1 gun.gece koyulsti
Bulantim.var ama cok degil arada oluyor
Deger iyi degil mi degerde bi sıkinti olur duser ya da yeterince artmaz diye korku basladi bende de[/QUOTE
Benimde adetime 1 gun kala 500 cikmisti 3haftalik hamilesin dediler sonra doktora gittim ilk keseyi gormedi 1 hafta sonra cagirdi gozuktu suan 7. Haftamdayim
Merhaba arkadaşlar bende 3 gün önce kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Çarşamba günü doktor randevum var kaçıncı haftamdayım henüz bilmiyorum ama çokta merak ediyorum :)
Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Hayirlisi olsun canim sevindim. Amin insallahhh.Doktor hergun randevu verse hergun gideriz sabirsizlik hat safhada oluyo gormek icin cok guzel duygular bjnlar. Bende persembe gidicem kalp atisi icin benim cok zor geciyo suan biraz agir ama o pir pit kalbi duyunca iyilescegime eminim.
Çok geçmiş olsun Allahım sağ salim kucağıa almayı nasip etsin inşallahMerhaba herkese bende 15haftalık hamileyim ve malesef zorlu tedirgin bi hamilelik geçiriyorum rahim ağzı yetmezliğim var ve iki gün önce serklaj oldum bundan sonrası da hep zorlu ve kritik olucak sanırım allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah bugün yine doktordaydık kasılmalarım bitmediği sürekli erken doğum riskim var tuvalet dışında kalkmak yasak allah bugünleri hayırlısıyla atlatmayı nasip etsinÇok geçmiş olsun Allahım sağ salim kucağıa almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun, iki hafta geç olacağını sanmıyorum, preeklamsiyi ne zamn nasıl yaşamıştınızArkadaslar mrb bende geldim ben adetim 1 gün geçince gittim kan degerim 18 cikti acil doktoru hamilesin dedi ama daha cok yeni bir hamilelik dedi bende ilk kizimda preeklampsi olduğum icin korkuyorum aslında 2 hafta bekleyip sonra doktora gitmeyi düşünüyorum sizce geç mi olur ama bence kan degerim düşük ondan erken gitmek istemiyorum
2015 te kizima 33 haftalik hamileyken ogrendim bu hastalığı tansiyonum düşmüyordu idrarda protein cok artmisti bebegimin kalp atislari yavasladi ve doktor acilen beni 34 haftalikken sezeryana aldi anneyi de bebeyide kaybedebiliriz demisti aileme kizim 25 gun kuvoz de kaldi simdi iyi cok sukur rabbime ve benim %50 yine ayni seyleri yaşama olasılığım var o yuzden biraz korkuyorum cnmHayırlı olsun, iki hafta geç olacağını sanmıyorum, preeklamsiyi ne zamn nasıl yaşamıştınız
Anladım cnm, umarım yaşamazsın sağlıklı gecer hamileliğin2015 te kizima 33 haftalik hamileyken ogrendim bu hastalığı tansiyonum düşmüyordu idrarda protein cok artmisti bebegimin kalp atislari yavasladi ve doktor acilen beni 34 haftalikken sezeryana aldi anneyi de bebeyide kaybedebiliriz demisti aileme kizim 25 gun kuvoz de kaldi simdi iyi cok sukur rabbime ve benim %50 yine ayni seyleri yaşama olasılığım var o yuzden biraz korkuyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?