- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babası ev alırsa sadece çocuklarına değil yeni evlendiği karısına da kalıcak bu hak mı?bencede baban ev alsın zaten o ev yine size kalacak ilerde yazık adama üzüldüm
Eşim babamın şimdiki evliliğinden olan kardeşim ve eşi de ileride hak sahibi olcaklar ya senin hakkını yiyo diyo ama onlrada sizin mirasta hakkınız yok denmezki kardeşim daha 5 yaşında
bence doğru olanı yapıyorsun180 bin lira ben evimi altın kredi ile ödüyoruz. Kardeşlerim okumadı onların ve babamın daha çok ihtiyacı olduğu için fazla istemedim ben
Babası ev alırsa sadece çocuklarına değil yeni evlendiği karısına da kalıcak bu hak mı?
aynen kardeşlere ortak olur baba ölene kadar orda kalırEger öyle bir endişeleri varsa tüm kardeşler ve baba evi ortak alabilirler. Tapuda hepsinin adı olur. Böylece allah gecinden versin ama babası vefat edince mirasta hak geçmemiş olur.
Canım ufak kardeşim babamın çocuğu anne ayrı sadece yine bizim kardeşimizE kiz kardeşin hakkini alacak,sora Allah gecinden versin babanin mirasina girecek,hiçbir kan baği olmadığı halde üvey kardeşin,üvey annen mirasdan pay alacak e o zaman senin hakkin ne olacak.sana bu senin anneninparasiyla alinmis ev diyeceklermi.ablan ben parami aldim hakkim kardesimin diyecekmi?
Bence eşin hakli parayi üçe bolün herkes ne yaparsa yapsin o parayla.
Ha kendi hesabina yatirirsin o ayri
Arkadaşlar 2005 da annemi trafik kazasında kaybettim . Davayı biz 18 yaşından küçük olduğumuz için babam takip etti davayı . Biz üç kardeşiz . Ben evliyim . Babam hepimizin parası ile bir ayda alıp içine ev yapayım diyor. Çünkü babamın evi bile yok. Babama ben sadece 20 bin istiyorum o da tüp bebek masraflarının var dedim o da tamam dedi. diğer kız kardeşim hakkı olan parayı istemiş. Eşim bana kızıyo neden hakkını almıyorsun diye. Ben öğretmenim yine babam sayesinde okudum onunla kötü olamak istemiyorum. Eşim desen baskı yapıyo böyle birseyde eşim haklımı ne yapayım ben babamla aramımı bozayım .
eşinin paradan gram hakkı yokken sana hangi hakkının baskısını yapıyor.Arkadaşlar 2005 da annemi trafik kazasında kaybettim . Davayı biz 18 yaşından küçük olduğumuz için babam takip etti davayı . Biz üç kardeşiz . Ben evliyim . Babam hepimizin parası ile bir ayda alıp içine ev yapayım diyor. Çünkü babamın evi bile yok. Babama ben sadece 20 bin istiyorum o da tüp bebek masraflarının var dedim o da tamam dedi. diğer kız kardeşim hakkı olan parayı istemiş. Eşim bana kızıyo neden hakkını almıyorsun diye. Ben öğretmenim yine babam sayesinde okudum onunla kötü olamak istemiyorum. Eşim desen baskı yapıyo böyle birseyde eşim haklımı ne yapayım ben babamla aramımı bozayım .
eşiniz hakkaniyetliymiş ama ihtiyacı olan bir aile bireyi yoksa alıp hayır yapın mlum miras haktır..eşiniz onurlu adammışEşinize okutur musunuz bilmiyorum ama babam vefat etti üstelik rahmetlinin bana borcu vardı araba almıştı kendine benden bilezik aldı neyse vefatından sonra babaannem bana ev satılsın babanın payından senin bileziğini vereyim dedi ev babamın değil büyükbabamın ...eşim babam yaşarken de o bileziği isteme demişti bana vefatsan sonra ise kesinlikle alma dedi almadım ev satıldı bir kuruş almadım babamın borcu vardı Oray'a verildi eşim başka borcu varsa biz kapatalım sakın bir kuruş alma dedi...rahmetli babam malulen emekliliğe hak kazandı 6 ay geçti ama maaş bağlanamadan öldü bir gün haber geldi bana bu biriken maaş dan devlet tek seferlik bin lira kadar payıma düşeni hesabıma yatırmış ben istedim ki bir altın künye olsun alıp ömür boyu kullanayım babamdandır diye ama eşim kıyameti kopardı alırsan yersen çocuklarıma yedirirsen Hakkı'm haram olsun dedi bana ve ben ısrar kıyamet eşimden izin alıp parayı aldım ve babam için hayır yaptım tamamını
Yani biraz gurur olmalı bilmiyorum eşinizin yaptığı çok ters geldi bana ya
Geride satılacak bir ev daha var şu an babaannem oturuyor ve konu açıldığında eşim o ev için de bir kuruş alamazsın asla almayacaksın diye hep söylüyor