foto atamayı unuttuuum, gec olsun da güç olmasın canıııım, gerçi kimse de cevp yazmamışş amanın olsun :) şimdi sözlerime şöyle başlamak istiyorum. tca ile ekelerimi nasıl azaltırım diye araştırırken tanıştım. Almaya karar vermem ise geç olmadıı hemen alıp yapmaya karar verdim,internetten bir tane 25lik edinip tekrar tekrar okudum yanlış yapmamak adına; ama şunu söylemeliyim okumakla falan olmuyor. Kimyasal peelingi sürmeye başladığınız an kendiliğindin gelişiyor olaylar. Ben okurken anlam verememiştim bu bekletme süresine falan, suratıma sürdüğüm an anladım ne demek istedikleriniii yazanların.. pamukları hazırlayıııp hızlı hızlıı sürdüm sürdüüm sürdüüm, sürer iken yandım yandım dakikayı saniyeyi unuttum yüz yıkamaya koştum, yıkadım atmıyorum 10 dakika yıkadım yıkadıım. ama yanma geçmedi ssuratım bi yarım saat 1 saat kızarık kaldı öyle hafif kabardı söndü. baktım acaba yanlış mı yaptım falan diye duramadım 2 saat sonra tekrar dayanamayıp hızlı hızlı bir daha sürdüm bu sefer suratım fena yandı kızardııı hatta ateş yanığı gibi yanagım kızardıı, tek problem akılsızlık edip aynı yere sürmemdii. sonuç olarak eeeh fena sayılmaz ilk yaptığım için bu bana tecrübe olsun bakalım 2.ye kaldıık bakalım ama görenler yüzün aydınlanmış diyor mutluyum yine de sonuçtaan ::)) sabah uyandığımda temiiiiz duruyor suratım ve en önemlisi fondotensiz çıkabiliyoruuum dışarıı :)))))))