bekaret şu açıdan önemli o sapıkla daha kolay uğraşır bu şekilde kime nasıl ispat edicek hadi diyelim bakire değil ailesine anlattı sözlüsü var ve eğer yaşadığı çevre cahil bir çevre ise dar görüşlü bir çevre ise insanlar diyecekki bu bir halt yedi kendini temizlemek için birinin üstüne iftira atıyor dicekler aradan geçmiş kaç yıl şimdimi söylüyorsun dicekler yapmayın allah aşkına arkadaşlar burası türkiye yolda laf atılsa kadına, kadından biliyorlar suçu kadının kendini temizlemesi o kadar zor ki...maalesef cahil insanların çoğunlukta olduğu bir memlekette yaşıyoruz..
ama ortada bir kaset yok..
bir kayıt yok...telefona gelen "yanındaki safı iyi bulmuşsun" gibi bir mesaj hiçbir şeyi kanıtlamaz kaldı ki yazılanlardan anladığım kadarıyla kardeşi bile temkinli yaklaşmış ezele...ben bu süreçlerin hızlı işlemesi yönünde bekaretini kontrol ettirsin dedim sapığın yaptığı yanına kalsın demedim.ama bakire ise kendi bile uğraşabilir bu sapıkla ama bakire değilse işi daha da zor olacak ve iyici bir plan yapıp söyleyeceklerini iyi düşünüp ve bundan sonra olacak meşakatli sürece kendini hazırlayıp ailesine söyleyebilir..umarım da söyledikten sonra başına gelen kötü olaydan daha fazla yaralamaz onu..
Tüm çevrenin bilmesine gerek yok ki. Ne derlerse desinler. Ben tecavüze uğradım o yüzden bakire değilim diye pankart mı taşıyacak sanki. Bakire olmayıp da ailesine tecavüze uğradım diye bir anda açıklama yapar mı sizce bir insan.Peki bir aile tecavüze uğradı o yüzden bakire değil der mi? Kızının bekaretinden kime bahseder bir aile onu anlayamıyorum. Saklar bir şey söylemez. En fazla evlendiğinde kocasına tecavüze uğradım diyerek yalan söyleyebilir bir kadın. Öncelikle ailesine anlatması gerekli, öyle dört beş yıl önce gerçekleşen tecavüze ceza verecek kadar gelişmedi henüz adalet sistemimiz. Ben önemli olanın gelecekteki hayatını bu olayın nasıl etkileyeceği olduğunu düşünüyorum. Millet istediği yaftayı yapıştırsın ne yazar. Psikiyatriste git, ailene gerekirse beraber açıklayın. Bakire değilse ve aile bu kadar güvenmiyorsa kızına eee hani tecavüz demiyecekler mi?
keşke kimsenin haberi olmasa ama ezele tecavuz eden uzaklardan tanınmayan bilinmeyen bir insan değil halasının oğluTüm çevrenin bilmesine gerek yok ki. Ne derlerse desinler. Ben tecavüze uğradım o yüzden bakire değilim diye pankart mı taşıyacak sanki. Bakire olmayıp da ailesine tecavüze uğradım diye bir anda açıklama yapar mı sizce bir insan.Peki bir aile tecavüze uğradı o yüzden bakire değil der mi? Kızının bekaretinden kime bahseder bir aile onu anlayamıyorum. Saklar bir şey söylemez. En fazla evlendiğinde kocasına tecavüze uğradım diyerek yalan söyleyebilir bir kadın. Öncelikle ailesine anlatması gerekli, öyle dört beş yıl önce gerçekleşen tecavüze ceza verecek kadar gelişmedi henüz adalet sistemimiz. Ben önemli olanın gelecekteki hayatını bu olayın nasıl etkileyeceği olduğunu düşünüyorum. Millet istediği yaftayı yapıştırsın ne yazar. Psikiyatriste git, ailene gerekirse beraber açıklayın. Bakire değilse ve aile bu kadar güvenmiyorsa kızına eee hani tecavüz demiyecekler mi?
Canım öncelikle geçmiş olsun çok kötü bir durum.Eğer mantıklı bir cevap istersen anneni bir gün karşına al konuş,ilk önce tecavüz ettiğini söyleme yıllardır seni üzen bir olay yaşadığını bunalıma girdiğini falan vs.Baban asla öğrenmesin ve annenle işbirliği yap o insanla asla görüşmek zorunda kalma onun seni rahatsız ettiğini pis pis konuştuğunu falan söyleyin babana ve bir daha onlar eve gelmesin deyin ve o insanı görmekten ailesini örmekten kurtulun.Sevgiline asla bu olayı söyleme bazı arkadaşlar söyle diyor ama bilirizki tecavüze uğramış birine bakış açılarımız değişiyor suçlu gibi görüyoruz.Bir doktora git annenide al ve kızlığına zarar gelmişmi öğren.Bu olayı sadece annen ve sen bil. İŞBİRLİĞİNİ UNUTMAYIN ANNENİZLE rahatsız etmelerine anneninde şahit olduğunu söyleyin.YA KAFANI VE KAFANIZI ÇALIŞTIRINkötükedihüso sonra okudum sevgilinde görüşüyormuş sevgiline söyle karşına al seni sürekli rahatsız falan ettiğini ondan uzak dur diye konuş KIZIM KAFANI ÇALIŞTIR AKILLI DÜŞÜN YAAAAAAAAAAAA
arkadaslar hepinixe yorumlarınız için çok tşkr ederm çok destek çıktınız yardımcı oldunuz çok saolun söyledklerinizi düşündm ve iki gün sonrası için kardesmle birlikte jinekologtn randevu aldm muayeneye de gitmeden önce annmle konusmayı düşünüyorum umarm bunu başarabilirmmafoldumben
hala hata yapıyorsun ezel anlat ne olursa olsun sana kızdım okudukça bu konuyu.Aklın varsa lütfen ailene anlat bu konuyu bak ben sana diyim hele bir de akrabanmışş ilerde eşinin başını belaya sokarsın bu psikopat rahat durmaz bence ilerdede.Anlat şimdiden ilerdeki sorunların önünü kes ailen de bilsin birdahada görüşmezsin
[/B]
bak hayatım çok denedm ama öyle basit birşey değildi o psikolıjiyi yaşamayan bilemez benm ailem öyle çok anlayışlı bir aile deilki.. bnm amcam bi keresnde kardesm ve beniçekti uyardı işte iki kızsınız hareketlerinize dkkat edin ii yetişin ki bu aileye leke gelmesn gelirse ilk bnden korkun demişti. bizim ailemiz yapı olarakta biraz ağır ve tepkili bir aile anne babamzdan önce baskaları koyar tepkiyi anneme sölersemde korktum babama kızar die nden bunlarla iş yapıosn vs gbisinden:gitme: snraları tehdit edildim ama artık kuru gürültüye papuç yok bugn bana msj atmıs nbr die önmli gelişmeler vr sanırm sizlerle paylasıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?