te bu benim yllardr herkesten gizlediim srrm=(

yukarda da söylemişler bekaret o kadar da önemli bişey değil yaşadığın psikolojik durum karşısında.bekaretin bozulmamışsa bile suçlu bu adam.seni zorladığı, taciz ettiği, tehdit ettiği için.

bekaret şu açıdan önemli o sapıkla daha kolay uğraşır bu şekilde kime nasıl ispat edicek hadi diyelim bakire değil ailesine anlattı sözlüsü var ve eğer yaşadığı çevre cahil bir çevre ise dar görüşlü bir çevre ise insanlar diyecekki bu bir halt yedi kendini temizlemek için birinin üstüne iftira atıyor dicekler aradan geçmiş kaç yıl şimdimi söylüyorsun dicekler yapmayın allah aşkına arkadaşlar burası türkiye yolda laf atılsa kadına, kadından biliyorlar suçu kadının kendini temizlemesi o kadar zor ki...maalesef cahil insanların çoğunlukta olduğu bir memlekette yaşıyoruz..

Margarincim bir kişi değil bir kaç kişiye yapmış bunu..üstelik arkadaşın cep teline yazdığı mesajlar da ortada..bir sürü kişi iftira mı atmış oluyor yani..bence bütün taciz ve tecavüz ettiği kişiler hep birlikte şikayet etse iyi olur..O kadar zeki olsa o pislik herif arkadaşın telefonuna mesaj yazıp delil bırakmazdı..Ayrıca bence ortaya bolca delil bırakıyordur..Onun konuşmalarını kasede kaydedebilmek çok iyi olurdu bence...

Sonuna kadar haklısınız.Ben ve özelliklede annem bu yüzden susmak durumunda kaldık Başına gelmeyen insan gayet rahat konuşabiliyor.Empati kurmak lazım biraz.Türkiyede bayan olmak zor helede tutucu bir aile içerisindeysen
Tabi bu arkadaşın susması ve hiçbirşey söylememesi anlamına gelmez en azından annesiyle paylaşsın bu durumu

Son düzenleme:
ama ortada bir kaset yok..
bir kayıt yok...telefona gelen "yanındaki safı iyi bulmuşsun" gibi bir mesaj hiçbir şeyi kanıtlamaz kaldı ki yazılanlardan anladığım kadarıyla kardeşi bile temkinli yaklaşmış ezele...ben bu süreçlerin hızlı işlemesi yönünde bekaretini kontrol ettirsin dedim sapığın yaptığı yanına kalsın demedim.ama bakire ise kendi bile uğraşabilir bu sapıkla ama bakire değilse işi daha da zor olacak ve iyici bir plan yapıp söyleyeceklerini iyi düşünüp ve bundan sonra olacak meşakatli sürece kendini hazırlayıp ailesine söyleyebilir..umarım da söyledikten sonra başına gelen kötü olaydan daha fazla yaralamaz onu..

"Yanındaki safı iyi bulmuşsun,benim yatağıma daha çok yakışıyorsun" yazmıştı yanılmıyorsam..

canım bence ne ailene nede sözlüne en ufak bir şey belli etme..
madem kardeşin olayı biliyor.
beraber gidin jinekolağa.bir arkadaş daha vardı aynı şeyi yaşayan bu topicte.
sende onun gibi kaşıntım vardı kaşıdım kan geldi v.s de.
bi baktır.
bende hiç sanmıyorum bekaretinin bozulduğunu...
Allah öyle bir Allah ki canım suçlunun yanına kar kalmaz yaptığı bu dünyada olmasa bile öbür tarafta allah cezasını verecektir.
Sen o güzel yüreğini ferah tut.
Ayrıca kaç yaşındasn? 19-20 falan olsan kardeşinde 17-18 yaşında olsa bilinçli birer insansınız yani.
Kardeşin istemediği sürece,sende onu elinden geldiği kadar yalnız bırakmadığın sürece hiç bir şey olmaz canım!
Allah büyük...
Sen güzel yüreğini ferah tut hep dua et..sözlüne sarıl her konuda... :1hug:

evet öyle ama aceleyle silmiş sanırım arkadaş hoş uğraşıp kayıtlar bulunabilir belki bilmiyorum..
hiçbir şeyi değiştirmicek olsa da ben ezelin bakire olup olmadığını bilmesinin öenmli olduğunu düşünüyorum başkası için değil kendisi için....yanlış anlaşılmasın ben bekarete önem veren biri değilim burada bakire olmaktan çok ezelin psikolojisi önemli ancak yaşadığı çevre tahminimce buna değer veren bir çevre ve bu onu çok yıprataak eminim...tacize uğramaktan daha fazla yıpranacak bu süreçte...
iftiralar inanmamalar insan tacize uğradığına üzülemicek bile...
ve benim anlamadığım nokta ezeli sıkıştırmak haricinde başka brişey yapmışmı bu sapık taciz olayından sonra..ben livata yollu tecavüz olduğunu düşünüyorum hala...çünkü livata yollu olmasa defalarca ilişkiye zorlardı anladığım kadarıyla sıkıştırma haricinde bişi olmamış tecavüzden sonra..

Ezel lütfen telefonuna yolladığı mesaj delillerini silme bu sapığın..Evet kayıtlar bulunabiliyor sanırım..Yıllar önce de kadir inanır ın taciz mesajları ortaya çıkarılmıştı böyle....

Tüm çevrenin bilmesine gerek yok ki. Ne derlerse desinler. Ben tecavüze uğradım o yüzden bakire değilim diye pankart mı taşıyacak sanki. Bakire olmayıp da ailesine tecavüze uğradım diye bir anda açıklama yapar mı sizce bir insan.Peki bir aile tecavüze uğradı o yüzden bakire değil der mi? Kızının bekaretinden kime bahseder bir aile onu anlayamıyorum. Saklar bir şey söylemez. En fazla evlendiğinde kocasına tecavüze uğradım diyerek yalan söyleyebilir bir kadın. Öncelikle ailesine anlatması gerekli, öyle dört beş yıl önce gerçekleşen tecavüze ceza verecek kadar gelişmedi henüz adalet sistemimiz. Ben önemli olanın gelecekteki hayatını bu olayın nasıl etkileyeceği olduğunu düşünüyorum. Millet istediği yaftayı yapıştırsın ne yazar. Psikiyatriste git, ailene gerekirse beraber açıklayın. Bakire değilse ve aile bu kadar güvenmiyorsa kızına eee hani tecavüz demiyecekler mi?

a.s a.s a.s vereliniortak

geç kalınmış bir açıklama maalesef...

öncelikle ailesine de söylese ailenin de yapacağı ilk iş alıp doktora götürmek olacak

psikoloğa değil maalesef.

elbette çevreye brişey demek zorunda değiller ama o adi sapığın cezasını bulması için o kişinin

ailesine söylemek zorunda kalacaklar o da öyle uzayıp gidecek hiçbişey sır olarak kalmıyor ne yazık ki.

benim de fikrim öncelikle bakire olsun olmasın ezelin psikolojisinin düzelmesi ama bu ne kadar mümkün

olur bilmiyorum.ha olay nasıl üstü kapalı çözülür?

ezel ailesine anlatır aile alıp doktora götürür kontrol ettirilir sonra psikoloğa götürülür o kişi ile aile irtibatı

koparır mecbur olmadıkça görüşmez şikayette bulunmaz olayın üstü kapanır sapığında yaptığı yanına

kalır...

keşke kimsenin haberi olmasa ama ezele tecavuz eden uzaklardan tanınmayan bilinmeyen bir insan değil halasının oğlu
ve bu olay duyulsa aileler sessiz sedasız dava açıcak değildir eminim olay çıkacaktır buda imkansız bulundukları cevrede duyulcaktır.En mantıklısı zaten annesine söylemsi ve ona göre hareket etmeleri olacaktır.

budurumda akıllı düşünmek imkansz yaşamayan bilemez keske bu kadr basit olsaydı kim istrki daha fazla tehdit altında olmayı:gitme:

canım sana inanırım ve de yaşadığın korkuyu anlarım.benim de halamın oğlu bizde kaldığı bir sürede benim o zamanlar yaşım 9-10 falan cinsel anlamda kötü niyetle yaklaşmış beni sıkıştırmıştı.ama bişey yapamadı ben elinden kaçtım ve aileme söylemekle tehdit ettim onu o da korktu bir daha bana yanaşmadı.ben şanslıymışım.o yaşta öyle davranabilmişim.ya da halamın oğlu seninki kadar korkusuz değilmiş.çünkü babamdan çok korkarlar ve babamın onu yaşatmayacağını çok iyi bilirdi.öncelikle git bir muayene ol.bayan bir doktor bul derdini ona anlat.seni anlayacaktır.daha rahat olursun.sonucu öğren önce belki bozulmadı korkmanı gerektirecek bir durum yok.eğer varsa da o zaman başka bir çare düşünürüz.anlatman doğru olmaz.ölene kadar eşin olacak insanın beynini kemirir.çünkü iğrenç insan ailenden biri.ve sana bir tavsiye.benim bir bayan arkadaşımın erkek arkadaşı eğer kız bakire değilse kendibi yutturmak için tecavüze uğradım der bunu bana yapan çok oldu bayatladı bunlar demiş.ayrıca ben bunu çevremden çok erkekten duydum.sana inanmaya da bilir.

arkadaslar hepinixe yorumlarınız için çok tşkr ederm çok destek çıktınız yardımcı oldunuz çok saolun söyledklerinizi düşündm ve iki gün sonrası için kardesmle birlikte jinekologtn randevu aldm muayeneye de gitmeden önce annmle konusmayı düşünüyorum umarm bunu başarabilirmmafoldumben

hala hata yapıyorsun ezel anlat ne olursa olsun sana kızdım okudukça bu konuyu.Aklın varsa lütfen ailene anlat bu konuyu bak ben sana diyim hele bir de akrabanmışş ilerde eşinin başını belaya sokarsın bu psikopat rahat durmaz bence ilerdede.Anlat şimdiden ilerdeki sorunların önünü kes ailen de bilsin birdahada görüşmezsin

Güçlü ve kararlı ol canım :lepi::1hug:

[/B]
bak hayatım çok denedm ama öyle basit birşey değildi o psikolıjiyi yaşamayan bilemez benm ailem öyle çok anlayışlı bir aile deilki.. bnm amcam bi keresnde kardesm ve beniçekti uyardı işte iki kızsınız hareketlerinize dkkat edin ii yetişin ki bu aileye leke gelmesn gelirse ilk bnden korkun demişti. bizim ailemiz yapı olarakta biraz ağır ve tepkili bir aile anne babamzdan önce baskaları koyar tepkiyi anneme sölersemde korktum babama kızar die nden bunlarla iş yapıosn vs gbisinden:gitme: snraları tehdit edildim ama artık kuru gürültüye papuç yok bugn bana msj atmıs nbr die önmli gelişmeler vr sanırm sizlerle paylasıcam

o mesajları silme.gerekirse delil olur sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…