tebrik ve destek!!!

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
yardım istemek için yazmıyorum arkadaşlar sadece tebrik bekliyorum herkesten.beni sinir hastası eden sevgilimden şu an itibariyle ayrılmış ve bütün bağlarımı kendi kafamda ve kalbimde koparmış bulunuyorum.allahın karşıma çok çok çok daha iyi ve kıymetimi bilen bir kişiyi çıkaracağına kendimi inandırmak istiyorum.tebriklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

herkese mutluluklar....

ibbabırsan canım başarırsın yeterki iste bende daha yeni bitirdim ilişkimi üzülüyorum ama neye üzülüyorum biliyormuusn kaybolan 3,5 seneme emin ol ilerde başkalarıda çıkıcaktır kaarşına birdahada seveme diye asla düşünme bu dünyada sadece ahmetler mehmetler yaşamıyor

hele şükür bir kişi destek oldu yani 15 kişi bakmış.sağolsunlar tek laf etmemişler.başarırız canım merak etme.benim de 1,5 yılım gitti.ama o kadar değerim bilinmedi ki artık arkama bile bakmak istemiyorum.herkesin yolu açık olsun.herkes hakettiğini bulsun diyorum.

amin işllah canım bulurlar hep şunu düşünüyorum 15 yaşında değilsin ne ağlayıp zırlıycam gençlik yıllarımı birnin arkasından üzülerek geçireme diyorum zaten 33,5 yılda onun yüzünden arkadaşlarımlada gezemedim doğru dürüst onun yüzünden arkadaşlarımıda kaybettim ben üzülüceme o üzülsün diyorum herekz hakketiğinide bulur kimsenin ahı kimsedede kalmaz

düşününce, kaybettiğim bi şey yok ki neye ağlayayım.ben de karar verdim hayatımı yaşayacağım bundan sonra.sevmek de istemiyorum kimseyi, pişman ediyorlar sevdiğime.

tamamen kendine güvenerek ve ayrıldığında her şeyin daha iyi olacağına inanarak ayrılmışsın ya,bundan sonra daha mutlu olcaksın emin ol.tebrik ederim !

Tebrikler canim sende iliskini bitirip gelecege umutla bakabilen nadirlerdensin demekki bu yuzden tebrik ediyorum..

hadi tebrikler gözünaydın inan bana ondan çok daha iyileri çıkacaktır karşına

Tebrikler canim sende iliskini bitirip gelecege umutla bakabilen nadirlerdensin demekki bu yuzden tebrik ediyorum..

tşk ederim canım.umutla bakmak zorundayım bundan daha kötü bi ilişki yaşayamam herhalde daha.daha önce vermem ve uygulamam gereken bir karardı.ama zararın neresinden dönsen kardır.

neler yaptığını anlatsam bana kızarsınız.nasıl durdun bunca zaman dersiniz?o yüzden hiç girmiyorum.sadece bir müddet acı çeksem de sonra unutucam ve bana yaşattıklarını tekrarlayamıyacağını bilmenin hafifliği var üzerimde.artık acı çekmicem.

kararlılık önemli olan ve dimdik durabilmek tüm acılara karşı çünkü bil ki hepsi geçecek ..
güzel aydınlık pırıl pırıl günler bekliyor seni havalar da iyi gidiyor bak nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları :) :) :)

hayırlı uğurlu olsun

kendine değer vermeye başlamışsın sonundaolumunekankayizsmile

geçen 1.5 yılın acısını çıkar artık
:teytey:

çoook tşk ler canlar...evet bahar kapımızda, 1,5 yılın acısını çıkarıcam Allahın izniyle.hem zaten karar almıştım kendi kendime 2010 benim yılım olcek diye... inşallah inşallah tşk ler arkadaşlar çok güçlü hissediyorum ya hiç ağlayasım bile gelmiyor..herkes hak ettiğini bulsun tek dileğim bu.allah herkese hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…