- Konu Sahibi hypatia1982
-
Yeni bir başlangıç ve yaşanılası mutlu günler seni bekliyor. Daha fazla hasta olmadan bağlarını koparman iyi olmuş. Hiçbir şey senden kıymetli değil. Sen iyi kalpli, pozitif olduğun sürece karşına seni mutlu edecek biri illaki çıkacaktır.Yolun açık olsun...
sizi koparan şey neydı tamamen merak ettımmm :S
inş ck daha ii biri cıkar karşinizaa
çok tşk ederim.anlaşamasak da onu seviyodum ve evlenmek istiyodum.bunu ona açtım.ve asla evlilik düşünmediği cvbını aldım.benimle evlilik düşünmüyormuş.o yüzden diyorum hakettiğini bulur ve evlenir inşallah
hıı normalde düşünüyor ama senle düşünmüyorum demişsee sonuna kadar arkandayım cnm ...
bi insan bi kızla neden cıkar ki...tanışıp anlaşip evlenmek için :S
başka sebep almıyor aklım...
umarm cok cok daha iyi biri cıkar karşına...inşallah
yardım istemek için yazmıyorum arkadaşlar sadece tebrik bekliyorum herkesten.beni sinir hastası eden sevgilimden şu an itibariyle ayrılmış ve bütün bağlarımı kendi kafamda ve kalbimde koparmış bulunuyorum.allahın karşıma çok çok çok daha iyi ve kıymetimi bilen bir kişiyi çıkaracağına kendimi inandırmak istiyorum.tebriklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.
herkese mutluluklar....
HELAAALLLL!!! alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım allah yardımcın olsnn bende 3 gün önce aynısını yaptım.bilmem bu kaçıncı ayrılık ama bu son olacak ve yazdıklarını okurken kendim yazmışım sandım.o kadr yıprandımki sadece 4 yılıma acıyorum.insallah hersey gönlümüzce olur.bu arada banada destek kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?