tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
34
arkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu

Anlamadım tam ama;
Kadın tecavüz seviyor gibi geldi,töbe estağfurullah.Senin saflığınla alakası neymiş,tecavüz aslında çok zevk verici bişeymiş de sen mi bilmiyormuşsun acaba??
yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi

Çok iyi yapmişsin.kendi başina geldi mi zevk alır onlar o zaman.terbiyesiz dapık beyinler ne olucak böyle pis düşünceli insanlar oldukca bu ülkede böyle olaylar aynen devam eder

Ay iğrenç insanlar ağzımı acmayayim ban yerim yoksa

Çok iyi yapmişsin.kendi başina geldi mi zevk alır onlar o zaman.terbiyesiz dapık beyinler ne olucak böyle pis düşünceli insanlar oldukca bu ülkede böyle olaylar aynen devam eder
zaten yurdum insanına empatiyi aşıyabilsek bunlar olmayacak içinde bulunduğumuz durumdan kadınlar olarak çıkıcaz ama yok öyle bi şansımız yok ne yazık ki

Hayır bunu söyleyen sapık adamın karısının tepkisini anlayamadım ben olsam o kadının yerinde buyuk kiyamet koparirdim adamin basina yani insanin fikiri neyse zikride odur demek bu laflari eden adamin fikri bozuk.

Kadın sana eşinin esprisini ciddiye aldın diye safsın dedi sanırım.
Empati kuramayan ezik beyinler işte. Ağızlarının payını iyi vermişsin zaten. Eşinin de susmaması iyi olmuş tırıs tırıs gitmişler

Böyle evrimini tamamlamamış insanlar çok var ya. Düşünmeden düşünemeden konuşmaktan hep bunlar. Keşke azalarak yok olsalar.

Çok iyi yapmışsınız.

Çok güzel kapak yapmışsın. Bravo sana. O zihniyetteki insanlardan tiksiniyorum.

Karısı söz konusu olunca doğru konuş diyor. Zoruna mı gitti. Karısı bacısı olmayınca tecavüz mubah sanıyor. Gerzek beyinler....

Muhatap olma bu tür yozlaşmışlarla.

Hayır bunu söyleyen sapık adamın karısının tepkisini anlayamadım ben olsam o kadının yerinde buyuk kiyamet koparirdim adamin basina yani insanin fikiri neyse zikride odur demek bu laflari eden adamin fikri bozuk.
o kadın bi acayip kocasının yemediği halt kalmadı yine kocacım da kocacım diye geziyo ortalarda onlarınki para evliğiği gibi bişey bence ondan kadın paragözün marka peşinde koşan miilete hava basan bi tip

yok zaten eşimin aracılığıyla tanışıyorum o da zaten bitmiştir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…