tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

demek istediğini anladım sanırım ama öyle bişey değil işte kendi eşrafı hariç kadınlara reva görüyo ben öyle anladım eşimde öyle diyo hadi ben safım eşim 7 yaş büyük benden o da mı saf

Yaptıklarını asla savunmuyorum ama evden kovmak vs bana yanlış geldi, ağızlarının payını tartışmadan verebilirdiniz evden kovmasaydınız keşke, bi daha görüşmezdiniz. Aynısı benim başıma gelse bende tepki gösteririm kızarım, dediğin çok yanlış derim anlatırım ama evden kovmam ya misafir çünkü. Ama nolur bi daha görüşmem.

Ayy misafirdir, laf etmeyeyim ayıp olur diye düşünmek yerine bu denyolara hak ettikleri muameleyi gösterdiğiniz için tebrik ediyorum sizi. Beyin yerine b.k taşıyınca empati yapamamaları doğal aslında. Adamın yaptığı yeterince mide bulandırıcıyken, bir kadının kendi hemcinslerine bunu reva görmesi çok daha korkunç. Bazı şeylerin ne vahşi olduğunu anlayabilmek için ille başımıza gelmesine gerek yok halbuki.

usagi bence bu aile ile samimiyeti bitirdiğiniz iyi olmuş,
bunlardan aile dostu olmaz.
çoluklu çocuklu birlikte takılınmaz.

Bazı kadınlar var yüzkarası o saatte dışarda işine diyen ya da öyle giyinmeseymiş diyen öyle biri galiba

Ağzına sağlık iyi etmişsin...

Böyleleri de bu hastalıklı zihinleriyle çogalıp topluma insan katacaklar.

ya zaten onlar bu evin havası bozuldu diye ufak ufak gidiyolardı eşimde üstüne dedi bunu kaldı ki eşim de bende misafiri severiz saygısızlık yapmak haddimize değil kimseye ama işte hazmedemedik edilcek gibi mi allah aşkına bi, de kıvırıyo sözüm meclisten dışarı diye

ya zaten hanzo adamlar yetmiyomuş gibi bide hanzo kadınlar türedi

onun böylesine iğrenç bir cümleyi etmesi ne kadar yanlışsa,senin de zevk almak gibi bir durumu bir erkekle tartışman bana göre o kadar yanlış.Zaten yanlış anlaşılmalara sebep olan bir durum çıkmış ortaya.
Adam o lafı edecek kadar cesaret buluyorsa,eski diyaloglarınızı ve samimiyetinizi sorgulamalısın.Ben böyle şeyleri duymamazlıktan gelirim suratımı asarım karşımdaki insan nasıl davranması gerektiğini anlar.

Bazı kadınlar var yüzkarası o saatte dışarda işine diyen ya da öyle giyinmeseymiş diyen öyle biri galiba
ya valla o kadarını bilemiycem çokta haşır neşir değilim ağızlarından duymadım öyle bi laf kaldı ki görümcem pantolon -mini etek takılan bi kız yani öyle sıkan bi aile değil

iyi demişsiniz sizde eşinizde... beyinsiz karı kocalar tam birbirlerne layıklarmış

Yarin bir gun tecavuze ugrarsa zevk mi alacakmis? En iyisini yapmissin. Boyle mallarla arkadas olacaginiza hic olmayin daha iyi. Esinizi de tebrik ediyorum cocukluk arkadasi falan dememis vermis ayarini.

Helal olsun size, herkes etrafındakilerden başlayarak bu sapıklara tepkisini koyarsa daha iyi bir yere gideceğiz. Sizin yerinizde çoğu kişi gülüp geçerdi, tebrik ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…