tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

valla çoğu durumda bende böyle yaparım ama tecavüzü bana anneme kız kardeşlerime reva gören adama susamadım evet konu müstehçen bende bu konuları ulu orta konuşan biri değilim hatta hem cinslerimle dahi konuşamam ama nevrim döndü bi kez

Ada,min icinde tecavuz manyagimi yatiyor neasil karisina cok kizdim,nasil hemcinslerine yapilan boyle seylere karsi esini sozlerini savunurmus gibi yapar.
kovmakla iyi yapmissin.Boylelerini toplumdan kovmak gerek.

Ada,min icinde tecavuz manyagimi yatiyor neasil karisina cok kizdim,nasil hemcinslerine yapilan boyle seylere karsi esini sozlerini savunurmus gibi yapar.
kovmakla iyi yapmissin.Boylelerini toplumdan kovmak gerek.
kadın kaç kez aldatılmayı sindirdi inanmıyodum ama dün görmüş oldum

Bu da çok ilginç bir bakış açısı, adam gelecek evinde tecavüzden zevk alma muhabbeti yapacak bu hanımefendi de ayıp olur diye trip atıp, surat asacak. Kadın diye pasif olmak zorunda değil kimse, surat asmanız da emin olun yakın çevreniz dışında hiç kimsenin umrunda olmaz. Kendi çevresinde bu tip insanlara tepki vermeyip sonra evet kadına şiddete kadın tecavüzlerine çok karşıyız gibi bir duruş sergilemek bana çok yapmacık geliyor.

Cooook guzel etmissiniz kari koca olarak.
Kutluyorum. Ornek bi essiniz.
Hadsiz pislikler.
Allah korusun yaa.
Su sozlere bak.
Evden kovmak en guzel karar olmus.
Icimin yaglari eridi.
Tovbe Yrabbim ya, su dusunceye bak.

Sizi ve esinizi tebrik ediyorum arkadas akraban demeden haddini bildirmissiniz kim ne der diye dusunmeden tepkinizi gostermissiniz o insan bozuntularini evinizden def etmissiniz.
Ne yazikki bizim toplumun insaninin cogunlugu boyle

Böyle zihniyetler olduğu sürece kadına yönelik şiddet asla bitmeyecek,aileler özellikle erkek çocuklarına bu konuda daha iyi eğitim vermeliler,onları dünyaya getiren canlının da bir kadın olduğunu hatırlatmalılar fakat maalesef bazı kadınlarımız erkek eğemenliği kavramını benimsedikleri için böyle sapık zihniyete resmen ışık tutuyorlar. Tavrınızıdan ötürü hem sizi hem de eşinizi tebrik ederim böyle düşünen karanlık bir zihniyete tavrımız daima sert olmalı,aksi takdirde o tecavüz mağdurların yerinde biz veya yakınlarımız olabilir. Tecavüzle ilgili şakaların bile yapılması çok aşağılık ve insan dışı bir davranış.

1.Bu benim fikrim
2.benim çevremin neyi umursayıp neyi umrusamadığını ben bilirim.Çevremin kapasştesini de ben bilirim
3.Benim bahsettiğim şeyle pasiflik,tecavüze tepkisiz kalmakla şunla bunla yakından alakası yok.
4.Okuduğunuz şeyi kendi kafanıza göre anlayıp yorumlamayın.
5.KONU SAHİBİ ZATEN YAZDIĞIM ŞEYİN NE ANLAM İFADE ETİĞİNİ ANLAYIP ONA GÖRE YORUMLAMIŞ.
6.İyi günler lütfen uzamasın.

Sizi ve esinizi tebrik ediyorum arkadas akraban demeden haddini bildirmissiniz kim ne der diye dusunmeden tepkinizi gostermissiniz o insan bozuntularini evinizden def etmissiniz.
Ne yazikki bizim toplumun insaninin cogunlugu boyle
bence onların kim ne der diye düşünmesi lazım zira burda kimse hoş görmez bence aman olur öyle şeyler gözüyle bakmaz

özgecanların da vebalini almışlar çok korkunç ve iğrenç insanlar ne farkı kalmışki o geberen özgecanın katilinden ? arkadaş listenizden silin bu beyni ruhu bozukları lütfen ayrıca seni ve eşinizide teprik ediyorum

Ayy ne sinir bozucu bir durum, ağzına sağlık iyi paylamışsın. Edepli de davranmışsın, ben olsam adamı da karısını da laflarımla Fatmagül'ün suçu yapardım o akşam herhalde. "4 tane dayı sıraya girince keyif alırdınız herhalde siz de" derdim adama...
Böylesi durumlarda tecavüz örneğini direkt adamın totosu üzerinden verin de empati(!) yapsın ibişler.
Kadın da kadın olsa, yüz karası.

o değilde bunlar nasıl insan nasıl muhabbetler bune sammiyet ben buraya takıldım.
ya zaten bizimde nevrimiz ondan döndü ya eşimde ben seni böyle bilmezdim dedi kırk yıl düşünsek aklımıza gelmezdi belki bi anlık gaftı ama o gaf ne mal olduğunu çıkardı ortaya

Iyi demişsiniz. . Helal olsun kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksin, hatta ima bile etmeyeceksin. Ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…