tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Allah bu zihniyetteki insanlardan korusun bütün insanları.

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın düşüncesini kendinde barındıranlarla zaten görüşseniz size ne katkısı olabilir ki? En ufak bir olumsuz anda, olayda yarı yolda bırakırlar sizi.

Karısı, anasını namusu, diğer kadınları ''mal'' (yazarken bile kötü hissettim) olarak görüyor aciz insan.

Sizi ve eşinizi tebrik ederim ağızlarının payını çok güzel vermişsiniz.

Kadina anlam veremedim açikcasi tecavuze ugramak istiyor gibi bi tavir sergilemiş nasil bir kadinmis bu. Sizi de takdir ettim esinizi de

usagi91 ağzınıza sağlıkta ,keşke o sahneler olduğu vakit sadece kadının sesi bile olsa orda filmi ilerletseydiniz .

Kadina anlam veremedim açikcasi tecavuze ugramak istiyor gibi bi tavir sergilemiş nasil bir kadinmis bu. Sizi de takdir ettim esinizi de
bende anlasam bi şaka gibi biri anlatsa inanmazdım gerçekten

nebiçim bir sohpet olmuş, benım eşimde aynen kovardı terbıyesızler amaçları başkaydı sanırım

İğrenç muhabbetler gerçekten
Özellikle yanlarında bayanlar var ne cüret ya ?
evimizin kurallarında değişikliğe gitmemiz lazım bunu anladım zaten burda adım hazır cevaba çıkmıştı bana neler takarlar artık işin içini bilmedikleri için buradakiler

Keşke böyle bir film izlemeseydiniz. Şahsen ben izlemezdim hadi gidişatı bilmeden izledim niyeti anlar anlamaz kapatirdim çünkü değil bi erkekle bu konuyu tartışmak adamın yanında karısıyla bile bu konuyu tartisamazdim.

Nasıl kovarsın misafiri denmis de, misafir de edepsiz ki gayet mahrem bir konu olan "zevkten çığlık atmak" konusunu şakkadanak acabilmiş. Benim aklımdan gecse bile söyleyemem be bunu. Ustelik söylenen mevzu da tecavüz yani. Hey allahım.. misafir normal bir misafir degil ki normal davranılsın

Iyi yapmışsın valla, ben olsam şoktan tek kelime edemezdim o an.

Allahım yarebbim
Boyle artist artist lafları duyuyorlar
Sonra tecavüz kaçınılmazsa.. bilmem ne
Ağzınin ortasına kürek olur,sehpa olur yerleştirçen.
Senin üstünde deniyelim abasinin
Lannn yürü gittt

Allahım yarebbim
Boyle artist artist lafları duyuyorlar
Sonra tecavüz kaçınılmazsa.. bilmem ne
Ağzınin ortasına kürek olur,sehpa olur yerleştirçen.
Senin üstünde deniyelim abasinin
Lannn yürü gittt
hiç bişey anlamadım

yanlız çok büyük gerginlik olmuş evden arkadaşların gidiyor kovuyorsun onlarda kavga gürültü gidiyor falan.Keşke sen daha söylemeden eşin girseydi araya . ben bir kadın ile bir erkeğin kavgasına hep karşı olmuşumdur. Çünkü bahsetmiş olduğun gibi erkekler tavırlarını tarzlarını bilmezler bayanla konuşmasını bilmezler zaten adamın fikri belli bunları yazmaya gerke bile yok. Neyse atlatmışınız da . Eşin nasıl konuşacak o işyerinde ona taktım ben

iş yeri ne alaka aynı yerde çalışmıyolar ki

ağzıa sağlık iyiki kovmuşsun... lafta bile olsa böyle düşüncesizce konuşulur mu ??? resmen sopayı bile hakketmişler...

ne desem bilemedim. ciddi idiyseler doğru yapmışsın ama film olduğunun farkında olarak espri diye demişlerse fazla abartmış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…