tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Usagicim senide eşini de takdir ettim.bravo.!çok güzel paylarını verip kovmussunuz. .
Ne karaktersiz sevimsiz vicdansiz ve ahlaksız insanlarmış. .uzak durun aman..

ya etrafımda nasıl mahluklar varmış meğer gördük gerçek yüzlerini
İnan bana bunlar gibilerden çok var etrafımızda o yüzden bu kadar çok oluyor taciz tecavüz vakaları. Aslında adama demeliymis hani zevk alacaksın demiş ya "sadece kadına değil erkeklerede tecavüz ediliyor.ay şekerim çok zevk aldim"dediğin günleri görürsem şok olmam"gibi. .
Karisi zaten kadınların yüz karası imiş. .Allah ıslah etsin böylelerini..

adamda tecavüz etme eğilimi yada deneyimi vardı galiba. kadında çanak tutuyor. manyamış millet anacım ne yiyip ne içiyolar anlayamıyorum insanları.

Hoşuna gidiyor diyen o densizin canı tecavüz istiyor herhalde

Hem sizin hem eşinizin ağzınıza sağlık misafir dememiş ağızlarının payını vermiş bir de kapı dışarı etmişsiniz. Tebrik ederim içimin yağları eridi resmen..

Adamlar izlerken bile keh keh gülüp ne muhabbetler çeviriyor
Adam yerine koyup konuşmaya kalksan, tecavüz şiddet suçu özünde, cinsel suç değil, güçlünün fiziksel gücünü kullanarak kadın üzerinde hakimiyet kurması, şiddet uygulaması, desen de mal mal bakar bunlar adamın yüzüne, sonra 'ama seks, kem küm' derler. Tecavüzü seks sanıyorlar çünkü sıfatsızlar, asıl sorun burada

Kendisinin kadın üzerinde hakimiyeti olduğuna inanan her erkek zaten bu "potansiyeli" taşıyor ne yazık ki.. Misafiriniz bunun farkında olsa belki çekinirdi biraz ağzını açmaya.

Karısı da çanak tutsun böyle, yarın öbür gün buralardan konusu gelir eşim zorla beraber oluyor diye

Dedigim gibi ben adamin lafina mudahale etmezdim, rahatsiz oluyorsam gorusmem. Bana boyle ev gezisinde tartisma vs. cok gereksiz geldi.
Bu toplumsal bir mesele hanımefendi. Valla az bile yapmışlar. Ne yapsınlar çaylarını mı yudumlasınlar bu laf üzerine...
Özgecan'ı ve her yıl sayısı yüzleri bulan tecavüz mağdurlarını unutuyorsunuz!

Son düzenleme:
Ağzım açık kaldı bu insanlarla muhatap olmayın sapık bunlar!!!

Her toplumsal olayi karsimdaki ile tartisacak olsam 7/24 insanlarla kavga icerisinde olmam lazim hanimefendi. Pek cok toplumsal olay var, tecavuz, kadin haklari, cevre kirliligi, siyasetteki yozlasma vb. Ve herkesi adam edecek de ben degilim.

Çok iyi yapmışsınız. Az bile! Ben olsam derdim ki "kusura bakma ama senin gibi sapık ruhlu, hasta zihniyetli biri ile aynı ortamda duramam artık, kendimi güvende hissetmem! Ne de olsa bu zihniyette olduğuna göre potansiyel tecavüzcüsün. Sonra tecavüz falan eder bide üstüne zevk almamı beklersin !! " derdim.

Her toplumsal olayi karsimdaki ile tartisacak olsam 7/24 insanlarla kavga icerisinde olmam lazim hanimefendi. Pek cok toplumsal olay var, tecavuz, kadin haklari, cevre kirliligi, siyasetteki yozlasma vb. Ve herkesi adam edecek de ben degilim.
Peki, siz bulaşmayın bu mevzulara, ne diyelim.

Ama ben bu saydıklarınızdan herhangi birine şahit olduğumda müdahale ediyorum elbette, neden ediyorsun diyene de cevabım çok. Zira birçok alanda aktivist olarak da bizzat mücadele verdim zaten, özellikle değindiğiniz çevre konusunda. Hepsine yetişemesek de herkes kendi duyarlılıklarına göre bir duruş seçiyor. Demek ki sizin bu konularda duyarlılıklarınız yok, olabilir tabi ki, kınayamam. Haddim değil.

Kadın konusunda da -konuşmaz tabi ama - babam olsa evimde böyle konuşturmam kimseyi. Neyse ki birçoğumuz tepki göstermekten yana, bu da toplum adına umut verici. Özellikle cinsiyetçi söylemlerin fark edilip dilden arındırılmasının bile kadına yönelik suçları azaltmakta dolaylı yoldan etkili olacağına inanıyorum ben. En yakınım olsa cinsiyetçi ya da şiddeti normalleştiren bir kelime kullansa 'bak farkında olmadan kullanıyoruz bunları' derim hemen dikkat çekerim söyleme. Yakınımda bilerek kullanan olmadığından da bu yeterli gelir. Direkt kastedene rastlayınca da konu sahibi gibi evden sepetlemek gerek ki adam içindeki potansiyel tecavüzcünün farkına varsın ve onu zaptetsin.

Ve inanın insan böyle böyle bir şeyleri değiştiriyor. Kültür denen toplum denen şey biziz, bizden soyut bir olgu söz konusu değil. Toplumsal sorun denen şey de bizim sorunumuz. Biz değişince, çevremiz değişince, dilimiz bile değişince kültür de değişecek. Tecavüzü normalleştiren zihniyet değiştiğinde ancak bu suç ortadan kalkabilir.

Bu kadar toplumsal sorun var ben mi değiştireceğim demek hepsine boyun eğmektir ve hatta bir gün benim de başıma gelebilir normal demektir. Müdahalesizlik bazı durumlarda sosyal teşviktir...

Bu nedenle konu sahibini tekrar tekrar tebrik etmek lazım. Böylelerini sırf misafir diye idare etmediği için. Ben onun içindeki öfkeyi bizzat yaşadım konuyu okurken, toplumdaki her şahit olduğum benzer olayda da yaşıyorum. Bizim uykularımız kaçıyor Özgecanlar için, ağlamaktan belki içimiz kıyılıyor... Bu yüzden de işte biz amenna bir daha görüşmem olur biter, neticede misafirdir, diyemiyoruz.

Son düzenleme:
İyi arkadasim sen uc maymunu oynamaya devam et

ya usagi allasen evine gelen misafirle izlediğin filme bak ya

Birde bu insanları bilmeden eve almışsınız- düşüncelerinden korktum - ya sapık zihniyetliler...

Iyi yapmış evden kovmussunuz...

Film izleyelim dediklerinde cam küremden bakmalıydım haklısın ama bi Dakka benim cam kurem yok ki haliyle tahmin edemedim

film izlemek kaçınılmazsa ,misafiri gözden çıkarmayı bileceksin
şimdi ben senden yanayım ama Allah muhafaza swinger bir çifttiler belki

Birde bu insanları bilmeden eve almışsınız- düşüncelerinden korktum - ya sapık zihniyetliler...

Iyi yapmış evden kovmussunuz...
Arkadaşım konuyu iyice okudun mu sen yoldan geçen yabancıları mı aldık eve biraz mantıklı olun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…