tabi o akılları belden aşağı kurdukları kamptan yukarı çıkarsaDenilecek her şeyi demişsin zaten canım, bırak boşver düşünme.. Onlar düşünsün bakalım, belki akılları başlarına gelir.
ya etrafımda nasıl mahluklar varmış meğer gördük gerçek yüzleriniUsagicim senide eşini de takdir ettim.bravo.!çok güzel paylarını verip kovmussunuz. .
Ne karaktersiz sevimsiz vicdansiz ve ahlaksız insanlarmış. .uzak durun aman..
İnan bana bunlar gibilerden çok var etrafımızda o yüzden bu kadar çok oluyor taciz tecavüz vakaları. Aslında adama demeliymis hani zevk alacaksın demiş ya "sadece kadına değil erkeklerede tecavüz ediliyor.ay şekerim çok zevk aldim"dediğin günleri görürsem şok olmam"gibi. .ya etrafımda nasıl mahluklar varmış meğer gördük gerçek yüzlerini
cidden merak ettim artık ne yapmalıydım ne önerirdiniz
Bu toplumsal bir mesele hanımefendi. Valla az bile yapmışlar. Ne yapsınlar çaylarını mı yudumlasınlar bu laf üzerine...Dedigim gibi ben adamin lafina mudahale etmezdim, rahatsiz oluyorsam gorusmem. Bana boyle ev gezisinde tartisma vs. cok gereksiz geldi.
Bu toplumsal bir mesele hanımefendi. Valla az bile yapmışlar. Ne yapsınlar çaylarını mı yudumlasınlar bu laf üzerine...
Özgecan'ı ve her yıl sayısı yüzleri bulan tecavüz mağdurlarını unutuyorsunuz!
Peki, siz bulaşmayın bu mevzulara, ne diyelim.Her toplumsal olayi karsimdaki ile tartisacak olsam 7/24 insanlarla kavga icerisinde olmam lazim hanimefendi. Pek cok toplumsal olay var, tecavuz, kadin haklari, cevre kirliligi, siyasetteki yozlasma vb. Ve herkesi adam edecek de ben degilim.
İyi arkadasim sen uc maymunu oynamaya devam etHer toplumsal olayi karsimdaki ile tartisacak olsam 7/24 insanlarla kavga icerisinde olmam lazim hanimefendi. Pek cok toplumsal olay var, tecavuz, kadin haklari, cevre kirliligi, siyasetteki yozlasma vb. Ve herkesi adam edecek de ben degilim.
İyi arkadasim sen uc maymunu oynamaya devam et
Film izleyelim dediklerinde cam küremden bakmalıydım haklısın ama bi Dakka benim cam kurem yok ki haliyle tahmin edemedimya usagi allasen evine gelen misafirle izlediğin filme bak ya
Film izleyelim dediklerinde cam küremden bakmalıydım haklısın ama bi Dakka benim cam kurem yok ki haliyle tahmin edemedim
Arkadaşım konuyu iyice okudun mu sen yoldan geçen yabancıları mı aldık eve biraz mantıklı olun yaBirde bu insanları bilmeden eve almışsınız- düşüncelerinden korktum - ya sapık zihniyetliler...
Iyi yapmış evden kovmussunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?