Tecavüz

Çocuk yașlarda cinsel istismara uğrayan biri olarak söylüyorum
Siz beni taciz etti diye bile o adliye kapısına gitseniz sizi kimse 8 bin o bu şu diye geri çevirmez.
Asker eşiyim
Biri bu şekilde o askere bir suçlama yapsa o asker görevden bir süre el çektirilir.
Ben çocuk yaşımda muayne için hastane kapılarında gezdim
On doktora bacak açtım!
20 kisinin icinde ifade verdim
9 yil sonunda adalet yerini buldu.
Kimse sizi geri cevirmez
Celiskili ifadeden vazgecin
Zira iftira atiyorsaniz bunun vebali cok buyuk ve gercek eninde sonunda tecelli eder.
Konulara girip fake fake yazanlardan nefret ediyorum fakat boyle bir konuda surekli farkli anlatim tarzlarina sahip birine de her neyse
Allah buyuk .
Ağlattiniz Çok üzüldüm.

Evet bunun ceza olduğunu bilmiyordum başka bir üyenin hesabından giriyorum. Doğuda olduğum için hep askerler ve polisler var etrafta. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti. Ben kaç kez ayrıldım ama gururana dokundu bu olaydan sonra intikam alır gibi zorla ırzıma geçildi.

Yoncam91 Yoncam91 üyeliği banlı, bazı sorulara cevap vermek için banınızın kalkmasını beklemeliydiniz, 2. üyelik yasaktır çünkü, ayrıca başkasına ait üyeliği kullanmak da yasaktır.

Eski konularına şöyle bir baktım da ruh sağlığın hiç iyi görünmüyor .eğer yıllardır aynı kişiyle beraber değilsen ,hep mi asker sevgilin oldu yada seninle evlenmek isteyen ,senin evlenmek istemediğin ve sana tecavüz eden kişi de mi asker denk geldi ? Konu fakeyse uğraşma sen rahat uyu diye uykusuz nöbet tutan askerimle. .

Çocuk yașlarda cinsel istismara uğrayan biri olarak söylüyorum
Siz beni taciz etti diye bile o adliye kapısına gitseniz sizi kimse 8 bin o bu şu diye geri çevirmez.
Asker eşiyim
Biri bu şekilde o askere bir suçlama yapsa o asker görevden bir süre el çektirilir.
Ben çocuk yaşımda muayne için hastane kapılarında gezdim
On doktora bacak açtım!
20 kisinin icinde ifade verdim
9 yil sonunda adalet yerini buldu.
Kimse sizi geri cevirmez
Celiskili ifadeden vazgecin
Zira iftira atiyorsaniz bunun vebali cok buyuk ve gercek eninde sonunda tecelli eder.
Konulara girip fake fake yazanlardan nefret ediyorum fakat boyle bir konuda surekli farkli anlatim tarzlarina sahip birine de her neyse
Allah buyuk .

Sana bunu yapanlar çok zor can versin .

Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti.
son kez buluşalim dediğinde niye buluştunuz??
bundan 8 yıl önce sevgilimden ayrıldım telefonda ayrıldık. banada son kez buluşalim demişti reddettim.. Allah kurtardi beni çok şükür gitmedim.
son kez buluşalim diyenlere inanma erkekler kadinlardan çok güçlü .. güvenmemeliydi geçmiş olsun:(

şikayet edın yoksa başkasınada yapacak ve siz o dışarda oldugu surece ıyı olmayacaksınızz.. psıkolojık destek alın onuunda Allah belasını versın...

valla bir arkadaş demiş başta herkes isteyerek
birlikte sonunda kendi dedikleri olmayınca
hemen tecavüze uğradım diye çok doğru aynen bence de
öyle yapmayın o zaman arkadaşım yapmayın kimseye güvenmeyin
önce kendinizden emin olun sonra yapın yapıyosanız da.. belki de o erkeklerin
evlilik düşüncesi olmadığını bilerek yapıyosanız nasılsa mecbur bırakırız evleniriz
diye düşünüyorsunuzdur buda erkeğe yapılan bir kandırmadır tecavüzdür herşeyi
isteyerek yaptıktan sonra farklı şeylerle adamın karşısına çıkmak...
inşallah tecavüz değildir yani zorla yapılan....

Back
X