Tedavisi olmayan Hastalığım

Bir de cok sicak cok soguk da iyi degil.
Benim ozellikle duşta ve duştan sonra cok kötū olurdu.
Ilik su en iyisi sicak su iyi gelmiyor.
%100 pamuklu kiyafetler ic giyim ozellikle giyilmesi gerekiyor.
Soguk buhar..
Tepeden tirnaga yenilenmek gerekiyor sanirim.

Kondu

Seboreik dermatit denildi. Ama bendeki en ileri safhasi sanirim.
Stresim cok yuksekti evet. Ama yaz tatilinde gayet rahat olmama ragmen allahin her gunu bu hastalikla uyandim. Bir gun dahi rahat vermedi.
Bildigim kadari ile bu hastaligi stres de tetikliyor ve anlattiginizdan sizdeki sebep agir stres altinda olmak. Ben sizin yerinizde olsam ailemle konusur 1 yil okula ara vermek istedigimi söylerdim ve o 1 yil ailemin yanina dönüp kendime bir hobi edinirdim. Mesela nakis, kavanoz boyama ya da kece isleri gibi inanin insanin tüm zihnini bosaltiyor bunlari yapmak. Bu sürecin sonunda eminim ki daha iyi olursunuz. Kendinize zaman ayirim okul kacmiyor daha yasiniz cok genc bir yil aradan hic bir sey olmaz.
Ayrica mutlaka bir pisikiyatr a görünün bu durum pisikolojik gibi geldi bana.

Stres sağlıksız beslenme ve kimyasallar bu hastalığı tetikliyor oğlum da ve ben de egzama var, stres yaptığım anda kasıntı ve kızartılık başlıyor genelde, acaba sınav stresi mi sizinkini tetikleyen? Hicbir şey dünyanın sonu değil inanın okul dondurulabilir veya sınavlar kötü geçerse okul uzar, maddiyat sıkıntısı varsa özel ders verirsiniz. Coresatin kremi öneriyorum biz pembe olanı kullandık oğlum için ikimizde de egzama var. Aktarlarda bıttım sabunu var kurutmuyor kaşıntı ve kizarikliga birebir doğal olanını bulun ben Erkan Samcı sitesinden alıyorum. Evi silerken çamaşır yumuşatıcısı ve bulaşık parlatıcısı yerine elma sirkesi kullanın. Hazır yiyecekler yerine sağlıklı besinler tüketiyoruz. Şifa oruçlarını muhakkak araştırın. Aidin Salih hanımın Gerçek tıp kitabını okuyun, Allah her hastalığın şifasını vermiştir sakın umutsuz olmayın. Oğlum 2 aylıkken başladı egzaması ve şuan çok şükür iyi, iyileşmez dediklerine bakmayın siz hayatınızda gereken değişiklikleri yapın, özellikle haftanın 2 gününü oruçlu geçirebilirseniz vücut daha çabuk iyileşiyor. Bıttım sabunu hem saç hem vücut için kullanılıyor. Kimyasal şampuan deterjandan uzak durun. Etimatik marka doğal deterjan var parfümsüz öneririm, yerli malı. Kortizonsuz bir krem coresatin fakat sgk karşılamıyordu. Ya Şafi ismiyle dua edin, Allah şifasını versin; bu hastalıkla vücuttaki toksinler cilt yoluyla atılıyor sakın isyan etmeyin sabredin, sorunuz olursa cevaplarım.

Canım seboreik dermatit kirpik dökülmesi ve ciltte yanma yapmaz. Saç ve kaşlarda kaşıntılı kepeklenme yapar sadece. Başka birşey daha vardır muhtemelen seni etkileyen.

Buarada seboreik dermatit bende de var. Çılgınca kaşıntı yaptığı zamanlar haricinde bir zararı olmuyor bana ama kaşıntısı feci ve aynı anda hem kepekli hem yağlı yapıyor saçı. Benim bulduğum en iyi çözüm paso şampuan değiştirmek, 2-3 yıkamada bir şampuan değiştiriyorum ben rutin sevmiyor nedense bu hastalık. Aralarda çok azarsa ketoralle yıkıyorum. Ya da malum saç losyonundan damlatıyorum, sakinleşiyor hemen. Bir de saç diplerini hem ıslak bırakmamak hem çok yakmadan kurutmak gerekiyor.

Çok geçmiş olsun mutlaka üniversite hastanelerine gözükun derim ben herşeyi araştırırlar inşallah geçer canım

Hukuk okuyorum, dondurmasam da devam zorunlulugu yok sadece sinavlara gelerek bitirebilirim
Ama universite hayatimi yasayamamak oyle koyuyor ki

Bu senin hastalığın adı neymiş. Bir de bu üniversite hayatı bu kadar kafaya takılacak yaşamazsanız kahrolucak bir şey degil. Bu kadar aci icinde olup, seni uzen seyin univereite haytini yasayamamak olmasi sence de enteresan degil mi? Neden boyle universite hayatini yasayamazsan ne olur? Modern tıbba inancını yitirme ama alternatif cozumler de ara. Tabi şu kürler ise yaramaz bence. Sen regresyon ya da recall tedavisi galiba onları bir araştır istersen.geçmişte seni huzursuz eden şeyleri istediğini elde ettiğinde böyle garip patlamalar verebilir.

Dermatit egzema da, seboraik ne onu bilmiyorum. Neyse alerji sebepli ise yedikule göğüs hastalıklar hastanesine gidip alerji testi olun. Aşıya başlarsanız geçer. Coresatin di galiba adı. Biri yazamam demiş ama ilaç değil kozmetik sınıfına giren bir krem o da mucizevi tabi içinde ne olduğu tam bilinmiyor. Gizli formülü varmış.

Allah yardımcın olsun illaki vardır bu derdinde çaresi bitkisel şeyler dene doğada ölümden başka herşeye çare var yazıyor Kur'an-ı Kerim 'de

Bence ne dilediğine dikkat et. Kanser olan bir insanla 24 saat aynı evde olsan günden güne erimesini seyretsen, hasta birinin öleceği günün her sabah daha da yaklaştığını bilerek zorla nefes almaya çalışması ne kadar zor biliyor musun? Bilseydin bu dediğini dilemeyi bırak aklından bile geçirmek istemezsin.
Kanser bugünden yarına hop diye öldürmüyor. Mum gibi eritiyor.
Umarım hastalığına bir çözüm bulunur. Bence farklı doktorlara git.

Okulunuzu dondurup ailenizin yanina donun ve arastirin prof isin ehli bir doktor bulun devlet hast olacak bir durum degil bu Allah yardimciniz olsun insallah bence geciktirmeyin ne kadar erken teshis okadar iyi zaman kaybetmeyin derim

Canım seboreik dermatit kirpik dökülmesi ve ciltte yanma yapmaz. Saç ve kaşlarda kaşıntılı kepeklenme yapar sadece. Başka birşey daha vardır muhtemelen seni etkileyen.

Yanlis bilgi vermeyin lutfen.
Sebo yanma yapar. Kas kirpik favori bolgesi kulak arkasi burun kenari koltukalti makat ve kasiktada olur.
Baslangic yeri sacsa tedavi edilmedikce azar yayilir killarda dokulmwye sebep olur

Farklı doktorlara gitmekten vazgeçmeyin derim ben. 50 doktora gidersiniz 50. doktor sizi iyileştirir.İyi ki 50 tanesine gitmişim dersiniz. Vazgeçmeyin. Elbet bir çözümü bulunur. Umudunuzu yitirmeyin.

Öncelikle Allah korusun daha beterinden. Böyle düşünmeyin. Elbet bulunur bir yolu bu kadar kötüsü olmasa da benzer bir sürü rahatsızlık oluyor insanlarda çaresi bulunur elbet. Bence siz böyle kötü düşündükçe de daha kötü olur. Sizi güzel yapan şey saçlarınız kirpikleriniz değil bunu unutmayın. Mutlu olun bol bol dua edin ve başka doktorlara gitmekten çare aramaktan vazgeçmeyin. Elbet bir çaresi vardır ama ruh halinizi iyileştirin önce sonra hepsi düzelir inşallah.

Kardesim bir kac doktora gitmekte fatda var.birde tedavisi yok diyorlarsa alternatif tibba yonelmelisin madem modern tib caresini bulamiyor.ben kendim hacamatida sulugude uyguluyorum cokta faydasini sifasini gordum. dua etmeyi birakma.ayrica senin durumun aklima seyi gerirdi bazi gidalara allerjin olabilir. Kan grublarina gore beslenme var.bi arastir derim.

Kolsuz agop vefat etti . Çok iyi bir hekimdi kendisi. Ama Agop'un öğrencilerinden birine gidilebilir. Sanirim tüm formülleri varmis ogrencilerinde

Seboreik dermatit esimde de farkli bir sekli var. Asla gecmiyor ancak yagsiz beslendiginde ve stressiz oldugunda azaliyor. Zaman zaman yayiliyor zaman zaman azaliyor. 5 yildir neler denemedik bilmiyorum ancak kalici ve tam cozum olmadi, hafifletenler oldu sadece.
Simdi de hindistan cevizi yagi deniyoruz biraz faydasi oldu gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…