- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
Evet ceza almaz. Belki ifadesini alırlar sorguya çağırırlar
Ortada darp,kasten yaralama vs varsa mahkemeye çıkarlar diye biliyorum orda da ceza alır tabiki
kasten yaralama yok sadece tehdit var benden uzak olsun tek derdim o. bende ceza alabilirmişim kamu davasına düşerse. bu nasıl bir düzen anlamadım ben. elim kolum bağlandı hiç yoktan mahkemelik olmak istemiyorumdikkat ! edinde siz ceza almayında başka türlü pek bir umudum yok benimde
birde kadınlara inanılmaz haklar verilmiş diyende var
Kamu davası yani amme davasina dönüşürse para cezasi alırsınız belki evet malesef boyle olabiliyor. Aile ici olaylarda da oluyor kari koca bi sinirle sikayette bulunuyor sonra barışıyor vs kamu davasina dönüşüyor tehditi ispatlamaniz lazim. Ses kaydini bazen dinlemek istemiyorlar ama sizinki sanirim mesaj dikasten yaralama yok sadece tehdit var benden uzak olsun tek derdim o. bende ceza alabilirmişim kamu davasına düşerse. bu nasıl bir düzen anlamadım ben. elim kolum bağlandı hiç yoktan mahkemelik olmak istemiyorum
hem ses kaydı hemde mesaj var ama asıl ölüm tehditleri ses kaydında belki dinlemek istememiş olabilirler. para cezası yine kabul ederim de başka ceza almam umarım. ben şikayetimi geri almak istiyorum kafam rahat olsun diye. nasıl bir yol izlemem lazım?Kamu davası yani amme davasina dönüşürse para cezasi alırsınız belki evet malesef boyle olabiliyor. Aile ici olaylarda da oluyor kari koca bi sinirle sikayette bulunuyor sonra barışıyor vs kamu davasina dönüşüyor tehditi ispatlamaniz lazim. Ses kaydini bazen dinlemek istemiyorlar ama sizinki sanirim mesaj di
Sikayetinizi geri alamazsınızhem ses kaydı hemde mesaj var ama asıl ölüm tehditleri ses kaydında belki dinlemek istememiş olabilirler. para cezası yine kabul ederim de başka ceza almam umarım. ben şikayetimi geri almak istiyorum kafam rahat olsun diye. nasıl bir yol izlemem lazım?
e develette bir dosya gözükmüyor benim de kafam karıştı. dosyanın ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim?Sikayetinizi geri alamazsınız
2.kez ifade verirsiniz.dosya zaten mahkemeye girmistir cunku sikayetci olmussunuz 2. Ifadeniz dosyaya eklenir. 2..ifadede vazgectim sahisla uzlastim kendi hur irademle sikayetimden vazgecmek istiyorum vs dersiniz 2 3 kelime ama bir ise yaramaz. Kamu davasina donusup dönüşememesi de savcinin vercegi bir karar. Belki acmaz dava yani. E devletten takip edin.
Ne zaman sikayetci olmustun?e develette bir dosya gözükmüyor benim de kafam karıştı. dosyanın ne durumda olduğunu nasıl öğrenebilirim?
aralık sonundaNe zaman sikayetci olmustun?
3 ay boyunca takip etmen lazim 3 ay icerisinde açılıyormuş tam.emin olmamamla beraber mart a kadar bak bakalim . Ah ah bu isler o kadar karışık ki şakası yok. Ünlüleri görüyorsun birbirlerinden şikayetçiler hep yok uzaklastirma karari bilmemne eni sonu 5 bin tl 10 bin tl yaniaralık sonunda
anladım çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.3 ay boyunca takip etmen lazim 3 ay icerisinde açılıyormuş tam.emin olmamamla beraber mart a kadar bak bakalim . Ah ah bu isler o kadar karışık ki şakası yok. Ünlüleri görüyorsun birbirlerinden şikayetçiler hep yok uzaklastirma karari bilmemne eni sonu 5 bin tl 10 bin tl yani
Rica ederimanladım çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Sikayetten vazgecme diye bir sey yok malesef. Çünkü direkt tehdit düşünülüyor,artik bazi seyler değişti . Ornek veriyorum. Bu kisi neden vazgeciyor tehdit mi ediliyor korkutuluyor mu falanSavcılığa veya karakola bununla ilgili suç duyurusunda bulunduğunuzda yaşadığınız yerin nüfus yoğunluğuyla alakalı belki 1 sene veya daha fazla sürede anca sıra geliyor.İlk başta ara buluculara yönlendiriliyorsunuz.Şayet şikayetinizden vazgeçmezseniz dava açılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?