tehdit edildiği için şikayetçi olmak ve karşı tarafın ceza alması

ben bir şey yapmadım kamu davasına düşerse ceza alırsın dediler ben de korktum danıştım burada
Valla daha önceki konunuzda da yazdım ,hiç korkmayın sürüm sürüm süründürün ,hiçbirşey yapamaz .benim de basımda vardı ,koruma kararıma rağmen 2 kere bana ulaşmaya çalıştı ,sonuç nezarethanede yattı ,hapis cezası oldu 3 gün 5 gün . Ve sonrasında da korktu ve hiçbirşey yapamadı .siz böyle yaparsanız hiç peşimizden ayrılmaz .ayrıca bende öyle kamu vs davası olmadı ,he bir de ettiği tehditler için maddi tazminat da kazandım .catır catır maaşından kesildi ve bana ödendi .

hayır ya ceza almaz diye bir şey yok. öncelikle tehdit suçu kamu davası değildir. şikayete tabi bir suçtur, taraflar arasında uzlaşma olursa dava düşer, yok olmazsa sanığın sabıkası da yoksa hükmün acıklanmasının geri bırakılması cezasını alır en fazla o da 5 yıl içinde bir suça karışmaması şartıyla mahkemenin cezayı ertelemesi demektir. sonuçta bir ceza var yani.

bu unluler 1 saatde uzaklastırma kararı koruma tedbır kararı aldırabılıyorlar
ıkı gobek atıp sarkı mı soylemek lazım bazı seylerden kolay yararlanabılmek ıcın anlamıyorum kı
sıkayet ettıgınız ıcın sızı tebrık ederım boyle guclu korkmayan kadınları gorunce mutlu oluyorum ben
sonuna kadar ugrasın valla oyle havladıgıyla kalsın huzuru kacsın tehtıt etmenın sonuclarına katlansın

gecmıs olsun

gerı cekersenız baaak sıkayet ettın de ne oldu gordun mu sımdı yakarım cıranı deyıp asıl ozaman guc bulur kendınde
onun gozu korksun da gor nasıl uzak duruyor
korkmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…