- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
- 53
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
-
hayır yok ama o aldırdım sanıyor. ben şikayetçi olunca onu hemen ifadeye çağırmışlar ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. dava açılırsa ben kesin kazanırım elimde bol bol delil var onun da denetimli serbestliği var. ama ben olaylar büyüsün istemiyorum. o kendi yoluna gitsin ben kendi yoluma gideyim. çamur gibi adam çünkü yatıp çıksa hayatımı kararttın diye bana bela olabilir. o yüzden geri çekmeyi düşünüyorum.Cok kafana takma bence. Hakimler insan sarrafi olur. Mahkemeye cikadabilirsin çıkmayadabilirsin.
Kisinin uzaklastirma kararı var mi? Sikayetci olduğun kişinin ?
Denetimlisi varsa onun açısından kolay olmaz. Para cezasıyla yırtacağını sanmıyorumhayır yok ama o aldırdım sanıyor. ben şikayetçi olunca onu hemen ifadeye çağırmışlar ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. dava açılırsa ben kesin kazanırım elimde bol bol delil var onun da denetimli serbestliği var. ama ben olaylar büyüsün istemiyorum. o kendi yoluna gitsin ben kendi yoluma gideyim. çamur gibi adam çünkü yatıp çıksa hayatımı kararttın diye bana bela olabilir. o yüzden geri çekmeyi düşünüyorum.
dosyam nerde onu bile bilmiyorum ki belki savcıya daha gitmedi bileMerhaba yeni yasayla kadına yönelik tacizde/şiddette sorgusuz sualsiz gözaltına alıyorlar. Ama sözlü tacizde ve tehditte bu ne kadar işler bilmiyorum. Direkt savcıyla görüşebilirsiniz işiniz hızlanır
hayır yok ama o aldırdım sanıyor. ben şikayetçi olunca onu hemen ifadeye çağırmışlar ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. dava açılırsa ben kesin kazanırım elimde bol bol delil var onun da denetimli serbestliği var. ama ben olaylar büyüsün istemiyorum. o kendi yoluna gitsin ben kendi yoluma gideyim. çamur gibi adam çünkü yatıp çıksa hayatımı kararttın diye bana bela olabilir. o yüzden geri çekmeyi düşünüyorum.
bana zarar vermesin de ne yaparsa yapsın. ceza alsın istemem ama mecbur bıraktı beni şikayet etmeye napayım. şimdi de sen de ceza alırsın gibi duyumlar aldım ne yapacağımı bilemiyorumDenetimlisi varsa onun açısından kolay olmaz. Para cezasıyla yırtacağını sanmıyorum
evet denetimlisi benden bağımsız eski bir konuyla ilgili. hakim zaten anlayacak kim yalan söylüyor ona şüphem yok ama psikolojim bozuldu benim artık. buraya yazmadığım başka gelişmeler de oldu daha sonra bu kişiyle ilgili.Ya ne yapacak muhtemelen o da 2 3 cümleyle kendini savunmustur
Ya da,
Oda bana mesajlar cekti yolda gördü soyle yapti bilmemne iftira atmıştır ( o kadar kotu biriyse)
Dedigim gibi hakim kimin ne oldugunu bilir yani kim yalan soyluyor kim neci iciniz rahat olsun tedirgin olmayin mahkemede onun gercek yuzu ortaya cikar . Tehdit sucundan hapise giren bir insan gormedim
Tehditin devami gelirse( Allah korusun) fille dönüşürse yani,o zaman suc tamamlanmis olur
Evet tehditte bir suctur hakarette bir suctur.
Denetimli serbestlik ne diye onceden baska dosyasi mi varmis?
Benim eski nisanlimda en son hapisteydi baya da yatti
Onun yoklugunda da evlendim
Ayni sehirdeyiz ufak sehir
Beni hala unutamamisti ama artik unutmustur
Sizin eski konulari biliyorum bu kisi eski nisanlinizdi sogutmaya calisiyordunuz nickinizi domestos diye okuyorum hep nedense :)
evet denetimlisi benden bağımsız eski bir konuyla ilgili. hakim zaten anlayacak kim yalan söylüyor ona şüphem yok ama psikolojim bozuldu benim artık. buraya yazmadığım başka gelişmeler de oldu daha sonra bu kişiyle ilgili.
benim yüzümden hapse girse ben salak olduğum için yine vicdan yaparım. sizin kurtulmanıza çok sevindim darısı başıma. bir daha adını bile duymak istemediğim için kapansın bu dosya istiyorum.
sizce benim bu durumda ne yapmam daha doğru olur? nasıl olsa kamu davası diyip kenarıya mı çekileyim yoksa şikayetimi geri alıyorum diye ifade mi vereyim?
ele güne ben şikayetimi çektim ama bakın kamu davası oldu benimle alakası yok demek için soruyorum. karşı taraf başımı ağrıtacak belli çünküCanım sana söyledim . Sikayetini geri alamazsin. Sen gidip emniyete sikayetci oldugunda o zaten senin dosyana isleniyor ve 3 4 gun icerisinde o dosya mahkemeye gidiyor. Gec bile kaldın bence aralik sonunda vermissin 15 gun olcak nerdeyse dosya gitmistir. Ancak dosya daha savcıya ulasmamis olabilir
Savci açacak bakacak ona gore dava açacak kamu davası
Ya da acmayacak
Icini rahatlatmak istiyorsan git ayni emniyete kendini tanıt kimliginle ifade vercem de bidaha ver polislere de durumdan bahset yani onlarda yol gosterirler istersen 2. Ifadeni de yollasinlar canim benim
büyüklerim bilmez ki bu işi. ailede memur bile yok bizim. neyse artık ben bekliyim 3 ay olmadı o zaman peşinde koşarım dosyanınCanim belki şöyle birşey de olabilir sen gidip ifadeni geri cekersen devletin kurumunu memurunu oyalamaktan zamanini almaktan kaynakli kamu davasi olabilir hani valla sen bilirsin aile buyuklerine de danış bi
nasıl geri çekti ablanız şikayetini? ve kamu davası açılınca tüm ilişikliği bitti mi bir daha takip etmesine gerek kalmadı yani dimi?Sevgilisi ablama senin kafanı koparırım falan diye tehditte bulunmuş ablam şikayetçi olmuştu. Mahkeme süresi o ladar uzun geldi ki sonra şikayetini geri çekti. Kamu davası açıldı çocuğa ama sonra ne oldu bilmiyorum.
Mahkemede bizzat dava görülürken. İlk önce ifade gibi bir şey için hakim karşısına çıkacaksınız. Hakim sizleri dinleyecek. En sonda da soruyordu hakim davacı mısın falan diye yanlış hatırlamıyorsam. Davacı değilim, şikayetimi geri çekiyorum demişti. Ben en son kendim 5 sene önce çıkmıştım mahkemede ifadenin sonunda şikayetçi değilim demiştim. Hakim olayı tekrar anlattırıyordu galiba. Verdiğin şikayet dilekçesindeki ifadenden sorular soruyor. Tutarlılık var mı yok mu bakıyor. Sonra kamuya düşmedi benim davam. Ablamda ise kamu davasına düştü.nasıl geri çekti ablanız şikayetini? ve kamu davası açılınca tüm ilişikliği bitti mi bir daha takip etmesine gerek kalmadı yani dimi?
anladım teşekkür ederim. en kötü çıkıcaz davaya napalım.Mahkemede bizzat dava görülürken. İlk önce ifade gibi bir şey için hakim karşısına çıkacaksınız. Hakim sizleri dinleyecek. En sonda da soruyordu hakim davacı mısın falan diye yanlış hatırlamıyorsam. Davacı değilim, şikayetimi geri çekiyorum demişti. Ben en son kendim 5 sene önce çıkmıştım mahkemede ifadenin sonunda şikayetçi değilim demiştim. Hakim olayı tekrar anlattırıyordu galiba. Verdiğin şikayet dilekçesindeki ifadenden sorular soruyor. Tutarlılık var mı yok mu bakıyor. Sonra kamuya düşmedi benim davam. Ablamda ise kamu davasına düştü.
Ay cevap yazmamışım o kısma. Evet ilişiği tamamen kesildi. Bu arada onun da erkek arkadaşının başka bir suçtan denetimli serbestliği vardı. Sonra hapse girdi tekrar ama bu dava yüzünden mi hatırlayamıyorum.nasıl geri çekti ablanız şikayetini? ve kamu davası açılınca tüm ilişikliği bitti mi bir daha takip etmesine gerek kalmadı yani dimi?
Siz n’aptınız ki ceza alacakbana zarar vermesin de ne yaparsa yapsın. ceza alsın istemem ama mecbur bıraktı beni şikayet etmeye napayım. şimdi de sen de ceza alırsın gibi duyumlar aldım ne yapacağımı bilemiyorum
ben bir şey yapmadım kamu davasına düşerse ceza alırsın dediler ben de korktum danıştım buradaSiz n’aptınız ki ceza alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?