Tehditle bir şeyler yapmak zorunda kaldım

sakuraxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
25
3
1
27
Şimdi bu kişi eski sevgilimdi ve yolda karşılaştık. Nereye gidiyorsun dedi eve gidiyorum dedim. Benimle gel dedi gelmezsen haberimi duyarsın dedi evimizin çatısından atlarım dedi. Sonra inanmadım, güldüm. Birden sinirlendi ve kendine küfürler etti. Eğer yapmazsam şöyledir, böyleyim dedi. Kafasına çantasından çıkardığı kavanozla vurmaya başladı. Tamam yapma, geleceğim dedim. Sahilde kuytuya gittik balık tutacaktı o. Oturuyorduk birden bire organını açtı. Eve gitmem gerek dedim. Arkamdan bağırdı kendimi öldürücem dedi kafasını kayalara vurdu, kavanozdan çıkardığı makası kendine saplamaya çalıştı. Tamam, yapma dedim sakinleştirmeye çalıştım. Sonra dedi ki denize atlasan ya da düşsen yüzebilir misin dedi. Beni atacağını ima etmeye çalıştı galiba. Ben de çok iyi yüzme biliyorum dedim. Organına dokunmamı istedi. Ben de dokundum, o da bana dokundu. Bu kişi daha önce zaten beni kestirme diye kuytuya götürüp, organını açmıştı. O zaman kaçmıştım, kurtulmuştum. Bu sefer tehditler olunca dokunmak zorunda kaldım, beni öptü. Kendimi çok kötü hissediyorum, polise gitsem polis yapmasaydın der. Sizce ne yapmalıyım? Aileme dokunma detayını anlatmadım ama gitmeseydin kendini öldürseydi dedi.

manyak misiniz elinde bicak olan kavanozu kafasında kirmaya calisan ve daha once taciz eden adamın peşinden gidiyorsunuz. geberiyorsa gebersin bir pislik eksilir
az daha canınızdan olacakmissiniz ucuz kurtulmuşsunuz
O an o şokla ne yapacağımı bilemedim.

Kavanoz çok uç fantazi oldu yaf hayır güzel de değil
Velev ki anlattıkların gerçek, arabaya niye bindin
O anda çığlık atsan kaçar giderdi.
Küçük de değilsin kocaman kadınsın aklın mı yok.
Şikayet etmem diyorsun aileme anlatmam diyorsun ne gibi bir çare arıyorsun merak ettim.
Ben demiyor muyum kuytularda kıstırırlar sizi diye.
Kavanozdan çıkan makas way beaa

Destek almayı düşünüyorum bu konu hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…