Ee bidaha nie gittiniz geberseydi şerefsizBu kişi daha önce zaten beni kestirme diye kuytuya götürüp, organını açmıştı. O zaman kaçmıştım
Ağladı o an, böyle bir şey yapınca da korktumEe bidaha nie gittiniz geberseydi şerefsiz
O an o şokla ne yapacağımı bilemedim.manyak misiniz elinde bicak olan kavanozu kafasında kirmaya calisan ve daha once taciz eden adamın peşinden gidiyorsunuz. geberiyorsa gebersin bir pislik eksilir
az daha canınızdan olacakmissiniz ucuz kurtulmuşsunuz
Maalesef gerçekFake konu bence ve aşırı saçma
Sizi öldürebilirdi önceliğiniz kendınız olmalı hergun binlerce haber görüyoruz şikayetçi olun ayrıca kendısındenAğladı o an, böyle bir şey yapınca da korktum
Sizi öldürebilirdi önceliğiniz kendınız olmalı hergun binlerce haber görüyoruz şikayetçi olun ayrıca kendısınden
organını ellemeyen kızları korkutmak için galibaBi erkek içinde bıçak olan kavanozu neden çantasında taşır ki?
Balık tutacaktı diye zaten belirtmişim. İnanmazsan inanma sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.Kavanoz ve kavanozdan çıkan bıçak detayı çok yaratıcı ama, tebrik ederim.
Balık tutmak içinBi erkek içinde bıçak olan kavanozu neden çantasında taşır ki?
O an düşünemedim ya. Yaşadığım şoku bir bilseniz27 yaş için biraz saçma değil mi sence de? Yani kendine vurup ağlıyorsa, bu bana ne yapar diye arkana bakmadan kacman gerekmiyor mu? Her neyse
Ablam bana bir şey kanıtlama zaten boşver sen iki de bir kuytu köşelerde organını açıp eline vermek isteyen adamın peşine takılıp gitme yeter.Balık tutacaktı diye zaten belirtmişim. İnanmazsan inanma sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.
Destek almayı düşünüyorum bu konu hakkında.Kavanoz çok uç fantazi oldu yaf hayır güzel de değil
Velev ki anlattıkların gerçek, arabaya niye bindin
O anda çığlık atsan kaçar giderdi.
Küçük de değilsin kocaman kadınsın aklın mı yok.
Şikayet etmem diyorsun aileme anlatmam diyorsun ne gibi bir çare arıyorsun merak ettim.
Ben demiyor muyum kuytularda kıstırırlar sizi diye.
Kavanozdan çıkan makas way beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?