Etmeyeceğim artık. Dışarı bile çıkmayı düşünmüyorum. Anneme anlattım, fakat dokunduğumu falan anlatmadım. Babama söyler bu yüzdenBak kızım annene anlatsan annenin de sana vereceği ilk cevap neden gittin olurdu.
Mantıklı düşünemedin de daha önce de yapmış bunu. Daha devam edersen beterin de yapacak. Annene anlatmalısın.
O an düşünemedim ya. Yaşadığım şoku bir bilseniz
Cesaretimi topladım, anneme anlatacağım.Şok saniyelik bir şeydir. Bazen dumur oluruz anlık yanlış tepki veririz. Seninki en az bir saate yayılan bir süreç. Yeterince düşünme payın varmış. Git şikayetçi ol.
Çantasından bıçak çıkarıp beni tehdit etti kuytu yerde taciz etti diye uzaklaştırma aldır.
27 yaşındasın böyle şeyleri ailenle paylaşmadan da halledebilirsin. Bilgileri olsa daha iyi elbette ama ailenle paylaşmadan da polise gidebilirsin. Ailenin ne yapacağını bilmiyoruz şu anCesaretimi topladım, anneme anlatacağım.
Anneme anlattım, sen ....sun dedi27 yaşındasın böyle şeyleri ailenle paylaşmadan da halledebilirsin. Bilgileri olsa daha iyi elbette ama ailenle paylaşmadan da polise gidebilirsin. Ailenin ne yapacağını bilmiyoruz şu an
Anneme anlattım, sen ....sun dedi
Şimdi anlattım işte, uyanıktı o da. Hâlâ k... o... falan diyor. Susmuyor.5 dk içinde mi yaşandı bu dkdkdksks
Polis neden yapmasaydın desin? Şu hikayeyi de adam gibi yazın baydınız be.Şimdi bu kişi eski sevgilimdi ve yolda karşılaştık. Nereye gidiyorsun dedi eve gidiyorum dedim. Benimle gel dedi gelmezsen haberimi duyarsın dedi evimizin çatısından atlarım dedi. Sonra inanmadım, güldüm. Birden sinirlendi ve kendine küfürler etti. Eğer yapmazsam şöyledir, böyleyim dedi. Kafasına çantasından çıkardığı kavanozla vurmaya başladı. Tamam yapma, geleceğim dedim. Sahilde kuytuya gittik balık tutacaktı o. Oturuyorduk birden bire organını açtı. Eve gitmem gerek dedim. Arkamdan bağırdı kendimi öldürücem dedi kafasını kayalara vurdu, kavanozdan çıkardığı makası kendine saplamaya çalıştı. Tamam, yapma dedim sakinleştirmeye çalıştım. Sonra dedi ki denize atlasan ya da düşsen yüzebilir misin dedi. Beni atacağını ima etmeye çalıştı galiba. Ben de çok iyi yüzme biliyorum dedim. Organına dokunmamı istedi. Ben de dokundum, o da bana dokundu. Bu kişi daha önce zaten beni kestirme diye kuytuya götürüp, organını açmıştı. O zaman kaçmıştım, kurtulmuştum. Bu sefer tehditler olunca dokunmak zorunda kaldım, beni öptü. Kendimi çok kötü hissediyorum, polise gitsem polis yapmasaydın der. Sizce ne yapmalıyım? Aileme dokunma detayını anlatmadım ama gitmeseydin kendini öldürseydi dedi.
Şuna inanan şirinlere de inansın artık.Anneme anlattım, sen ....sun dedi
Kimsin dedi bilerek. İsmimi söyledim. Oralar gözüküyor atmasam daha iyi sankiO kişiyle olan mesajlarınızı buraya atar mısınız? Merak ettim
Şimdi anlattım işte, uyanıktı o da. Hâlâ k... o... falan diyor. Susmuyor.
Sevgilim de terk etti bu olayı anlattığım için. Ben böyle bir şeyi kaldıramam dediAnnen şuan bu soylediklerini sayarken sen girmiş buraya mi yazıyorsun? Gerçek olmamasını diliyorum.
Nişanlanacaktık bizSevgilim de terk etti bu olayı anlattığım için. Ben böyle bir şeyi kaldıramam dedi
Şimdi anlattım işte, uyanıktı o da. Hâlâ k... o... falan diyor. Susmuyor.
Annen şuan bu soylediklerini sayarken sen girmiş buraya mi yazıyorsun? Gerçek olmamasını diliyorum.
Sevgilim de terk etti bu olayı anlattığım için. Ben böyle bir şeyi kaldıramam dedi
Ben de inanamadim,yani anne kenarda ağzına geleni sayıyor kızımız dur sıcağı sıcağına kk ne yazayım diyor.Ay yok uyduruyor
Çantasında kavanozun ne işi var onu düşündüm benŞimdi bu kişi eski sevgilimdi ve yolda karşılaştık. Nereye gidiyorsun dedi eve gidiyorum dedim. Benimle gel dedi gelmezsen haberimi duyarsın dedi evimizin çatısından atlarım dedi. Sonra inanmadım, güldüm. Birden sinirlendi ve kendine küfürler etti. Eğer yapmazsam şöyledir, böyleyim dedi. Kafasına çantasından çıkardığı kavanozla vurmaya başladı. Tamam yapma, geleceğim dedim. Sahilde kuytuya gittik balık tutacaktı o. Oturuyorduk birden bire organını açtı. Eve gitmem gerek dedim. Arkamdan bağırdı kendimi öldürücem dedi kafasını kayalara vurdu, kavanozdan çıkardığı makası kendine saplamaya çalıştı. Tamam, yapma dedim sakinleştirmeye çalıştım. Sonra dedi ki denize atlasan ya da düşsen yüzebilir misin dedi. Beni atacağını ima etmeye çalıştı galiba. Ben de çok iyi yüzme biliyorum dedim. Organına dokunmamı istedi. Ben de dokundum, o da bana dokundu. Bu kişi daha önce zaten beni kestirme diye kuytuya götürüp, organını açmıştı. O zaman kaçmıştım, kurtulmuştum. Bu sefer tehditler olunca dokunmak zorunda kaldım, beni öptü. Kendimi çok kötü hissediyorum, polise gitsem polis yapmasaydın der. Sizce ne yapmalıyım? Aileme dokunma detayını anlatmadım ama gitmeseydin kendini öldürseydi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?