Tek başıma ev alabilir miyim günün birinde?

benim de evime 20 bin üstü giriyor ama kirada veriyorum.anca yetiyor birikim çok az bazı ayda hiç yok.ne araba değiştirmek mümkün ne de ev almak bu dönemde.ne biriktirirsen o kar .
Aslında Türkiye şartlarında güzel para ceycey
Ben 8bin aliyorum keseler ayrı buyukbas 15 senedir param yok der
Tek başıma evi arabayı aldım. Değiştirmek istiyorum ama en ucuzu 1.5 milyon 3 evim olmalı ki satıp 1 ev alayim

ev alırsak kredisi 17 binden fazla ödenecek ayda.o yüzden 20 bin de iyi para değil maalesef artık.küçük şehirlerde iyi para ancak.ya da evimiz olacak satıp ekleme yapacağız.sıfırdan mümkün değil büyük şehirde oturulabilecek semtlerde

Dogru diyosun
Ben çok küçük bir ildeyim
Sosyallik 0 . En fazla arkadaşlarla yemege kahveye falan cikiyoruz. Farkettiysen arkadaslarlabuyukbas para gitcek diye dışarı çıkmaz cunkuBu yıl avm açıldı yarim yamalak 10 dükkan var icinde gezersen. Parayı yicek yer yok bizde elektrik dogalgaz market derken sosyallik icin para kalmıyor zaten
Gecen bi konser vardi Tuğçe Kandemirin 650tl dediler gitmedik dedim ben size bedava konser veririm

biz haftada 200 sadece avmd e yemeğe veriyoruz bazen ara günlerde de gidiyoruz.ayda 1300 en az o.benzin 2000 üstü 2 arabaya.kirayı hiç söylemeyeyimm.hadi gel köyümüze geri dönelimm fadimeninn düğününde halay çekelimmm diyordu ferdi tayfur.haklıymış adam

Bizde haftada bir disardan yerizde
Isim ve cocuklarin okulu evin karşısında olunca arabaya çok gitmese de yinede carsi pazar derken aylık 500gidiyor benzine Kendi arabamin.
Ne kadar geliyorsa kadar gidiyor gerçekten

50 bin peşinatla ev alınan dönem bitti. Artık imkansız. Büyükşehirlerde milyondan aşağı ev yok. Parayı ister altına ister dövize yatır hiçbiri ev fiyatları kadar katlanmadı. O yüzden yetişemiyoruz. Zamanında ev almış olan öpüp başına koysun bence. Ah ahh okuduğum yıllara acıyorum.

1 yıl öncesine kadar evet alırdın...biraz daha biriktirip üstüne kredi çekip 1+1 alırdın...Ama şu an çok zor, yine alırsın ama kötü bi ev alırsın

2+1 site icinde istanbulda 600 e 2500 civari kira getirili ev dusunursenbyerini solerim.2500 kafadan kredinin bi kismini oder.fiyatlari artacak cunku cok yakininda bir proje yapiliyor.ucar ilerde fiyati
Arkadaslar yanlis anlasilmasin yatirim tabsiyesi degil ben yeri mahalleyi bilmiyorum.istanbulda da degilim zaten.ben kendime ev ararken gordum cok ev arayan var diye yazdim belki mahalle kotu bilemiyorum

keşke alsak da satamasakkk
Ya öyle deme ceycey... Ev delisi değilim normalde, bisürü evim olsun kiraya vereyim kafası çok uzak bana,tek istediğim bu evi kredisi bitince satıp 10 yıl önce planladigim gibi uygun bir muhitten küçük mucuk bı ev alıp ölene kadar orda oturmaktişimdi elimi kolumu bağlıyor bu ev, satsam açıkta kalıyorum, satmasam olmuyor. Kira opsiyonu için de çok geç kaldık . Keşke almasaydim dedim bugün artık. Nefret ettim evimdenEmlak bazında yatırım yapmaktan bu kadar korkup, yine emlaktan bu kadar zarar etmeyi başaran tek kişi olabilirim

benim de annemin evi var 8 yıldır kimse oturmuyor kirada da değil.satmaya çalışınca öldüm parası veriyorlar.paraya hiç bir şey etmeyecek.kiraya versem içini mahvedecekler.valla öyle duruyor kararsızımmm

benim de annemin evi var 8 yıldır kimse oturmuyor kirada da değil.satmaya çalışınca öldüm parası veriyorlar.paraya hiç bir şey etmeyecek.kiraya versem içini mahvedecekler.valla öyle duruyor kararsızımmm
Oturmayacagin evi almak , parayı hiç etmenin en kolay yolu bu ülkede maalesef. Sıkıntı; oturmayacagimiz evi almadan oturacagimiz evi alamadığımız bir dönemden, hızla hiç ev alamadığımız bir döneme geçmemiz ne dedim ben?

pu ha ha ben anladım seni.şimcikk beğendiğimiz oturmak istediğimiz evi almaya gücümüz yetmiyor.kendi evimizden memnun değiliz ki bizimki memlekette zaten işe yaramıyor.para biriktirsek sineğin yağını çıkarsak altın da stoklasak yetmiyor ev fiyatlarına yetişmeye.en iyisi unutmak bu ev işini

Allah vere de karnımızı doyurmak için kötü mötü evlerimizi satmak zorunda kalacağımız günler hemen gelmese diye dua ediyorum artık, gidişat öyle kötü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…