Tek başıma ev alabilir miyim günün birinde?

Ekli olmayan eski sevgiliden emlak gibi duran varlik islerine ne cabuk gectin serenay :)
Maasin 7.5'se rahat alirsin.Basit bir matematikle hesap edebilirdin zaten.
Bi derdimiz yok ki bin tane var bulmuşken sizi sorayım dedim, kaç sene de mesela

Benim birikimim vardı yani ailemden de destek aldım üzerine kredi çektim fakat bunu 3 yıl önce yaptım şu an rahat rahat ayda 2bin ödüyorum beni hiç zora sokmuyor 2 yılı kaldı sanırım. Şu şartlarda zor görünüyor ama girmenizi tavsiye etmem kredi faizi çok yüksek

Tabii canım. Bu şartlarda ev parası biriktirmek hayal. Birkaç yıl para biriktiriyor, peşinat yapılır krediyle ev alınabilir. Şöyle küçük bir ev tabii.
7 sene para biriktirdik yine yetmedi de ailelerden destek alip pesinati tamamladik. cok zor. hele istanbul’da ev almak asiri zor.

ben de bunu dusunuyordum tam. pesinat biriktirilebilir ama ev almak imkansiz pesinat olmadan.
Aslinda ciddi olarak durum su..
Misal İstanbul gibi buyuk olcekli kentlerde alamaz.Yani islem hacminin yuksek talebin surekli ust duzeyde oldugu yerlerde saticilar genelde musteri yoksunlugu cekmez
Nispeten kucuk olan,Tunceli gibi bir yerleskelerde dusunuyorsa 4 yilda alir 7.5 maasla..

Nasıl peki aynen küçük bi ildeyim

7 sene para biriktirdik yine yetmedi de ailelerden destek alip pesinati tamamladik. cok zor. hele istanbul’da ev almak asiri zor.
Biz de epey uğraştık ev almak için. Şükür bir şekilde hallettik. Evler çok pahalandi vallahi Allah isteyenlere kolaylık nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…