Tek başıma ev alabilir miyim günün birinde?

5000 i rahat ödeyip diğer masraflar nasıl çıkacak çok merak ettim
Ailesiyle yaşıyor.2500 de yeter..Zaten her yıl zam olacak..ayrıca kiraya verse kredinin bir kısmını da karşılar.. Yani 2500 den fazla para elinde kalıyor olacak

Aynen ceycey... İki sene önce acaba diyip almadigim 700 lük ev bu sene 2m. Gerçi benim ev de 2 sene önce 300 ediyordu. Bu yıl 750- 1000 arası gidiyor. Ama ne fayda
valla ne biriktirmekle ne de yatırım yapmakla alınamaz .ben evimin yapılmasını bekleyeceğim.hala arsa halinde duruyor.yeni bir tane daha almak imkansızın imkansızı

valla ne biriktirmekle ne de yatırım yapmakla alınamaz .ben evimin yapılmasını bekleyeceğim.hala arsa halinde duruyor.yeni bir tane daha almak imkansızın imkansızı
Maalesef öyle. Fiyatları gördükçe bırak evi değiştirmeyi, halihazırda tepemde bir çatı var diye şukredecek hale geldim. Biriktirdiklerim de işe yaramıyor artık, ara gittikçe açılıyor. Allah ev sahibi olmak isteyen herkese yardımcı olsun

buralarda 3 4 milyona dayandı.toki evinin ucuzu bile 1 milyon oldu 4+1

Bizim gibi satıp da üstüne koyabileceği 1 tane bile evi olmayanlar için imkansızın imkansızın imkansızı sanırım

Bizim gibi satıp da üstüne koyabileceği 1 tane bile evi olmayanlar için imkansızın imkansızın imkansızı sanırım
orası öyle sıfırdan imkansız artık aylık gelir 25 bin falan değilse.biz arsadan girdik bekliyoruz baharda temel atılacak deniyor.yoksa nereden alalım 2.5 3 milyonu?1 milyonluk ev bile alamazdık.

orası öyle sıfırdan imkansız artık aylık gelir 25 bin falan değilse.biz arsadan girdik bekliyoruz baharda temel atılacak deniyor.yoksa nereden alalım 2.5 3 milyonu?1 milyonluk ev bile alamazdık.
Gelirimiz o civarda ve alamıyoruz desem? İşe girdiğim sene tek maaşla kredi çekip şehrin yeni gelişen yerlerinden 0 ev alabiliyordum. Şimdi iki maaş + birikim + kredi ile 5 yıllık ev alamıyoruz.
Asgari ücretle ev aldık diyenler olurdu eskiden bu forumda, nerdeler acaba

3-4 yıla olurmu bilmiyorum ama iyi birikim yaparsın bu maaş ve birikimle devame t biriktirmeye belki bi fırsat çıar

benim de evime 20 bin üstü giriyor ama kirada veriyorum.anca yetiyor birikim çok az bazı ayda hiç yok.ne araba değiştirmek mümkün ne de ev almak bu dönemde.ne biriktirirsen o kar .

benim de evime 20 bin üstü giriyor ama kirada veriyorum.anca yetiyor birikim çok az bazı ayda hiç yok.ne araba değiştirmek mümkün ne de ev almak bu dönemde.ne biriktirirsen o kar .
Şöyle bi 5 sene önce evlenseydik şimdiye evimiz olurdu. O treni kaçırdık. Bundan sonra evlenecek olanların işi daha da zor. Bu ülkede hiçbir şeye geç kalmayacaksın. Ne kadar erken o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…