8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdimOğlun kaç yaşında
Ailen geri kafalı derken neyi kasdettin ayrılmanı mı istemiyolar
Dayanamiyorum artik keske bu cocuk hic olmadaydii esimle.tek sìkintimiz ailesi yoksa cok iyi anlasiyoryz ama.o ayri evde annesi babasiz kardesisiz oturmk.istemiyooahh ahh... canım benimmm yaşadığın şey çok zor Allah yardımcın olsun ailen arkanda değil artı küçük bebeğin var kalicak yerin varmı ? yada birikmiş paran? bunlar yoksa çok çok zor tek başına bir bebekle ordan oraya savrulur bebeğinde seninle beraber perişan olur suanki durumundan daha kötü ve ağır gelebilir sana bunlar diye düşünüyorum ben mesleğin de yok sanırsam bir işe girsen çocuğa bakacak biri lazim çok zor yani
kalicak biyer arasan sığınma evi vs var ama oraya da herkesi almıyorlar yer azlığından dolayı öyle duymuştum darp raporları vs şiddet görünce galiba alıyorlar bilen biri varsa anlatır bu konuyu
Allah yardımcın olsun ... herşey istediğin gibi olur esinde akillanirda hiç bunlara gerek kalmaz insAllah
esin aileye düşkün birine benziyor keşke en başında anlaşılsa şartlar koyulsa hiç bunlar yaşanmamış olur şimdi o çocuğa da yazık... hiç biseyden haberi yok günahsız bilemedim şimdi ya Allah yardımcin olsun dua et canım .
Dayanamiyorum artik keske bu cocuk hic olmadaydii esimle.tek sìkintimiz ailesi yoksa cok iyi anlasiyoryz ama.o ayri evde annesi babasiz kardesisiz oturmk.istemiyoo
Esim.karsima gecmis.hingur hungur agliyoo arada ben kaldim diye ben herturlu calisirim ama herseyden once kalacak bi yer bulmam lazimçocuğun bir günahı yokki canım ... olmuş bir kere artık bundan sonra dikkat et ama
eminim oda böyle ortamda olmak istemezdi ..
peki sen kendinde bu arkadaşların verdiği önerileri yapacak güç göruyormusun ? hani çalışmak çocuğa birine baktırmak vs vs bunları yapabilirmisin
bu biraz cesaret gerektiriyor , az çok kendini tanırsın herşeyi ölçüp tartmadan ani kararlar verme iyice. düşün ..
Daha çok küçük sen çalışsan bile ona bakacak birinin olmasi lazım. Ne olursa olsun ailenle konuş ve yanlarına dön, elin kahrını çekeceğine kendi ailenin kahrıni cekersin.8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdim
Onceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler
Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye
Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?