Tek basima nasil yapicam nereye giderim

Bebeğini alıp ailenin yanına git. Seni kapı önüne koyacak halleri yok. K.pederin hakaretlerine maruz kalacağına kendi ailenle uğraşırsın en fazla. Zamanla da düzelir rayına oturur herşey.

Aldigimix.esyalarin borcunu oduyo esim kayinbabada eve bakiyo.iste

Gidebileceğin yer yokken eşini bu şekilde kışkırtmak akıl karı değil..eger ayrılmayı düşünüyorsan şu aşamada evden ayrılmadan altyapını hazırla.. Örnegin aileni ikna et, bir iş bul, para biriktirmeye çalış vb gibi..Allah yardımcınız olsun..

Ya aldigimix esyalarin borcu var diyo bi annami babami birakamam diyo ne dedigi bellisix biktim artk zaten gidicem

bişey diyeceğim ama. seni eşinin ailesini çek diyemem. hem mesleğin yok bebek de var. annenler kabul ederse bi şekilde yaparsın. ama çalıştığınız maaşla ev kirası, bakıcı parası, çocuğun masrafları derken çok zor olur. yani eskiden de kayınvalide , kayınpederle yaşıyolarmış annemler. annem anlatır hep 5 görümce, kayınvalide, kayınpeder, ee bir de köyde dışarı işleri hayvancılık filan. ben düşününce yapamazdım diyorum. hergün kavga gürültü olurdu diyor. biraz dayanın sabır denen bişey var. çocuğunuz da var. allah ileride bir kapı açar elbet. ayrı odan yok mu evde. geç odana tv ni aç çocuğuna bak. kafanı dağıt. eşinle aranda başka sorun yoksa bu sebepten ayrılmayın derim. bakın dünyanın bin bir türlü hali var. yine de allah yardımcınız olsun. dua edin bol bol.

Ya aldigimix esyalarin borcu var diyo bi annami babami birakamam diyo ne dedigi bellisix biktim artk zaten gidicem
Gidip gitme diyemem size ama kendinize hakaret ettirmeyin , mesleğiniz olmaya bilir benim teyzem ilk okul mezunu , temizlik yaptı, mantı sıktı şuan 2200 TL maaş alıyor .kimse çaresiz değildir ,kendinizi çaresiz ve ezik görürseniz ezen çok olur.

eğer boşanmayı koyduysan kafana tek çare bi süre daha sabredip orda kalip bosanmaya hazirlik yapman. el altindan azar azar para biriktirmeye basla, cok bunaldigini soyleyip bi işe gir.. ikinci bir secenekde bu taşınma işini eşine gerginken değil de mutlu oldugunuz anlarda tatli dille sürekli dile getirin, yavaş yavaş beynine iyilikle işleyin belki işe yarar

Ayri evim var ust katta alt katta otruyoruz biz yani orda yiyip.ociyrz yatmak icin yukari cikiyorum

Kadın sığınma evleri var. Erkek çocuğu sanırım 10 yaşına kadar kabul ediyorlar yani oğlun daha bebek öyle bir yere gidebilirsin. İstersen calisadabiliyorsun. Sabah gidip akşam gelip yatmak için sadece .bi tanıdık çalışıyordu gayet rahat yer demişti. Bebeğin buyur kendini maddi olarak toparlarsin kendi ayakların üzerinde durursun. .

boşaırsam demeyin boşanmak sizin için seçenek değil artık bu kadar lafın üstüne orada durursaniz her şeyi yapar artık size bunu bilin ev bile geçindiremeyen adama çocuk niye verilir anlamam zaten ara sığınma evini çık git illa aile evine dönmek zorunda değilsin

Cok pismanim cocuga gelirsek esimle aramizda sorun yoktu cocugu ikimizde istedik ailesiyle benim sorunum nasil.bole.bi insan oldi anlamadm sen.benim yerimde.olsan aileni.secmezmiydin diyi bana onuda anlamiyorum

Cok pismanim cocuga gelirsek esimle aramizda sorun yoktu cocugu ikimizde istedik ailesiyle benim sorunum nasil.bole.bi insan oldi anlamadm sen.benim yerimde.olsan aileni.secmezmiydin diyi bana onuda anlamiyorum
SeÇmezdim çünkü benim ailem sensin de çık git bak köpek gibi gelecek lafta öyle git boşanalim demek kolay ama kimse karısından çocuğunda öyle kolay vazgeçmez

Bir şey soracağım..
Eşiniz ne iş yapıyor da bez bile almaktan aciz?
Yiyecek içecek almaktan aciz?
Siz hangi kafayla tüm ihtiyacınızı kayınbabanızda gideriyorsunuz?
Kendi evinizde pişirin yiyin. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.
Eşiniz bir zahmet çalışsın. Hatta siz de çalışın!
Mutlaka çalışın kimsenin eline bakmayın.
Neden evlendiniz ki ev geçindiremeyecekseniz?

Ailenin yanı bulunduğun ortamdan daha güvenlidir. Ağzına çarparım ne demek ? Ne hakla!! Kayınvaliden ağzını açıp bir şey söylemedi mi. Ay sinirim zıpladı. 8.5 aylık bebek ağlar tabi oturup derdini anlatacak hali yok ya. Canım bence ne olursa olsun ailenin yanına git biraz burnu sürtsün hemen boşan demiyorum ama biraz ayrılık iyidir.

Çok üzüldüm yaşadıklarınza allah yardımcınız olsun kv ve özellkle kp allah bildiği gibi yapsın.. karakter yoksunu pislik insanlar..
Bir kaç birşey sormak istiyorum size yardımcı olabilmek için
Eşiniz size normalde nasıl ? nasıl davranıır size ve cocuguna hep annesının babasının agzına bakan bir tip mi ?
cocugunun masraflarını karsılamayacak kadar ne iş yapıyor bu adam bunu bile bile mi evlendiniz sonradan mı işten cıktı ?
ama sizde kv kp evinde oturmayı kabul ederek bile bile lades demissiniz
Ben sizin yerinizde olsam su an ne yaparım biliyormsnz toplarım eşyalarımı anamın babamın evine giderm kapıya koyacak halleri yok sizi oglunuz la yalvarır yakarırım yaşadıklarımı anlatırım gidecek yerim yok derim.. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar
Bir anne ve baba evladını sokakta bırakmaz.. sonra hemen acil bir iş bulurum cocugumuda anneme bırakırım
heryere başvururum iş bulmak için..
Bu arada eşimle hiç iletişim kurmam kendi düzenimi kurmaya calışırım.. bana gelecek mi konuşacak mı cabalayacak mı bakarım
Geldiği zaman sırf cocugum için bir şans daha vermek adına ayrı ev şartı koşar ordan ayrılmadanda kesinlikle dönmem!!
sakın boyun egmeyin sakın hayatınızı zindana cevirirsiniz lütfen kendinizi düşünmüyorsanız o yavruyu düşünün yazık etmeyin hiç mi gururunuz yok ?
Bu kadar lafın üstüne hala orda durursanız k. bkmayın herşeyi hak edersiniz o insanlar tarafından ezilir sövülür dövülür hizmetcilik edersiniz köle gibi kullanılırlar kabul edecekmisiniz ?

Öncelikle sakin olmanı tavsiye ediyorum. İnsan kalp kırıklığıyla bir süre sonra hırslanıp öfkeli davranabiliyor. Sakin olursan kocanla ya da kocansız hayatına devam edebilirsin.

Eşin madem sana düşkün, evinizi geçindirebilecek ayrı bir ev açamaz mı, geçindiremez mi? Taşı sıksa suyunu çıkartır erkek dediğin.

Bence ailen ya da ben gibi bir seçime zorlama, ailesi de sen de onun parçasısınız ama eşin ne yazık ki yeterince olgunlaşamamış o sebeple aramızdaki dengeyi sağlayamıyor. Ya onlar ya ben yerine iki tarafı da idare edebileceğini hissettir.

Kp ve kv elbette bu denli karışmamalı normalde ama maddi olarak onlara bağlı olduğunuz için kendilerinde konuşma ve yorum yapma hatta sahiplenme hakkı buluyorlar doğal olarak, burada da yine eşin hatalı... çünkü sizin ihtiyaçlarınızı karşılayamayıp sizi onlara muhtaç ediyor, kendi zaten onlara muhtaç olduğu için bu denli pasif...

Kocamla her şey mükemmel onlar olmasa diyorsun ama onlar olmasa kocan olmaz... Bütün hata kocanda, kocanı büyütmen lazım ki maddi olarak bağımsız olun, aile olun...

Eğer ailenin yanına dönmeyi düşünüyorsan da korkma, ne kadar geri kafalı olsa da hiç bir aile evladına sırt çevirmez, elbette orada da huzurlu bir ortam bulacağını düşünmüyorum. Ama kp kv kahrı çekene kadar annene babana bakarsın...

Esim.1.900'maas.aliyo ama aldigimix esyalarin borcunu oduyoo.oyuzden bisi kalmiyo pek evede kayinbaba.bakiyo

Esim.1.900'maas.aliyo ama aldigimix esyalarin borcunu oduyoo.oyuzden bisi kalmiyo pek evede kayinbaba.bakiyo

ya siz evde oturmuyorsunuz ki oturmadığınız eşyanın parasını veriyorsunuz bir de :)
te allammm :)
1.900 maaşa nasıl güvenip de çocuk yaptınız hayret.
neyse iş işten geçmiş.
maden kv kp çok biliyorlar. ver çocuğu onlara gir işe.
kendini ve maddi olanaklarını kurtar.
bunun . başka yolu yok!
bir yerde mutlaka ya boşanman ve çalışman gerekiyor.

Zaten kendinde demişsin çekilecek insanlar değiller diye, orada durmaktansa ailene git, en fazla iki üç baba dırdırı çekersin oda bunları çekmekten iyidir.
Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…