- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 46
Aldigimix.esyalarin borcunu oduyo esim kayinbabada eve bakiyo.istetam da meselenin can damarı burası işte.sizin sorununuzun kaynağı burası..daha adam olamamış bir adamla evlenip baba yapmışsınız..o daha bir birey olamamışki..kayınbabanızda kendinde böyle bir hak görüyor ..istediğiniz kadar ağlayın yinede değişmez babasının maddi desteği eşinin çocuğununda önüne geçmiş vaziyette
ya kayınpederiniz kayınvalidenizle bu tür restleşmelere girmeyin ..yada kendi ayaklarınızın üzerinde durun hayatınıza kendiniz yön verin ne diyeyim Allah yardımcınız olsun
Ya aldigimix esyalarin borcu var diyo bi annami babami birakamam diyo ne dedigi bellisix biktim artk zaten gidicemAlsın madem benim demiş oğlu adam olup alamıyor ise babası alır .
Biri almak zorunda çünkü .
Aldı diye kendini sizin efendisi gibi görme hakkını vermez .
Eşim bazen çocuklarla alakalı masraf tan şikayetçi olsa, ben babamın evinden getirmedim mecbur Sun almaya deyip gönderiyorum.
Gidip gitme diyemem size ama kendinize hakaret ettirmeyin , mesleğiniz olmaya bilir benim teyzem ilk okul mezunu , temizlik yaptı, mantı sıktı şuan 2200 TL maaş alıyor .kimse çaresiz değildir ,kendinizi çaresiz ve ezik görürseniz ezen çok olur.Ya aldigimix esyalarin borcu var diyo bi annami babami birakamam diyo ne dedigi bellisix biktim artk zaten gidicem
eğer boşanmayı koyduysan kafana tek çare bi süre daha sabredip orda kalip bosanmaya hazirlik yapman. el altindan azar azar para biriktirmeye basla, cok bunaldigini soyleyip bi işe gir.. ikinci bir secenekde bu taşınma işini eşine gerginken değil de mutlu oldugunuz anlarda tatli dille sürekli dile getirin, yavaş yavaş beynine iyilikle işleyin belki işe yararOnceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler
Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye
Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..
Ayri evim var ust katta alt katta otruyoruz biz yani orda yiyip.ociyrz yatmak icin yukari cikiyorumbişey diyeceğim ama. seni eşinin ailesini çek diyemem. hem mesleğin yok bebek de var. annenler kabul ederse bi şekilde yaparsın. ama çalıştığınız maaşla ev kirası, bakıcı parası, çocuğun masrafları derken çok zor olur. yani eskiden de kayınvalide , kayınpederle yaşıyolarmış annemler. annem anlatır hep 5 görümce, kayınvalide, kayınpeder, ee bir de köyde dışarı işleri hayvancılık filan. ben düşününce yapamazdım diyorum. hergün kavga gürültü olurdu diyor. biraz dayanın sabır denen bişey var. çocuğunuz da var. allah ileride bir kapı açar elbet. ayrı odan yok mu evde. geç odana tv ni aç çocuğuna bak. kafanı dağıt. eşinle aranda başka sorun yoksa bu sebepten ayrılmayın derim. bakın dünyanın bin bir türlü hali var. yine de allah yardımcınız olsun. dua edin bol bol.
boşaırsam demeyin boşanmak sizin için seçenek değil artık bu kadar lafın üstüne orada durursaniz her şeyi yapar artık size bunu bilin ev bile geçindiremeyen adama çocuk niye verilir anlamam zaten ara sığınma evini çık git illa aile evine dönmek zorunda değilsinOnceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler
Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye
Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..
SeÇmezdim çünkü benim ailem sensin de çık git bak köpek gibi gelecek lafta öyle git boşanalim demek kolay ama kimse karısından çocuğunda öyle kolay vazgeçmezCok pismanim cocuga gelirsek esimle aramizda sorun yoktu cocugu ikimizde istedik ailesiyle benim sorunum nasil.bole.bi insan oldi anlamadm sen.benim yerimde.olsan aileni.secmezmiydin diyi bana onuda anlamiyorum
Iste.bunu yapmiyooo cok cokkk duskun annesine babsina bide 14 yasinda erkek kardesi varSeÇmezdim çünkü benim ailem sensin de çık git bak köpek gibi gelecek lafta öyle git boşanalim demek kolay ama kimse karısından çocuğunda öyle kolay vazgeçmez
Esim.1.900'maas.aliyo ama aldigimix esyalarin borcunu oduyoo.oyuzden bisi kalmiyo pek evede kayinbaba.bakiyoBir şey soracağım..
Eşiniz ne iş yapıyor da bez bile almaktan aciz?
Yiyecek içecek almaktan aciz?
Siz hangi kafayla tüm ihtiyacınızı kayınbabanızda gideriyorsunuz?
Kendi evinizde pişirin yiyin. Kendi ihtiyaçlarınızı karşılayın.
Eşiniz bir zahmet çalışsın. Hatta siz de çalışın!
Mutlaka çalışın kimsenin eline bakmayın.
Neden evlendiniz ki ev geçindiremeyecekseniz?
Esim.1.900'maas.aliyo ama aldigimix esyalarin borcunu oduyoo.oyuzden bisi kalmiyo pek evede kayinbaba.bakiyo
Zaten kendinde demişsin çekilecek insanlar değiller diye, orada durmaktansa ailene git, en fazla iki üç baba dırdırı çekersin oda bunları çekmekten iyidir.Onceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?