görüntüde öyle ama o seni ezmek için öyle davranıyorIste.bunu yapmiyooo cok cokkk duskun annesine babsina bide 14 yasinda erkek kardesi var
Zaten yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun,bir teselli veremeyceğim.8bucuk aylik yani bosanan kadinlara iyi gozle bakmazlar hele bide cocuk varsa sirf onlardan kurtulus.olarak evlendim.iyice cikmaza girdim
Basabasa kalirsak esimle cocugumzla evde esim cok.iyi.onlarin yaninda farkli bi.insan oluyoo sanki onlari sevmek istedigini kanitlamak ister gibi babam acikmis yemek hazirla babama annemi dinle falan der surekli iyidir bana ama ailesine cok duskun hic sozlerinden cikmazzÇok üzüldüm yaşadıklarınza allah yardımcınız olsun kv ve özellkle kp allah bildiği gibi yapsın.. karakter yoksunu pislik insanlar..
Bir kaç birşey sormak istiyorum size yardımcı olabilmek için
Eşiniz size normalde nasıl ? nasıl davranıır size ve cocuguna hep annesının babasının agzına bakan bir tip mi ?
cocugunun masraflarını karsılamayacak kadar ne iş yapıyor bu adam bunu bile bile mi evlendiniz sonradan mı işten cıktı ?
ama sizde kv kp evinde oturmayı kabul ederek bile bile lades demissiniz
Ben sizin yerinizde olsam su an ne yaparım biliyormsnz toplarım eşyalarımı anamın babamın evine giderm kapıya koyacak halleri yok sizi oglunuz la yalvarır yakarırım yaşadıklarımı anlatırım gidecek yerim yok derim.. ne kadar kötü olurlarsa olsunlar
Bir anne ve baba evladını sokakta bırakmaz.. sonra hemen acil bir iş bulurum cocugumuda anneme bırakırım
heryere başvururum iş bulmak için..
Bu arada eşimle hiç iletişim kurmam kendi düzenimi kurmaya calışırım.. bana gelecek mi konuşacak mı cabalayacak mı bakarım
Geldiği zaman sırf cocugum için bir şans daha vermek adına ayrı ev şartı koşar ordan ayrılmadanda kesinlikle dönmem!!
sakın boyun egmeyin sakın hayatınızı zindana cevirirsiniz lütfen kendinizi düşünmüyorsanız o yavruyu düşünün yazık etmeyin hiç mi gururunuz yok ?
Bu kadar lafın üstüne hala orda durursanız k. bkmayın herşeyi hak edersiniz o insanlar tarafından ezilir sövülür dövülür hizmetcilik edersiniz köle gibi kullanılırlar kabul edecekmisiniz ?
kdaın sığınma evleri var onları araştırsan belki yol gösterirler ailenden de uzak olmuş olursunOnceki.konularda yazdiklarim sıkintilarimi biliyosunuzdur esim ve ailesiyle ilgili.problemler yasiyirm evde bu kezde dun yine kavga oldu evde cocuk agliyodu kayimbabamda geldi bana elimin tersiyke senin agzina carparim bu cocuk aglamicak diye bana sert cikti bende bu cocuk benim dememle olanlar oldu sirf bu kelimem icin esimin yaninda acti agzini yumdu.gozunu yok sen cok beklede bu cocuk benimde.babanin evinden getirdinmide ve agza alinmicak hakaretler
Kayinbabam kaynnaadan beter cekilecek gibi bi.insan degil inanin hareketleri tavri ses tonu kimse katlanmazki ben cok bile dayandim simdiye kadar toplum.icinde.ne.konuscani hic bilmez. Kufur eder surekli dedikodu yapar insanin zayif noktalrini yuzune vurur tabii kaynanada onun yardimcisiki oda.kus sirf kocasi kus diye
Yukari ciktikk esimle kendi kulaklarinla duydun dedim evimde oturmak istiyorum yeter artik bu adamin emri altinda durmak istemiyorum iki seceneginn var ya onlar yada oglun karin dedimm ve canimdan cok sevdigim esim onun hatri icin herseye katlandigim insan yol.orda yuz tanede cocuk.versen onlar annem babam ben babam olmadan ev falan gecindiremem dedi ((yiyecek icecek bez kiyafer herseyi kayinbaba alir) )
yikildimmm oglumla odaya girdim.hungur hungur agladim tum bunlari gordugu halde onlari secti bosanalim dedim tamam dedi meslegIim yok ailemde geri kafali.gitmek istemiyorum sizdentek akil almak istedigim nokta bosanirsam sizce tek.basima ne yapnaliyim.nereye gitmeliyim nasilll ayakta durmaliyim yalnizca bunu ogrenmek istiyorum..
mesaj tekrarıBasabasa kalirsak esimle cocugumzla evde esim cok.iyi.onlarin yaninda farkli bi.insan oluyoo sanki onlari sevmek istedigini kanitlamak ister gibi babam acikmis yemek hazirla babama annemi dinle falan der surekli iyidir bana ama ailesine cok duskun hic sozlerinden cikmazz
o zaman ypaacagınız şey belli halen neyi bekliyorsunuz ? eger şu an onlara boyun eger o evden gitmez ve eşinize rest çekmesseniz cok cekersiniz hiç bir zaman mutlu olamassınızBasabasa kalirsak esimle cocugumzla evde esim cok.iyi.onlarin yaninda farkli bi.insan oluyoo sanki onlari sevmek istedigini kanitlamak ister gibi babam acikmis yemek hazirla babama annemi dinle falan der surekli iyidir bana ama ailesine cok duskun hic sozlerinden cikmazz
ADam beni sevmiyor diyorsun şimdi başbaşa iyi anlaşıyoruz diyorsun. Dayak yemişsin adam evi geçindirmekte aciz ailesinin ağzına bakıyorKizlar.mrb bastan beri esim benle istemedigi halde evlenmis ben bunu evlendikten sonra anladim.. gorucu usulu evlednki babasi ve annesiven bana girucu geldi ilk akrabayzi zaten ama pek tanismiyrz esimle birbirimizi .. babasi ve annesi hatri icin sirf benle evlenmis hic sevmedi bastan beri beni ne giysen begenmez severek degil ama esim beni bi insan olarak benim guzel isler yaptigimi istemiyo neyse
Gelelil.konuya esimin hayati sadece uc kisilik annesi babasi kardesi (13 yas) beni en son planda tutar herzman babasina annesine onkadar bagliki anlatamam bi kere sirf kardesine aramiza girme sus dedigim icin beni dovdu hic sucum yokken babam annem senI. Oldurse bile onlara ses cikarnican diyo hep ayri evimiz var ama sifr annesini babasini kardesini birakmak istemedgi icin oturamiyrz ben artk esim cocugum benbenim olmak istyrm.ama.esim.yanasmiyo onlar yoksa bende yokum diyo ikin.senedeir basbasa hic bisi yapmadik kendi basina gezer bilgisayrda oynar keyfi gelir yatar ben aksama kadar annesinin isini gucunu tutarim iki katli evimiz yukari kendi evime sadece uyumak icin cikarim . Ilgi deseniz sifirrt zaten , simdi 7 aylik bi bebegim var ve bu kezde onu paylasamiyrz kavgada surekli beni tehdid ediyo oglum.kimse alamz benden sen cik git oglum benle kalir diye bosicam cocugu senden alicam diyo surekli artk bikkinlik geldi bn annesiyim anne sevgisini verebilirmisin diyrm annem senden iyi bakar o verir sen cik git diyo bana.. ben nasil ayri kailirm oglumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?