- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Yıllarca çocuk bakamam korkusuyla evlenmeyen ben ,35 yaşında evlendim hemen birtane doğurdum ama dogurma sorunlu bir gebelik geçirdim zor dayandım 9 ay 2.çocuk aslaaaa derdim hep ama kızım 8.aydan itibaren çocuk delisi.oldu çıktı arabadan kendini atıyor markette sokakta çocuk gorse ,sokakta çocuk sesi duysa çığlık atıyor cama yapışıyor ,öyleli 6.aydan sonra balkonda sağdan ,soldan gelen çocuk sesiyle yemek yedirdim ,maddi imkanım.olsa 6 tane yaparım kalabalık aileleri severim hep yanlızdim abim ablam erken evlenince ailemde memlekete yerleşince yanlız kaldım küçük yasta ,aksam olunca ışıkları yanan evlere milletin camına bakardım ne yapıyorlar acaba evde diye ,gog gurleese korkar ağlardım ,şuan yağmur yağıyor ,hkizim beşiğinde esim yanında çok şükür
Velhasıl çok zor bu isler ,ablamla aramız çok iyi ,annem hep çalıştı
o, anne oldu bana daha çok ,kızımda yanlız kalmasın istiyorum aslında ama o popo yok bende doğrucak
Uslu bir çocuk olsaydı belkide daha rahat evet derdim
Evet evet yanlız kalmamalı ,kuzenlerin ,arkadaşlarım var diyenler
Elden gelen öğün olmaz,oda vaktinde bulunmaz diyorum
annen baban nurlar icinde yatsin canim. benimde iki kiz kardesim iyikide varlar Allah eksikliklerini vermesinAblamla benim aramda 6 yaş var.
Ben doğana kadar ablam resmen "canavar" bir çocukmuş. Yemeği, uykusu, oyunu sorunlu bir çocukmuş. Ben doğduktan sonra ablam melek olmuş...
Rahmetli annem hep derdi: bilseydim arayi acmadan peş peş doğururdum...
Demek istediğim fazla korkmayin.
annen baban nurlar icinde yatsin canim. benimde iki kiz kardesim iyikide varlar Allah eksikliklerini vermesin
Nolur akıl verin bende kalmadı....yaşım 35 ...25 de kızım oldu....çalıştığım için 2.hic düşünemedim zaten kızıma bakıcı baktı hep şükür sorun olmadan e o arada yıllar su gibi geçti ....hadi 2.konusu açılınca da çok.uzak geldi bana hep ....yav tek cocuk olup hayatini mutlu geçiren yok mu...etraftan öyle bir baskı var ki ayh kızın tek kalmasın ayh ilerde bir destekçisi sırdaşı olsun ...yav hadi dertleşelim....Ben 2.düşünmüyorum kardeşi yok diye kızım hep karalar mi bağlayacak yaaaa hayatı boyu?
Nolur akıl verin bende kalmadı....yaşım 35 ...25 de kızım oldu....çalıştığım için 2.hic düşünemedim zaten kızıma bakıcı baktı hep şükür sorun olmadan e o arada yıllar su gibi geçti ....hadi 2.konusu açılınca da çok.uzak geldi bana hep ....yav tek cocuk olup hayatini mutlu geçiren yok mu...etraftan öyle bir baskı var ki ayh kızın tek kalmasın ayh ilerde bir destekçisi sırdaşı olsun ...yav hadi dertleşelim....Ben 2.düşünmüyorum kardeşi yok diye kızım hep karalar mi bağlayacak yaaaa hayatı boyu?
kızının işi yoktu ömür boyu kardeş de kardeş diye ağlayacak hatta.. böyle saçma şey mi olur takmayın üçüncü şahısları onların akılları yok olsa başkasının hayatına bu kadar kolayca öneriler getiremezlerdi.Nolur akıl verin bende kalmadı....yaşım 35 ...25 de kızım oldu....çalıştığım için 2.hic düşünemedim zaten kızıma bakıcı baktı hep şükür sorun olmadan e o arada yıllar su gibi geçti ....hadi 2.konusu açılınca da çok.uzak geldi bana hep ....yav tek cocuk olup hayatini mutlu geçiren yok mu...etraftan öyle bir baskı var ki ayh kızın tek kalmasın ayh ilerde bir destekçisi sırdaşı olsun ...yav hadi dertleşelim....Ben 2.düşünmüyorum kardeşi yok diye kızım hep karalar mi bağlayacak yaaaa hayatı boyu?
hiç sahip olmadığınız şeyin eksikliğini hissedemezdinizhayatımda hiç istemedim ve tek çocuğum.. onu kardeş duygusunun eksikliğini yaşayan çocuklar istiyor. ben tekim ama bir sürü kuzenım var, aıle baglarım çok güçlü asla ve asla istemedim , eksikliğide hiç duymadım.
Hic dogru degil bu :) heleki kardes icin hic degil.. yukarda biri cenaze isini demis icim gitti..hiç sahip olmadığınız şeyin eksikliğini hissedemezdiniz
Normaldir
benim kızım da öyle olduSiz istemeseniz bile çocuklar özellikle de okula başladıktan sonra kardeş istiyorlar
Kardeşi olan çocukları görüyorlar
Kardeş candır kandır
Öyle tabikiHic dogru degil bu :) heleki kardes icin hic degil.. yukarda biri cenaze isini demis icim gitti..
Tek cocuk isteyende cok cocuk isteyenibdr kendine gore sebepleri var.. iki tarafinda iyi kotu tarafi var.. kisiye gore ne tarafi agir basiyosa pna gore secim yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?