- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Benim esim tek cocuk.
Her tek cocuk ayni olacak diye birsey yok ama tek cocuk olarak buyudugunu hep belli eder.
Benim kardeslerim var, evde oyuncak kavgasi yemek kavgasi kiyafet kavgasiyla kimi zamanda birbirimize destek olarak buyuduk.
Evliligimde esimle tartistigimda bu onun icin dunyanin sonu gibi oluyor, cok ciddiye aliyor cozemiyor kafasinda.
Benim icinse cok siradan bisey,omrum bunun gibi minik tatli aci itisip kakismayla gecti zira, oyle boyle ogrendik birbirimizi kirsak da barisip affetmeyi, bi tabaktan yemeyi, el kadar jelibonu bilmem kaca bolup paylasmayi.
Esim bu anlamda cok tikanik acikcasi.
Hersey onunmus ve kimseyle istisare etmemis evde.
Mesela cocukla cocuk olmayi bilmez, onun evde oyun arkadasi olmadigi icin oldugunu dusunuyorum.
Hep once ben der vs..
yani bu liste uzar gider.
ilerde sirdas olursun dusman olursun orasini Allah bilir ama evde kendi boyutlarinda birinin olmasi guzel sey.
Kesinlikle aynı fikirdeyimBen de 2. yi asla düsunmeyenlerdenim.Oğlum büyüyecek ve sevdigiyle evlenecek onunda yavrusu olacak diye düşünüyorum.Milletin dedigi gibi tek başına kalacak vah vah düsüncelerim yok niye tek kalsin ki.Yetiskin olana kadar oglumun yaninda olacağiz annesi ve babası olarak en iyi şekilde yetiştireceğiz.Sonrasinda da o kendi hayatına sevdiklerini ekleyerek devam edecek rabbimin izniyle
bence yanlış düşünüyorsunuz birşeyin eksikliğini hissetmek için illa ona sahip olmak gerekmez...hiç sahip olmadığınız şeyin eksikliğini hissedemezdiniz
Normaldir
Hahahhaha aynı ben sorarlardı kardeş ister misin diye kesin bir dille hayır derdim çok net hatırlıyorum ben de hicbir zaman karalar bağlamadım kardesim yok diyeKardesim yok, tekim. 24 yildir kardeş aramadim. Bu yuzden karalar baglamadim. Gayet mutluyum halimden hatta cocukken kardeş ister misin diye sorduklarinda "hayyyiiir" diye tepiniyordum.kardesim olmadigi icin mutsuz olmadim hic.
Benim de kızım var . Ben de bu şartlarda iki çocuk yetiştirmenin zor olacağını düşünüyorum ve zorlanarak büyütüyorum kızımı uykusuzluk vs.. Bu sebeplerden ötürü ikinci çocuk fikrine karşı korkularım var.
Ben de gördüğüm tek çocuklu annelere hep bjnu soruyorum. Hemen hemen hepsi pişman ve çocukları kardeşinin olmasını çok istemiş.
Ayh benim sıpa da istiyorum diyo bir daha demiyor elimden geldiğince konuyu açmıyorumHahahhaha aynı ben sorarlardı kardeş ister misin diye kesin bir dille hayır derdim çok net hatırlıyorum ben de hicbir zaman karalar bağlamadım kardesim yok diye
Yani buradaki arkadaşların da dediği gibi siz kendi maddi ve manevi durumunuza bakacaksiniz ve öyle karar vereceksiniz şimdi durumunuz iyidir ama tahammülünüz kalmamıştır ve ya tam tersi bu durumda çocuk doğurmak bence asıl bencillik her 2 evlatta eşit maddi ve manevi koşullarda yetistirilebilecekse ben bunu doğru buluyorumAyh benim sıpa da istiyorum diyo bir daha demiyor elimden geldiğince konuyu açmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?