- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
- Konu Sahibi brnestetik
-
Hic kardes eksikligi hissetigin olmadimi iyi neyetli soruyorum.20 yaşındayım ve tek çocuğum. Eksikliğini hissetmiyorum. Özellikle çevremde kardeşi yüzünden ne sıkıntılar yaşayan insanları gördükten sonra hiç hissetmiyorum, gayet mutluyum.
Hic kardes eksikligi hissetigin olmadimi iyi neyetli soruyorum.
Bence hazır kızınız küçük 1 tane daha doğurur ömür boyu rahat olun bende tek çocuğum ve inanın okadar zorki çok kötü birşey annem e babama her fırsatta kızıyorum keşke benimde bi ablam abim yada kardeşim olsaydı diye ama yok bende bunu kızınız yapmayın bence hayatta hersey yavrularimiz icin4 yasinda kizim var ..tek basima ne zorluklarla buyuttum 27 yasindayim ama tukendimi hissediyorum..cocuk dogurmak inanilmaz bir sorumluluk...4 yasina geldi diye biraz rahatladim hatta suan tek istegim.ise girmek cocugumu okul yada kres gibi biyere verip kafam rahat omur boyu calismak....tamam guzelde..acaba cocugumu kardes duygusundan mahrum mu edicem? cok sevecen kizim bebekleri cok sever bizim olmasini istemez ama baska bebekleri sever..ben anca rahatlayacam derken sirf kizim icin basa mi saricam ? bu dusunce beni cok mutsuz ediyor...eger kardes yaparsam allah verirse de 10 sene sora falaj anca o da olursa tabi...aralarinda baya bi yas farki olmasi da mi benim bencillihim...o istermiki buyuyunce neden benim de arkadas gibi pespese buyudugum kardesim olmadi diye benu suclarmi sizce ? bunu yasayan varmi arkadaslar
Durumun musaitse ve daha önemlisi beynin bunu kaldıracaksa bitane daha neden olmasın?evet bende genelde ole duyiuorum ve onun adina endiseleniuorum.canim
onu zaten benn istemiyorumSen kardeş olayını düşünmeden önce kendin istiyor musun ve hazır mısın bunu düşün bence. Ikinci çocukla beraber sorumluluklar ve yorgunluklar artacak. Evin içinde bunalmış mutsuz gergin ve en sonunda çocuklarına agresif davranan bir anne olup kızını mutsuz etmektense. Tek çocuk olup mutlu bir anne sahibi olup huzurla büyümesi de bir seçenek. Ikinci çocuğun sorumluluğunu psikolojin ve bedenin kaldıracak mı ilk ona karar ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?