- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
Aynı ben.kardeşim var, aramızda 8 yaş var.Annemler yalnız kalmıyım mantığıyla yapmışlar, ancak çok uzun süre kabullenemedim kardeş kavramını, hala da şu yaşımda sıcak değilim.Maddi durum olarak da ikinci çocuk gelince benden kesintiler oldu tabi, manevi yeterlilik de bölündü, bütün bunlar beni daha da hırçın yaptı ona karşı.Bir gün çocuğum olursa asla kardeş yapmayı düşünmüyorum.
Iki tane çocuğum var ama ilerde birbirine destek olurlarmi arayip sorarlarmi bilemiyorum bence bunun garantisi yok bi erkek kardesim var esiminde bir ablasi var napiyosun iyimsn diye iletişim yok he bsey olsa can feda kardeslerimize ama hayat mücadelesi iste ole duygusal bakma olaya gelecek kurabiliyorsan yapSorum belli yaşın üzerindekilere ve tek çocuk da kalanlara.Pişman oldunuz mu keşke bir kardeş daha yapsaydım zamanında diye?
38yaşındayım ve 3.çocuğum 3aylık.3.çocuğu hep istiyordum ve yaşim daha geçmesin pişman olmayım diye istedik bu sene. Rabbim de nasip etti. 3çocuğumda çok isteyerek oldu. İyiki de olmuşlar kızım ve oglum ergen onlarla başka dünyalara dalıyorum ama bebeğimi kucagıma aldıgımdada kendimi çok gençleşmiş ve yenilenmiş hissediyorum. Annelik mükemmel bir şey bence. Tabi ben kardeşlerimle çok güzel bir ilişki yaşıyorum onun etkisi büyük muhtemelenSorum belli yaşın üzerindekilere ve tek çocuk da kalanlara.Pişman oldunuz mu keşke bir kardeş daha yapsaydım zamanında diye?
40 yasindayim. 8 aylik bir oglum var. Baska cocuk dusunmuyorum. Pismanlik yasayacagimi dusunmuyorum. 30'lu yaslarin basinda olsaydim belki dusunebilirdim ama.Sorum belli yaşın üzerindekilere ve tek çocuk da kalanlara.Pişman oldunuz mu keşke bir kardeş daha yapsaydım zamanında diye?
Ben de bir tane olsun tam olsun diye düşünenlerdenim açıkçası.Ben 36 yasindayim ilk cocugu hamileyim suan. baska da dusunmuyorum bi tane yeter.daha genc olsaydim dusunurdum belki
Yapmayın ya , çokmu zor?Doğum yapalı bir ay oluyor. Bilinçli bir şekilde ikinci çocuğu şu an hiç düşünmüyorum. Hiç kolay değilmiş annelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?