- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Inanın hic alakası yok ben kendimden bir örnek vereyim hemen 4 kardeşiz 3 kiz 1 erkek üçümüz cok bağlıyız birbirimize asiri ama erkek olanla alakaniz bile yok kardeş bozuntusu diyorum ben ona ha varlığı ha yokluğu benim içinEğer imkanin varsa bence tek çocukla kalma . Bunu evlendikten sonra daha iyi anladim . Çünkü kimseden kimseye fayda yok inan ki başın sıkışsa kardeşini arıyorsun . Örnek zamaninda senle kardes gibi olanlar bir bakmışsın en zor zamanında yoklar . Belki de en çok bu yüzden kardeş şart . Hastalığı vs falan var . Yarin bir gün sizle ilgilenebilecek çocuklar şart. Ben 3 kardeşim diyorum keske iki tane daha olsaymış. Allah gecinden versin yarin bir gün sizlere bir şey olduğunda o çocuk tek başına kalacak . Ve inanın ona yazık her şeyi tek başına yapmak zorunda kalacak kimseden destek göremeyecek . Ama kardeş oyle mı en zor zamaninda yaninda . Insanın kardesinden baska hic kimse arayipta bir seye ihtiyacin var mi diye sormaz . Iyi ki kardeşlerim var diyorum. Rabbim onlara hayirli uzun ömürler versin
Yapacağın kadar değil bakacağın kadar çocuk yap demişler.29 yaşındayım oğlum 2.5 yaşında.tek çocuğu savunanlardanim. Şöyle ki çalışıyorum çok yoğun bir iş hayatım olmasa da kendimce baya yoğunum.gurbetteyim.esim zaten gece gündüz çalışıyor.tum bu sartlarimdan ötürü asla düşünmüyorum.
Soruyu sorduğum hedef kitlem bu yaşlardı,30 yaşında biri fikrini değiştirebilir ilerde,ya da kesinlikle istemiyorum diyip vazgeçebilir.iş işten geçtikten sonra pişman olunup olunmadığı benim merak ettiğim bu 35 yaş üstü Kişiler mesela
sayfa sayfa yorumları okuyordum
bu yorumu görünce artık sıra bana geldi dedim ,
45 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var rabbime çok şükür ,
32 yaşında dogum yaptım ve beni koca tarafı inanılmaz pişman etti neden erkek olmamış ,anlatsam sayfalar alır ,
ama ben kv inat 6 sene dogurmam diye yerleri gökleri inlettim , sonra kızım istedi , gözlerimin içine baka baka ben kardeş istiyorum dedi , madem sen istiyorsun ok yapıyorum dedim ama artık is işten geçmişti ,
tam 6 seneye girdik ve olmuyor 3 kez gebe kaldım ama kalbi durdu ikiside boş gebelık tüp bebek bile yaptık düşün ,
ama olmadı zaten bu saatten sonrada olmaz ,
gelelim kocama ilk başlarda oda istiyordu ama aile içi sorunları kardeşleri ,burda anlatılmayacak şeyler ,
boşver aşkım dedi , bana benzeyecegı ne malum ( kızım huyu suyu karekteri herşeyi baba onun için öyle diyor )
amcalarına benzer mazallah uğraş dur annem babam onların yuzunden ölecek neredeyse , allah bize birtane nasip etti onu en iyi şekilde büyütelim dedi , çok mantıklı geldi amaaaaa ,
gel onu yüreğime sor her bebek gördüğümde kv susuz kaşıklarda bogasım geliyor senın yüzünden kzım kardeşsiz kaldı diyorum , kızımın oyuncak bebeklerini bile gerçek bebek gibi öpmesi falan ,
işte öyle pişmanmıyım evet çok pişmanım aklım alamıyacak kadar pişmanım ,
ama allah nasip etseydi olurdu diyorum ,
bunada şükür çok şükür bin şükür diyorum ,
umarım sorunu cavplayabilmisimdir
Benim kardeşimle aram 2 yaş bile değil evet ikiz gibi büyüdük birbirimizin kıyafetlerini hala giyeriz. Mesela bugün geldi yağmurda ıslanmış diye uğramış oturdu yedik içtik kazak istedi giydi gitti :) birlikte kafe vs gezeriz de. Kimseye ihtiyaç duymayız baş basayken Ama birbirimizi inanılmaz yerdik çocukken. :) cidden. Kıskançlk ta cok oluyor yaş arası az olanlarda gördüğüm kadarıyla.yasim 25 olsaydi da degismezdi fikrim bence. cocuklar birlikte buyuyup birbirine oyun arkadasi olamayacaksa uzun yas araligi olan cocuklar yetiskin oldugunda birlikte paylasima girebilir, ama bence en cok okul oncesi arkadasa ihtiyac duyuyor cocuklar. okul caginda zaten kendi cevreleri filan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?