siz benim inancımı sorgulayamazsınız,ne hakla bunu söyleyebilrsiniz??burda düzgünce fikirlerimizi paylaşıyorduk,taa ki şimdiye kadar!!!!!!!!!
size ne desem boş,anlamazsınız anlayamasınız!!!!!!!! ben ne kürtajdan bahsetttim ne başka şeyden,istediğiniz gibi alıp sürüklüyosunuz,kaldı ki şimdi size ne demek istediğimi anlatamıcam,zira her konuyu alıp inanaca getiren bi insanla birşey tartışamam,cevap vermeyeceğim...
bu yorumum da size değil diğer okuyanlara; çocuk kısmetiyle gelir belki ,peki o zaman fakirlik iiçinde kıvranan,sefil ,perişan,her haktan mahrum bırakılmış çocuklar kimin acaba ,onların ne suçu günahı var,5-10 kardeş
siz benim inancımı sorgulayamazsınız,ne hakla bunu söyleyebilrsiniz??burda düzgünce fikirlerimizi paylaşıyorduk,taa ki şimdiye kadar!!!!!!!!!
size ne desem boş,anlamazsınız anlayamasınız!!!!!!!! ben ne kürtajdan bahsetttim ne başka şeyden,istediğiniz gibi alıp sürüklüyosunuz,kaldı ki şimdi size ne demek istediğimi anlatamıcam,zira her konuyu alıp inanaca getiren bi insanla birşey tartışamam,cevap vermeyeceğim...
bu yorumum da size değil diğer okuyanlara; çocuk kısmetiyle gelir belki ,peki o zaman fakirlik iiçinde kıvranan,sefil ,perişan,her haktan mahrum bırakılmış çocuklar kimin acaba ,onların ne suçu günahı var,5-10 kardeş olmaktan başka?